Şimdi Ara

Fiat Bravo mu Toyota Auris mi Seat Leon mu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
20.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Bravo 'Fiat' Logosundan kaybediyor.
    Auris ise ne kadar Toyota sağlamlığı imajıyla ön plana çıksa da tipsiz araba, 40.000 edecek araba değil.
    Seat Leon almaktan son anda vazgeçirildim, Eğer satmayı kısa vadede düşünmüyorsanız bence Leon alın.

bn şuanda vw passata biniyorum şu meşhurr 120 hp lik (sanki çok fazla bişi gibi) fiatla bi kıyaslayın eğer fiatın iyi olduğuna inandırısanız valla ilk fırsatta gitip fiatı alıcam.

aha buraya yazıyorum :D
    http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[detay_5_min]=2002&b[detay_5_max]=2003&b[country_id]=1&b[city_id]=34&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[date_type]=date_activated&b[adswithphoto]=1&b[c]=23638&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=23638&c=23638&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&c=23638&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&b[page]=1
    buda corollanın hb yani şimdiki auris
    http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[detay_5_min]=2002&b[detay_5_max]=2003&b[detay_8][0]=62068&b[country_id]=1&b[city_id]=34&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[date_type]=date_activated&b[adswithphoto]=1&b[c]=23679&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=23679&c=23679&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&c=23679&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&b[page]=1
    buda brava
    http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&&b[detay_5_min]=2002&b[detay_5_max]=2003&b[detay_8][0]=62068&b[country_id]=1&b[city_id]=34&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[date_type]=date_activated&b[adswithphoto]=1&b[c]=23679&b[page]=1&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&c2=3607&c=3607&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&b[page]=1&c=23658&c2=23658
    yani demek istediğim kalite oranını ve ikinci elinide düşünmek lazım hernekadar kağıt üstünde bir birlerine benzeselerde verdiğiniz paranın hakkını verecek araç arayın bence benim bu konudaki düşüncem toyota auris heleki yeni teknolojileri ile daha kaliteli ve verdiğiniz poaranın hakkını8 veren bir araç olduğunu düşünüyorum.

• auris tipsiz heee vaybe
    toyotanın devvrim aracı çizim avrupa teknoloji ve motor japon
    soranlara hiç yoktan toyotaya biniyorum dersiniz

Orjinalden alıntı: TeQuiLaS

Bence Bravo 'Fiat' Logosundan kaybediyor.
    Auris ise ne kadar Toyota sağlamlığı imajıyla ön plana çıksa da tipsiz araba, 40.000 edecek araba değil.
    Seat Leon almaktan son anda vazgeçirildim, Eğer satmayı kısa vadede düşünmüyorsanız bence Leon alın.

aurisin en büyük handikapı 1.4 90 pslik dizel motoru kulaga yetersiz gelsede iyi bir performans sergiliyor olabilir bunun haricindegüzel araç ama bu ikilini yanında maalesef sönük kalıyor

Orjinalden alıntı: emres159

ya arkadaşlar sırf arakdaşın açtığı sayfa amacından dışarı çıkmasın diye sustum sustum sustum ama artık yeter

bn şuanda vw passata biniyorum şu meşhurr 120 hp lik (sanki çok fazla bişi gibi) fiatla bi kıyaslayın eğer fiatın iyi olduğuna inandırısanız valla ilk fırsatta gitip fiatı alıcam.

Biz ne desek boş,en iyisi test etmeniz.T-Jet hakkında pek bilgim yok;ama Multijet motor gayet başarılı.

Tabi burada Passatınızın hangi motora sahip olduğu da önemli.

Orjinalden alıntı: atakangrbz

bu seat lonun bi önceki kasa fiyatları
    http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[detay_5_min]=2002&b[detay_5_max]=2003&b[country_id]=1&b[city_id]=34&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[date_type]=date_activated&b[adswithphoto]=1&b[c]=23638&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=23638&c=23638&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&c=23638&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&b[page]=1
    buda corollanın hb yani şimdiki auris
    http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[detay_5_min]=2002&b[detay_5_max]=2003&b[detay_8][0]=62068&b[country_id]=1&b[city_id]=34&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[date_type]=date_activated&b[adswithphoto]=1&b[c]=23679&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=23679&c=23679&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&c=23679&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&b[page]=1
    buda brava
    http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&&b[detay_5_min]=2002&b[detay_5_max]=2003&b[detay_8][0]=62068&b[country_id]=1&b[city_id]=34&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[date_type]=date_activated&b[adswithphoto]=1&b[c]=23679&b[page]=1&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&c2=3607&c=3607&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&b[page]=1&c=23658&c2=23658
    yani demek istediğim kalite oranını ve ikinci elinide düşünmek lazım hernekadar kağıt üstünde bir birlerine benzeselerde verdiğiniz paranın hakkını verecek araç arayın bence benim bu konudaki düşüncem toyota auris heleki yeni teknolojileri ile daha kaliteli ve verdiğiniz poaranın hakkını8 veren bir araç olduğunu düşünüyorum.

verdiğiniz linkler çalışmıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

ya arkadaşlar sırf arakdaşın açtığı sayfa amacından dışarı çıkmasın diye sustum sustum sustum ama artık yeter

Biz ne desek boş,en iyisi test etmeniz.T-Jet hakkında pek bilgim yok;ama Multijet motor gayet başarılı.

