Şimdi Ara

Fiat 500c alma diyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 15 Ekim 2012; 23:50:06 >

• 50 binden pahalı bi araç ve 2 kişilik opel astra clio 4 buna göre baya iri araçlar. forumda kullanan yoktur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para fazla geliyorsa bana verebilirsin hic olmazsa dua ederim arkandan

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

Para fazla geliyorsa bana verebilirsin hic olmazsa dua ederim arkandan
    bilgisayar masası kadar araca o para verilir mi naptın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

Para fazla geliyorsa bana verebilirsin hic olmazsa dua ederim arkandan
    vay anasını ya altı üstü fiat 500 50.000.-tl yuh ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

Alıntıları Göster
    Şöyle bir durum var. 44000'e alabiliyorum arabayı 0 olarak. indirim yaptırabiliyorum bir tanıdıkdam. E zaten eski arabayı da baya iyi fiyata saydılar. Neden olmasın dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexus

50 binden pahalı bi araç ve 2 kişilik opel astra clio 4 buna göre baya iri araçlar. forumda kullanan yoktur bence

hocam 2 kişilik astra 65000'den başlıyor yaw. Clio 4'ün de 2 kişiliği gelmedi. Gelse de almam fiat 500 ile arada uçurum kadar kalite farkı var. Arabanın içine oturunca anlıyorsun zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

Alıntıları Göster
    orta donanımı 25-30 bin lira olsa gözümü kırpmam alırım tarz araba ama 50bin liraya neler neler var. park sorunu yok, bastınca gider az yakar diye o paralar verilmez.

aklıma şu program geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 9 Ekim 2012; 11:48:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tufan.

orta donanımı 25-30 bin lira olsa gözümü kırpmam alırım tarz araba ama 50bin liraya neler neler var. park sorunu yok, bastınca gider az yakar diye o paralar verilmez.

orta donanım 30000 zaten abi. bu coupe full + full ondan 50000

edit: video için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 9 Ekim 2012; 11:48:47 >
  • Alma degmez

• quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

Alma degmez
    kıç kadar araba 52.000 madem ufak araba merakın va mini kupır al diyecektim ama sitesine baktım 80 90 binleri görünce oha eksk kaldı ohannesburger demek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

kıç kadar araba 52.000 madem ufak araba merakın va mini kupır al diyecektim ama sitesine baktım 80 90 binleri görünce oha eksk kaldı ohannesburger demek istiyorum

Alıntıları Göster
    44 bine alıp hemen satışa koyabilirim derseniz bence alın. Kafadan 6.000 tl karınız olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beetle Juice

44 bine alıp hemen satışa koyabilirim derseniz bence alın. Kafadan 6.000 tl karınız olur.

Alıntıları Göster
    44 Bin tl ye C sınıfı araç alınabiliyorken fiatın bu arabası bence alınmaz. 44000 Tl civarı araba alcak olsam şuan Ford Focus alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corvette.

44 Bin tl ye C sınıfı araç alınabiliyorken fiatın bu arabası bence alınmaz. 44000 Tl civarı araba alcak olsam şuan Ford Focus alırım.

Alıntıları Göster
    Fiat 500 güzel, ben beğeniyorum. Ama 208 tek kapı 1.6 THP gibi bir seçenek varken bakmazdım

http://peugeot.com.tr/fiyatlar-208/fiyatlar-208-hb-3k/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 9 Ekim 2012; 16:15:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Fiat 500 güzel, ben beğeniyorum. Ama 208 tek kapı 1.6 THP gibi bir seçenek varken bakmazdım

http://peugeot.com.tr/fiyatlar-208/fiyatlar-208-hb-3k/

Alıntıları Göster
    teşekkürler yorumlar için

• Herkes esnaf mantığı düşünüyor. Ben Fiat 500 kullanıcısıyim. Pek çok araba kullandım. Ama 500 kullandığım en kaliteli arabaydi. ''Fiat'' gibi düşünmeyin. O biraz daha farklı, amerika Pazarı'nda bile asırı popüler araç. Oldukça zevkli bir kullanışi var. Tam bir keyif arabası. Donanımları oldukça fazla. Gösterilen ilgiyi söylemiyorum zaten. Sokakta bakışları hemen üstüne alıyor. 4 kişi gayet güzel yolculuk yapılıyor. Bagajı ise beklenilenden büyük. Astra corsa clio her ne derseniz söyleyin ama ''eşek'' kalıyor yanında. Asla 500 zevkini veremezler size.

500 ile bir sıkıntınız yakıt olabilir. Birazcık fazla geliyor bana. Ama o da belki 206 dizel gibi bı arabadan geçtiğim için olabilir.

Burada yazılanların aksine 500 kullanıcısı olarak öneriyorum.

• Bir sorunuz olursa yanıtlarım bu arada söylemeyi unutmuştum.

• Bu arabaya 50 bin vermek mantik disi.

• Tek kapi dizel arac araniyorsa, ds3 alinmali. Veya baska birsey. Fiat 500 degil. Bence cok ciddi hata olur. Heleki o paralara

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.