Şimdi Ara

Fiat Bravo mu Toyota Auris mi Seat Leon mu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
20.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

Merhabalar;

Fiat Bravo Almak için 2 gün önce Fiat Bayiine gidip 120 BG Dynamic + Esp + Still paket için 38.000tl ye anlaştım.

Dün sözleşme yapmak üzere gittiğimde bayii bana yanlışlık olduğunu fiyatın 39.000tl olarak değiştiğini söyledi.

Tabi kan beynime sıçradı ve aracı almaktan vazgeçerek çıktım.

Bugün Ford bayiinden Ford Focus Titanyum dizel araç için 40.000 tl gibi bir fiyat aldım.

Ancak Focus'un o hantal görüntüsü çok hoşuma gitmiyor.

Zaten Fiat 2 aydan erken araç getirtemiyormuş.

Neyapacağıma da karar veremedim....

Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar....

39 bin lira bahsettiğiniz araç için yine çok bir fiyat değil.
    Diğer fiat plazalarını araştırın bulunduğunuz bölge ve de çevrede.
    Mutlaka 38e ineni bulursunuz.İnternetten bu plazaların telefon numarasına da ulaşabilirsiniz.
    Mağduriyetinizi iletin,38 fiyat verip 39a çıktıklarını söyleyin.Yardımcı olacaklardır.
    Ayrıca bravo bu bahsettiğiniz araçların tümünden daha iyi.

bilmem farkındamısınız ama,konunun üzerinden 2.5 sene geçmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

Merhabalar;

Fiat Bravo Almak için 2 gün önce Fiat Bayiine gidip 120 BG Dynamic + Esp + Still paket için 38.000tl ye anlaştım.

Dün sözleşme yapmak üzere gittiğimde bayii bana yanlışlık olduğunu fiyatın 39.000tl olarak değiştiğini söyledi.

Tabi kan beynime sıçradı ve aracı almaktan vazgeçerek çıktım.

Bugün Ford bayiinden Ford Focus Titanyum dizel araç için 40.000 tl gibi bir fiyat aldım.

Ancak Focus'un o hantal görüntüsü çok hoşuma gitmiyor.

Zaten Fiat 2 aydan erken araç getirtemiyormuş.

Neyapacağıma da karar veremedim....

Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar....

39 bin lira bahsettiğiniz araç için yine çok bir fiyat değil.
    Diğer fiat plazalarını araştırın bulunduğunuz bölge ve de çevrede.
    Mutlaka 38e ineni bulursunuz.İnternetten bu plazaların telefon numarasına da ulaşabilirsiniz.
    Mağduriyetinizi iletin,38 fiyat verip 39a çıktıklarını söyleyin.Yardımcı olacaklardır.
    Ayrıca bravo bu bahsettiğiniz araçların tümünden daha iyi.

Hocam ben Fiat Bravomu bu mesajdan sonra tanıdık bir bayiiden indirimle Emotion + Still paket olarak 2,5 yıl önce 39.000TL'ye almıştım ve halen çok büyük keyif alarak kullanıyorum...Biraz geç bir cevap oldu ama yine de teşekkürler :=))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 29 Mart 2012; 15:45:38 >

• dizel düşünüyorsan kesinlikle bravo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: albay_alpay

teşekkürler arkadaşlar; peki benzinli versiyonları için de geçerli mi bu görüşünüz?

Dizel alın, benzinli 1.4 tjetler var,fena sayılmaz

Orijinalden alıntı: speed26

Benzini versiyonları için aynı şeyi söleyemicem Dizel 105 multıjet veya 120 multıjet alın mutlaka pişman etmez motor olarak ford focus 1.6 tdci 109 240 ghıa düşünebilirsiniz oda olur

focus bravoya göre epey pahalı; ona gücümüz yetmez şimdilik üstat...
    en iyisi tjet içer benzini tutulmaz satılmaz zarar ettirir mulıjet 105 çok tutulan en fazla arana motoru 120 liği bosverin 105 290 her türlü iyi motor olarak az yakar iyi gider sorunsuz çok tutulan motor

Bravo şimdiye kadar kullandığım en sağlam ve sorunsuz araba.

Ic mekandaki isciligi, montaj kalitesi çok iyi. Hiçbir yerinden gicirti, tikirti, vs. gelmiyor. Arabayi alirken Fiat diye tereddüt etmiştim ama Fiat bi modelde çok iyi bir iş çıkarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 8 Mayıs 2014; 22:43:21 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_81 -- 9 Mayıs 2014; 0:55:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ps4
  • Auris sport

Orijinalden alıntı: emre_81

120 dizel manuel bravo kışın kaygısız rahat kullanımda 8 litre yazın 7 den asagı inmez sakinde yarım litre asağı yakar bunlardan 9000 km verilerim cekişi cok iyi 6. Vites her yokusu cıkar

Bu değerler fazla, en azından benim Bravo ile uyuşmuyor.

Benimki Ankara'nın soğuk kışında 8'i hiç görmedi, en fazla 7.5, çoğu zaman 7 - 7.3 arası.

Yazın ise 6 - 6.5 arası geziyor tüketim.

Bunlar benim hanımın kullanması ile elde edilen değerler. Ben kullansam en az 0.2 - 0.4 kadar aşağı çekerim bu değerleri.

Uzun yolda 100'ü geçmeden gidince 4.3 - 4.5 civarı yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 9 Mayıs 2014; 10:14:40 >

Orijinalden alıntı: emre_81

120 dizel manuel bravo kışın kaygısız rahat kullanımda 8 litre yazın 7 den asagı inmez sakinde yarım litre asağı yakar bunlardan 9000 km verilerim cekişi cok iyi 6. Vites her yokusu cıkar

Himm biraz fazla yakiyor sanirsam. Ama degiyor gorunene gore. Bu yag yakma olayi normalmiki peki?

Orijinalden alıntı: eren15935

Madem kullanan var bravo 120 hp dizeller 100kmde kac litre yakiyor? Ortalama kmde kac kurus? Cekis durumu nasil?

İzmit şehir içi kışın 6.4 lt ortalamam var. Şehir dışında 4.5 litre görülüyor çok rahat. Yazın tamamen gelmesiyle şehir içi tahminen 6 litrelerde düşecektir. Çekişi çok güzel fakat biraz sesli çalışıyor motor. Kabine ses fazla gelmiyor fakat camlar falan açıksa hissediliyor çok rahat.

Orijinalden alıntı: Cassablanca

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Madem kullanan var bravo 120 hp dizeller 100kmde kac litre yakiyor? Ortalama kmde kac kurus? Cekis durumu nasil?

İzmit şehir içi kışın 6.4 lt ortalamam var. Şehir dışında 4.5 litre görülüyor çok rahat. Yazın tamamen gelmesiyle şehir içi tahminen 6 litrelerde düşecektir. Çekişi çok güzel fakat biraz sesli çalışıyor motor. Kabine ses fazla gelmiyor fakat camlar falan açıksa hissediliyor çok rahat.

6lt motora gore iyi sayilir. F/p olarak guzel arac bravo

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.