Şimdi Ara

Fiat Agea aşırı besleme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Agea 1.4 fire motora supercharger uygulanır mı merak ettim 😁 ilerde hayalimdir superchargerli bi agea

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Astarını aşar.

• Hocam her rumuzunuzu gördüğümde yazayım yazayım dedim sonra ayıp olur diye bişey demedim ama dayanamayacağım artık Agea denen bir araç yok piyasada Egea var Haddimi aştı isem özür dilerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam her rumuzunuzu gördüğümde yazayım yazayım dedim sonra ayıp olur diye bişey demedim ama dayanamayacağım artık Agea denen bir araç yok piyasada Egea var Haddimi aştı isem özür dilerim.

Ben özür dilerim hocam. Aşırı besleme nasıl olur buna

• quote:

Orijinalden alıntı: TestaaRossaa

Astarını aşar.

Ama hayalim bu :(

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Madem birilerini bozmayı seviyorsunuz ben de şöyle diyeyim, Egea diye bi araba yok Aegea o aracın ismi.Dili dönmeyen türk halkı Ulan o baştaki a harfi niye var çok düşünmesin diye Egea diye geçiyor reklamlarda vs, Bu da onu doğru yapmıyor. Doğrusu Aegea'dır.Logosuna bakarsanız da anlarsınız zaten.Bu kadar kıl detaylara madem dikkat ediyorsunuz bari tam edin.

• Direkt 1.4T modelini alıp onun üstünde oynama yapmak daha mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 6 Temmuz 2016; 6:01:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALFA ROMEO MOTOR ÖMRÜ --YARDIM
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9888

Direkt 1.4T modelini alıp onun üstünde oynama yapmak daha mantıklı olur.

Şuan için tjet motor yok heralde. İlerde ben yapacağım zamana kadar inşallah gelir

• Turbobenzina kullanıcısına yanıt
    Yorumumdan insanları bozmayı sevdiğimi çıkardı iseniz tekrar ilk okula gidin ve Türkçe dersleri alın. Fiat ın sitesine girin ve aracın ismi ne olarak tescil edilmiş görün. Aegea mı hem arkadaşın rumuzu onu da iyice okuyun bir zahmet.

• quote:

Yorumumdan insanları bozmayı sevdiğimi çıkardı iseniz tekrar ilk okula gidin ve Türkçe dersleri alın. Fiat ın sitesine girin ve aracın ismi ne olarak tescil edilmiş görün. Aegea mı hem arkadaşın rumuzu onu da iyice okuyun bir zahmet.

Nickim bilerek agea ordan da aklımda hep agea diye kalmış. Bidakinde egea yazarım :)

• Herkes isim i katıp konuyu mafetmiş.

Hocam benim kafadasın aynı şeyleri bende düşünüyorum ama fire motorun üstünde yapabileceğin en iyi oynama lpg takmak, hatta sedan egea da turbo yok diye tjetin turbosu takılır mı dedim motor dağılıyormuş ille e class kompressor alman lazım

• 1.4 tjet alıp geçin, diğeri size pahalıya patlar, kolay iş değildir, yada 1.4 tjet parçaları uyumluysa onun parçalarını kullanıp değişik güçler elde edilebilir. En önemlisi uyumlumu bu parçalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

Herkes isim i katıp konuyu mafetmiş.

Hocam benim kafadasın aynı şeyleri bende düşünüyorum ama fire motorun üstünde yapabileceğin en iyi oynama lpg takmak, hatta sedan egea da turbo yok diye tjetin turbosu takılır mı dedim motor dağılıyormuş ille e class kompressor alman lazım

Hocam benim dediğim ileriye yönelik böyle bi uğraşın içine girmek istiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

1.4 tjet alıp geçin, diğeri size pahalıya patlar, kolay iş değildir, yada 1.4 tjet parçaları uyumluysa onun parçalarını kullanıp değişik güçler elde edilebilir. En önemlisi uyumlumu bu parçalar.

5 yıla kadar tjet gelir inşallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: superchargerAgea

quote:

Hocam techturkey sitesine sor bence sana zahmet öğren bide benim için 1.4 fire motora 1.4 t jet turbosu için ne işlemler yapmak lazım öğrenip paylaşırsan sevinirim

• quote:

quote:

quote:

Hocam techturkey sitesine sor bence sana zahmet öğren bide benim için 1.4 fire motora 1.4 t jet turbosu için ne işlemler yapmak lazım öğrenip paylaşırsan sevinirim

Üyelik alayım sorucam hocam :)

• quote:

quote:

1.4 tjet alıp geçin, diğeri size pahalıya patlar, kolay iş değildir, yada 1.4 tjet parçaları uyumluysa onun parçalarını kullanıp değişik güçler elde edilebilir. En önemlisi uyumlumu bu parçalar.

HB de tjet var siz sedan mı istiyorsunuz.

• superchargerAgea S kullanıcısına yanıt
    Aegea olsa dert etmezdim, 2 günlük üyelik olunca söyleyim dedim o kadar, kaldı ki Ege nin ingilizcesi bile Aegean, Endonezya da Aegae diye geçiyor sadece bildiğim kadarıyla. Neyse böyle işte :) segment tartışması bitti isme başladık

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

quote:

quote:

HB de tjet var siz sedan mı istiyorsunuz.

Evet hocam sedan

• quote:

Aegea olsa dert etmezdim, 2 günlük üyelik olunca söyleyim dedim o kadar, kaldı ki Ege nin ingilizcesi bile Aegean, Endonezya da Aegae diye geçiyor sadece bildiğim kadarıyla. Neyse böyle işte :) segment tartışması bitti isme başladık

2 günlük üyeyim diye hayallerim hakkında bilgi edinmeyeyim mi hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.