Şimdi Ara

Fiat Doblo ile İlgili Önemli Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fiat Doblo 1,4 Benzinli + Brc marka tüplü aracım var.Aracı bundan 2 ay önce iç-dış-motor ve alt takımları yıkattırdık.Yıkattırdıkdan sonra aracımızın sarı renkli besleme-ateşleme ünitesi ışığı yanmaya başladı.bu ışıktan sonra araçta şu 3 sorunla karşılaştık.
    1)Araç seyir halindeyken kendini kapatıyor.Aracı kontağı kapatıp yeniden açmamız gerekiyor.
    2)Aracı bazen çalıştırdığımızda vitesi atıp el frenini indirdikten sonra gaza bastığımızda devir ibresi hafiften hareket ediyor ama araç hiç hareket etmiyor.Yani gazı yemiyor.
    3)Aracı çalıştırdıktan sonra vites attığımda kendini söndürüyor ( Kapatıyor ).Özellikle geri vitese attığımda bu kapanma sorunu ile karşılaşıyorum.
    Şans eseri aracın triger takımları değişecekti.Anlaşmalı olduğumuz özel renault servisine gittik ve triger değiştikten sonra bu sorunları anlattım adamlar aracı yarım saat denediler ama gıcık gibi bu problemlerin hiç biri olmadı.Aracı bilgisayara bağlattırdık.Adamlar araçta hiçbir problem olmadığını söylediler.Ama hala bu yazdığım 3 sorun devam ediyor.Acaba bilen birileri varsa yardımcı olabilirler mi?Bu sorunlarla karşılaşan oldu mu?Sizce sorun ne olabilir.Cevaplarınızı bekliyorum.

Saygılarımla

• Aracınızın beyni su almış benim düşüncem. Serviste o kısmı gösterin bence
  • Motor beyni su almış olabilir.Bence fiat yetkili servisine götürün.Arıza varsa söylerler.Yaptırıp yaptırmamak size kalır.Bundan da para almazlar(?)
  • baya zaman geçmiş ama yinede sormak istedim,sorunu çözebildinizmi acaba?bendede buna benzer bi sorun varda...
  • Hocam kusura bakmayın bende yeni gördüm.Baya zaman oldu ama yinede bilgi vereyim.Belki siz sorunu çözdünüz ama şu aralar başına gelenler bilsin.Arıza saydıklarımızla alakalı değil.Adanada stadın orada erkut usta var.Ona gittim.Sağolsun çok yardımcı oldu.Sorun anahtar girişinde ateşlemeye bağlı uçak bir parçadan kaynaklı sorunu 100 tl ye halletti.Adanada olupta bu tarz sorunla karşılaşanlar erkut ustaya gitsinler ( Erkut oto ).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat fiorino 1.3 hakkında sorular
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.