Şimdi Ara

Fiat Albea Kalorifer Motoru Yağlaması Nasıl Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ön göğüsü sökmeden, kalorifer motoruna ulaşabilir miyim? Bir tane usta ile görüştüm, en az 3 saatlik işi var. İşçiliği fazla dedi ve 500 TL'den aşağıya yapmam dedi. Belki iki sene sonra tekrar kalorifer motorundan ses gelebilir dedi. Kalorifer motorunu söküp takmak için ön göğüsün komple sökülmesi şart mıdır?

Araç: 2012 model Fiat Albea multijet Dynamic Plus.

• 3 saatte 500 lira. Mis gibi kazanç. Parça da kullanmayacak. Günde 9 saat çalışsa günlük 1500 lira. Bir işçinin yevmiyesi 100-150 lira. Bu paraları isterken akılları başlarında mı acaba?

Birden fazla servisle görüşmenizi tavsiye ederim. İlla ki daha uygun fiyat veren olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hakkında tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Acaba ön göğüs sökülmeden kalorifer/klima motoru temizlenebilir, yağlanabilir mi? Google'da araştırdım fakat Albea/Palio için video bulamadım. Youtube'da bir videoda Linea'larda kalorifer motorunun polen filtresinin hemen arkasında olduğunu gördüm. Albea'larda ise ön konsolun ortasında olması çok kötü. Acaba kendi başıma söküp takabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam,
    Konu biraz eski ama birşey sormak istiyorum mümkünse, sorununuzu çözebildiniz mi acaba? 2006 model albea aracımın kalorifer peteğini değiştirmek istiyorum ama ön paneli nasıl sökeceğimi gösteren bir video bulamadım

• Sökebilirsen motoru sıvı gres işini fazlasıyla görecektir kauçuk gres ömürlük olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir kaç ustanın tavsiyesi ile söktürmedim, aslında sökülüp takılmasında korkulacak bir şey yok diye anlıyorum ama bende ses çok az yapıyor, bir kaç kez biraz rahatsız etmişti fakat bazen yapıyor, bazen hiç yapmıyor, farnı değiştirsem, yeni alacağım fan kaç sene dayanacak onuda bilmiyorum. O yüzden değiştirmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 13 Ekim 2019; 23:20:51 >

• göğüs smkmeyi çoğu kısı soruyor ama nedense bır anlatım vıdeo hala yapan yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.