Tabi burada Passatınızın hangi motora sahip olduğu da önemli.

1.8 TURBO 156 HP kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emres159 -- 10 Haziran 2009; 23:25:09 >

Orjinalden alıntı: ozanmt
    theGate acaba benzinlisi neden tercih sebebi değil? ben de tjet 150 hp ile auris arasında kaldım. bravo'nun ciddi performans artısı var ama acaba o kadar performansa ihtiyacım var mı diye de düşünüyorum

benzinli tercih edilmez veya tercih sebebi değil denmedi....
    konuyu açan arkadaş "dizel bravo almayı düşündüğünü" belirtmiş....ondan dizel bravo olayı gündeme geldi

yoksa t-jet 150hp motoru olan fiat bravo sport da çok cazip ve çekici bir araba

toyota da çok iyi bir marka...hatta marka saygınlığı en iyi olan markalardan biri denebilir....marka olarak toyotaya laf yok!!!

ama şimdi açıkçası bir FIAT BRAVO kullanmakla bir TOYOTA AURIS sürmenin keyfi de apayrı...direksiyonlarına geçince ne demek istediğimi anlayacaksın
    hele seninde beklentine uygun performanslı bir motoru olan (t-jet 150hp veya m-jet 120hp) FİAT BRAVO kullanmanın keyfi apayrı...bravo zaten sport compact tasarıma sahip ve buna çok sadık kalınmış bir araba....diğer arabalara benzemiyor pek....ne demek istediğimi ancak bir süre kullanan anlayacaktır

• quote:

passat ile bravonun ne alaksı var anlamış değilim apayrı sınıf ve tasarıma sahip arabalar
    haaa ama bir passatım olsun birde bravom olsun dersen olur....ama biri diğerine tercih edilmez
    d-sınıfı konforlu bir aile arabası kullanacaksan passata bineceksin....biraz kendini genç hissetmek ve sportif bir ruhu yaşamak istiyorsan bravoya bineceksin....iki ayrı karaktere sahip arabadan bahsediyorsun yani sonuç olarak

sen en iyisi ikisinide al....kışın bağdat caddesinde turlarken passata binersin...yazın bodruma giderken bravoya....

• quote:

Orjinalden alıntı: atakangrbz

auris tipsiz heee vaybe
    toyotanın devvrim aracı çizim avrupa teknoloji ve motor japon
    soranlara hiç yoktan toyotaya biniyorum dersiniz

size guzel gelebilir. bencede cok cirkin bi arac. oda toyotanin en guzel araci olmasi dolayisiyla sadece cirkin. corolla hatta avensisden hic bahsetmemek lazim. ayrica toyota diye de cok bir + si olucagini sanmiyorum.sanki toyota hic bozulmuyor. şans isi bunlar. zaten şikayet varda o otomatik vitesi icin soylenenlerden sonra o ismide gecmişte kalmiştir bana gore.. tabi benim beyendiklerimin hepsini sizin, sizin beyendiklerinizin hepsinide benim beyenmem imkansiz. birine cok guzel gelen birinin midesini bulandirabiliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Exxcrea
    size guzel gelebilir. bencede cok cirkin bi arac. oda toyotanin en guzel araci olmasi dolayisiyla sadece cirkin. corolla hatta avensisden hic bahsetmemek lazim. ayrica toyota diye de cok bir + si olucagini sanmiyorum.sanki toyota hic bozulmuyor. şans isi bunlar. zaten şikayet varda o otomatik vitesi icin soylenenlerden sonra o ismide gecmişte kalmiştir bana gore.. tabi benim beyendiklerimin hepsini sizin, sizin beyendiklerinizin hepsinide benim beyenmem imkansiz. birine cok guzel gelen birinin midesini bulandirabiliyor

toyotaya yakışmayan bir teknolojidir MultiMode olayı....nasıl öyle bir hata yaptılar anlaşılamaz birşey
    zaten toyota tasarım konusunda hiçbir zaman iddialı olamadı....ama ona rağmen dünyanın birçok bölgesinde ve dünya genelinde en çok satan marka olma özelliğini koruyor....tasarımını değil başka şeylerini sattığı açık bir şekilde ortada.....eğri oturalım doğru konuşalım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 11 Haziran 2009; 0:46:37 >

