Şimdi Ara

Fiat Albea Multijet 1.3 Premio hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 model Dacia Logan 1.4 Ambiance markalı araca sahiptim ve aracı bazı nedenlerden dolayı soğudum , sattım.
    2011 model Fiat Albea 1.3 MJ Premio almaya karar verdim. Aracı beğendim sis farı , yol bilgisayarı , abs gibi standart donanımlarının olması hoşuma gitti.
    Ancak bu araçların üretimlerinin duracağına dair bir bilgi aldım.Bu konuda bir bilginiz var mı ? Neden kalkıyor , alırsam bir sorun olur mu ? Yeni modeller hakkında bilgi var mı ?

• s.a dacia satıp albea premio almakla en güzelini yapmışsın ve dediklerin doğru aracın dış ve iç görünümleri gerçekten çok şık.Fakat ben bu aracın üretimden kalkacağını sanmıyorum. Aksine artacağını düşünüyorum çünkü albealar genellikle çok satılan arabalar çunku arabanın az yakması çok kaçması şık durması vs. gibi özellikleri varken bu araç üretimden kalkmaz kalksa bile fiat, albea gibi bir tane daha araç üretir. Ama albea 1.3MJ Premio bence al . Aldıysanda HAYIRLI UĞURLU OLSUN!! ;)
  • ALBEA MJ ÜRETİMDEN KALKSA BİLE ÖYLE BİR İHTİMAL OLDUĞUNU DÜŞÜNELİM BİR KERE FİAT BU ARACA 10 YIL YEDEK PARÇA DESTEĞİNİ VERMEK ZORUNDADIR. 10 SENE SONRADA NE OLACAĞINA BAKAR HANGİ ARABAYI BEĞENİRSEN ONUNLA TAKAS EDER VEYA SIFIR ALIRSIN. FAZLA DÜŞÜNMEYE GEREK YOK ARMUTUN SAPI ÜZÜMÜN ÇÖPÜ DERKEN HİÇBİRŞEYİ ALAMAZSIN KARARININ KENDİN ARKASINDA DUR YORUMLARINI KENDİN YAP BENCE DOĞRU BİR KARAR OLMAZSA 10 YIL İÇİNDE SATARSIN HER ZAMAN MÜŞTERİSİ VARDIR. İİ AKŞMLAR

SİNAN PEKER
  • albea muhtemelen 2011 sonu gibi yerini yeni modele bırakacak.ama hangi araç yerini yeni kasasına bırakmıyor ki
    bence albeya fiyat ve donanım açısından alınabilecek en iyi araba
    üretimden kalksa bile hiç sorun değil 0 ı olmayan bu full donanım aracı sizden almak isteyen çok olacaktır
  • evet dogru bende fiat albea 1.3 mj premio plus aldm araba daha glmedi bursaya sipariş verdik İNŞALLAH bu ayın sonuna doğru arabamız gelecek.
  • ve arkadaşlar aracı alırken sordum bundan sonra fiatlar yükselecekmi diye evet dediler 0 araba almak artık zorlaşacak gibi gözüküyor .
  • hayırlı olsun. Fiat albea ve palio yu 2011 den sonra üretmeyecek diye duydum ama bu senin almış olduğun arabanın çok sağlam bir araç olduğu gerçeğini değiştirmez.Dacia dan albeaya geçerek çok doğru bir iş yapmışsın. Hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Albea 1.2 16v nasıldır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiatın sitesinde albeanın maksimum hızı 160 km/h diyor doğrumu?
  • yanlış
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb1907fb1907

fiatın sitesinde albeanın maksimum hızı 160 km/h diyor doğrumu?

Hort
  • Albea ve palio üretimi durdu bursa tofaş fabrikasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miozkaptan -- 25 Mart 2012; 22:23:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.