Şimdi Ara

Fiat Albea - Renault Clio Symbol - Hyundai Accent

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Firmamıza bir araç satın almayı planlıyoruz ve bu üç araç arasında bir seçim yapmam gerekiyor, Fiat Albea - Renault Clio Symbol - Hyundai Accent

Sizce hangisi daha uygun olur ? Alacağımızaraç şirket için kullanılacak ve haftada ortalama 1500 km yol yapacak. Hepsinin de Dizel ve klimalı modellerini karşılaştırıyorum ve uygun bir seçim yapmayı istiyorum.

Araçların fiyatları şu şekilde oluyor

Fiat Albea 1.3 Multijet Dizel : 26.000 YTL

Renault Clio Symbol 1.5 Dizel : 26.000 YTL

Hyundai Accent 1.5 Dizel : 25.400 YTL

Ayrıca bir de şu var o da avantajlı görünüyor

Fiat Albea 1.2 LPG Klimalı : 22.600 YTL

Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Renault Clio derim kesinlikle!

Sirket amacli kullanilcagi icin Clio uygun olacaktir. Clio heryere girer tas toprak bisi yapmaz. Yedek parca,servis sorunun olmaz, iyi de dayanir sirkete..
  • Albea nın içi çok geniş ... Bagajı 500 LT arka kolotukları çok geniş ... diz mesafası çok
  • albea daha uygun olur
    ve multijet bence çok mantıklı bir seçim
    bizim şirkettede 1,2 palio ve 1,4 clio var
    palioda klimalı ama
    klimayı açtığımızda araba gitmiyor yani hiç klimayı kullanamıyoruz
    boşuna klimaya para vermeyin illaki 1,2 alacaksanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volt -- 27 Eylül 2005, 12:00:36 >
  • abi aman o albeanın lpglisini düşünme sakın bizim şirkette vardı araba gitmiyo desem yeridir.bence enuygunu clio zaten dikkat et çoğu şirket araçları clio dur.
  • albea yada clio ikiside olur
    albea olursa vergi ve tüketim daha düşük
  • 1,2 lpg yi al daha ucuz hemde dizelden az yakar. ne yapıcaksın gitmiyorsa yarışa mı katılıcaksın onla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    >>>RENAULT SYMBOL<<<
    16 yıl önce açıldı
    Toyota corolla
    4 ay önce açıldı
    Fiat Egea- Hyundai i20 ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • albea ya karşı bi önyargım vardı ama binince düşüncelerim değişti
    ben albea derim servis se fiat ında her yerde servisi var içi daha geniş daha modern
  • Ben de Albea derim bu seçenekler arasında.. Konfor, motor, ve genel kalite olarak diğerlerinden iyi bence. Clio ve Albea'yı kullandım. Hyundai için birşey söyleyemeyeceğim ancak diğer topiclerde kalitesizlikten ve konfor eksikliğinden bahsediyorlar. Ayrıca Clio yakında yenilenecek. Böylece yepyeni nurtopu gibi eski model bir aracınız olacaktır.
  • accent diger 2 sinden daha konforlu ve donanımı daha yüksek. ayrıca daha performanslı.ama yakıt tüketimi %20-25 daha fazla.yedek parçası clio ve albeaya göre daha az.

clio ise albedan donanım ve performans olarak daha üstün bi araba.yakıtı ise albea ile hemen hemen aynı.

bu 3 aracıda uzun sürece kullanmışlığım var.Benim kanımca araçları kısaca değerlendirmek gerekirse böyle bi sonuç ortaya koyarım
  • accent i dizayn eden mühendisleri tebrik ediyorum kaldırıp kafalarını diğer markalara bakmıyorlarmı ? yeni trendler nedir bilmiyorlarmı ? kazma görünüşlü araba üretmekten bıkıp usanmadılar, 97 accent bile 2005 lerden daha güzel...
  • Sn çıkan accentler manyak ama çok güzel duruyo içi genişse bence ondan alabilirsin ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuuberk

Renault Clio derim kesinlikle!

Sirket amacli kullanilcagi icin Clio uygun olacaktir. Clio heryere girer tas toprak bisi yapmaz. Yedek parca,servis sorunun olmaz, iyi de dayanir sirkete..

kesinlikle albealar tam bi eşşek rampalara bakma bile bizzat kullandım akraba sayesinde 3 ten 1 e düş gine bayılıyor
  • ha bide yalan olmadığını bildiğim bi duyumu aktarayım
    bu en son belirttiğin benzinli lpgli olan albea düz 1,2 ile aynı yakıomuş bi tank farkımı neymiş bişiymiş neyse artık
    sarfiyat sağlamıyormuş
  • Clio Symbolde yükseklik ayarlı direksiyon bile yok ve iç tasarımı çok kötü.ama sonuçta renault ve şirket arabası için en iyi seçim bence renault.sağlamlık ve dayanık açısından.ama albeanın yeni tasarımı daha şekil olmuş ve konfor özellikleri arttırılmış.motoru daha iyi.1.3 ve 16V.CD çalar bile var.
  • kafana yatanı al.ama bence hyundai hemde 5 YIL GARANTİLİ.
  • yahu siz fabia praktik e niye bakmıyorsunuz.diğer modelleri 5 e katlar.hemde TDI motor var.hemde neredeyse aynı fiyata.valla kesin memnun kalırsınız.kefilim.imzama bakın. birde şuna bir göz atınwww.clubskoda.com/forum
  • Clio Symbol 1.5 Dci klimalı alın.. Pek çok şirket kullanıyor zaten + en çok satan 2. model şu anda, yedek parça servis vs. sıkıntısı yok..
  • Clio Sümbül Alın bence

Sümbül Mümbül ama albeadan daha sağlam
  • abi al clio rahatına bak
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.