• arkadaşalr toyotanın marka olarak ürettiği teknolojilerinde şöyle bir bakarsak belkide tek yaptı hata multimode viteste bence makyajlanan kasalardada bunlar düzeltilecektir.auris bence hala iddalı ve gayet güzel bir araç optimal drıver teknolojisinide duyduktan sonra bence gayet mantıklı bir şeçim.honda civic hb olsa tamam derim auris blki kötübir seçenek olabilir fakat
    linkler çalışıyor bütün url kopyalayın

Leonun şurada 2 senesi kaldı kasa değiştirmesine ve EuroNcapten 4 yıldız aldı. İç mekan tasarımını da beğenen görmedim duymadım.

Öncelikle yourumları tek tek okudum zahmet edip yorum yaptığınız için herkese teşekkür ederim.

Konuya şöyle bir açıklık getirmek istiyorum;

Neden bu üç markayı koydumu tek tek açıklayayım;

Toyota'yı koymamın nedeni 2005 model Toyota Avensis kullanıyoruz.Gerek konforou gerekse motorunun dayanıklılığı nedeinyle Toyota markasını tercih s

sebebi olarak almayı düşündüm.

Seat Leon kuzenimde var ve kendisi ev arkadaşım olduğu için seat leonu'da kullanma şansım oldu.Araç şekil ve görünüm olarak gayet başarılı;donanım

ve konfor konusunda da yeterli ancak benim kullandığım klasik 102BG valkswagen motoru olan araç.1.4TSi motoru kullanma şansım olmadı.

102BG araç ve neredeyse bizim avensisle aynı yakıyor.Leon 1.4TSi ile ilgili olarak okuduğum yorumlarda motora alışınca 1 litre ile yaklaşık 20km

gidelebileceği söyleniyordu.Doğruluğunu bilemiyorum.

Fiat Bravo'ya gelince Dizel olması,fiyatının uygun olması(120 BG dynamic versiyon skydome+esp paket 36.500)hem görünüm olarak oldukça hoş.

Birde iç dizaynı Lancia Delta ile aynı bir de okuduğum yorumlarda Bravo'nun tasarımı ferrari mühendisleri tarafından yapılmış,bu da araç için Fiat'ın

gösterdiği hassasiyeti ve imajını kırmak adına harcadığı çabayı gösterdiği için koydum.

Dizel alırsam sanırım bu Fiat Bravo olcak ama Benzinli bir model alırsam bu Leon veya Auris olacak gibi gözüküyor.

Haftasonu üç aracı da test edicem yorumlarımı yazarım tekrardan....

• Bu üçü arasında en mantıklı tercih fiat bravo olur diye düşünüyorum.

benzınlı olacksada leon derım gercekten tasarım olarak sınıfının dısında cok hos kımsenın beyenmemesıne ragmen ıc mekanı ben cok beyenmıstım surus dınamıgı ve kullanım olarak farklı bı arac.....

En iyisi gidip 3 araçla da test sürüşü yapman.
    Ben marka fanatiği falan değilim. Ama kullandığım için sana Leon tsi tavsiye edebilirim.

Ayrıca üçünün fiyatları da birbirine yakın sanırım.
    Leon'un donanımına bakarsan diğerlerinden artısı olduğunu görüceksin.
    Otomatik yanan farlar, coming home fonksiyonu, yağmur sensörlü silecekler, Kararan dikiz aynası, park sensörü, traction kontrol, lastik basınç sensörü, cruise control... Hatta yeni kasalarda birkaç yeni donanımda var galiba... Donanımı da kıyasla derim. Performans olarak da seni tatmin eder: 125 HP 200 tork.
    Kal sağlıcakla..
  • Merhabalar;

Fiat Bravo Almak için 2 gün önce Fiat Bayiine gidip 120 BG Dynamic + Esp + Still paket için 38.000tl ye anlaştım.

Dün sözleşme yapmak üzere gittiğimde bayii bana yanlışlık olduğunu fiyatın 39.000tl olarak değiştiğini söyledi.

Tabi kan beynime sıçradı ve aracı almaktan vazgeçerek çıktım.

Bugün Ford bayiinden Ford Focus Titanyum dizel araç için 40.000 tl gibi bir fiyat aldım.

Ancak Focus'un o hantal görüntüsü çok hoşuma gitmiyor.

Zaten Fiat 2 aydan erken araç getirtemiyormuş.

Neyapacağıma da karar veremedim....

Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar....
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.