Şimdi Ara

Fiat 126 Bis serüveni (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
252
Cevap
40
Favori
43.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haha suan discovery chanell da polonyadalar ve senin araclara bakiyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05

Haha suan discovery chanell da polonyadalar ve senin araclara bakiyorlar...

Evet araba polonya menşeili, 10 ay kaldım polonyada 2000modele kadar var. ve polonyalılar için manevi değeri var arabanın. Maluch derler onlar, türkçesi: Küçük Çocuk, Küçük oğlan demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: szahinowski1

quote:

Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05

Haha suan discovery chanell da polonyadalar ve senin araclara bakiyorlar...

Evet araba polonya menşeili, 10 ay kaldım polonyada 2000modele kadar var. ve polonyalılar için manevi değeri var arabanın. Maluch derler onlar, türkçesi: Küçük Çocuk, Küçük oğlan demek

Alıntıları Göster
    Bugün bayram hazırlıklarından sonra elim boş kaldı şu jantlara girişeyim dedim. Jant kapakları orjinaldı atmaya kıyamadım arabanın ön bagajında duruyorlar, komple temizlerim saklarım bi kutunun içinde. Yeni jant kapakları yolda polonyadan geliyor

Dört lastiğimizde söktük ama biri hariç, sağ ön lastik çıkmadı. Bende yedek lastiği aldım boyamak için.

2 kriko vardı, 3 tane de kütük buldum sağdan soldan. bir kriko ve 3 kütüğün üzerine oturttum şaseyi. lastikleri söktüp, arabamızın bagajına koyup yıkamaya gittim :)

Fiat 126 Bis serüveni

Tertemiz, 2 kez yıkadım. Ama problem var? gres yağ çıkmıyor. Tekrar tekrar bezle denedim çıkmadı. Pes ettim ve eve döndüm, şans bu ya. komşum ordaymış yağ sökücü sprey getirdi arabasından hemen iki silmede yağları söktük -Yağ sökücü, ağır deterjan gibi kimyasalları kullanırken lütfen eldiven kullanın!

Fiat 126 Bis serüveni

Fiat 126 Bis serüveni

kütüklerin üstünde lastiklerini bekliyor :D özgürlüğünü aldım elinden

Fiat 126 Bis serüveni

Yağ sökücü ile çalışırken

Fiat 126 Bis serüveni

Şuan jantlar yağlardan arındı (mistır masıl reklamı gibi oldu ) kuruduktan sonra maskeleme işlemine geçebiliriz

Fiat 126 Bis serüveni

kağıt band ve gazete ile maskeledik, boyamaya hazırız. sprey boya için kapalı alan tavsiye ediyorum açık alanda rüzgar varsa zor oluyor.

Fiat 126 Bis serüveni

Anarşiklik yaparkene

Fiat 126 Bis serüveni

Boyanın kurumasını beklerken bizim ufaklık sabırsız heralde kütükler rahatsız etti

Fiat 126 Bis serüveni

Boyadık hazır, kurudu; maskeleri söküyoruz. Hemen arkasından lastikleri parlatmaya başlıyoruz.

Fiat 126 Bis serüveni

Fiat 126 Bis serüveni

HAYDAAA! BÜYÜK SORUN ARBA KÜTÜKLERİN ÜZERİNDEYKEN AŞAĞI KAYMIŞ....!!!!!! Öndeki takoz yüzünden lastiği takamıyorum..

sonda cin fikirim çalıştı, symbol'un krikosunu. Bis'in amortisorunun altına yerleştirdim. Bis'in kendi krikosunuda normal şaseye oturttum. İkisinide yükselttim. sonra amortisorun altındaki krikoyu kaldırdım, amortisor içeri girince. jantı takma yeri yükseldi. ve takabildim

Fiat 126 Bis serüveni

ve sonuç:

Fiat 126 Bis serüveni

Fiat 126 Bis serüveni

Eski hali:

Fiat 126 Bis serüveni

Jant kapakları gelene kadar böyle, geldikten sonra daha güzel olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szahinowski1 -- 4 Ekim 2014; 11:47:38 >

• Haha çok iyi tebrikler ben de geçen sene vosvosumla haftalarca uğraşmıştım. Sonra sattım şimdi ise 2012 model fiat 500 aldım (hanıma aldım güya ben biniyorum)

Millet eğile büküle takip ediyor gözden kaybolana kadar. Tabi 500'ün giallo biricchino (yaramaz sarı) olmasının etkisi büyük türkiyede tek otoban faresi diye ilan açasım var.

Renk çok önemli. Vosvosum da sarıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Haha çok iyi tebrikler ben de geçen sene vosvosumla haftalarca uğraşmıştım. Sonra sattım şimdi ise 2012 model fiat 500 aldım (hanıma aldım güya ben biniyorum)

Millet eğile büküle takip ediyor gözden kaybolana kadar. Tabi 500'ün giallo biricchino (yaramaz sarı) olmasının etkisi büyük türkiyede tek otoban faresi diye ilan açasım var.

Renk çok önemli. Vosvosum da sarıydı
    kardeş. şu resimleri simage olarak yüklersen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

kardeş. şu resimleri simage olarak yüklersen sevinirim.

Alıntıları Göster
    Hocam konu çok de?erli ancak syrf simage kullanmady?ynyz için berbat olmu?. Hiç bir foto?rafa tam olarak bakamadym.
  • quote:

Fiat 126 Bis serüveni

Fiat 126 Bis serüveni

Fiat 126 Bis serüveni

Boyasını parlatmadan önce ve eski hali, biraz adam oldu bizimki

Fiat 126 Bis serüveni

Alıntıları Göster
    Hocam iyi günler aracınız çok güzel fakat trafikte 5 kat dikkatli olmanızı tavsiye ederim.2 sene önce bir arkadaşım sizin aracın aynısı ile kaza yaptı ve vücudunun 7 yerinde parçalı kırık oldu.ön taraf boş olduğu için riskli .Dikkatinizi eksik etmeyin iyi günler.

Fiat 126 Bis serüveni

• Çok güzel konu takip

• quote:

Orijinalden alıntı: -Deltoid-

Çok güzel konu takip
    s image'ye çevirdim, bende bi değişiklik olmadı ama. heralde şuan bi değişiklik olmuştıur:)

@Kakbe
    evet onun farkındayım zaten hiç hızlı gitmiyorum ve takip mesafesine çok dikkat gösteriyorum sonuçta önü boşluk ve 4 fren kampana mekanik. arabanın kapasitesinin farkında olmak çok önemli uyarı için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

s image'ye çevirdim, bende bi değişiklik olmadı ama. heralde şuan bi değişiklik olmuştıur:)

@Kakbe
    evet onun farkındayım zaten hiç hızlı gitmiyorum ve takip mesafesine çok dikkat gösteriyorum sonuçta önü boşluk ve 4 fren kampana mekanik. arabanın kapasitesinin farkında olmak çok önemli uyarı için teşekkür ederim

Evet şimdi harika olmuş hocam. Jantlar araca farklı bir hava katmış. Takipteyim

• quote:

@Kakbe

eyvallah kardeş. şimdi rahat bakabiliyoruz resimlere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

quote:

@Kakbe

eyvallah kardeş. şimdi rahat bakabiliyoruz resimlere..

Alıntıları Göster
    İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim bugun araba zar zor çalıştı. hafif rampa yukarı parketmiştim. benzin pompası benzini çekmekte zorlanınca, jikle ile çalıştırdım sonra doooğru benzinliğe. 35TL aldım yakıt göstergeyi sıfırladım şuan 100-110km yol yapmışım (full şehir içi ve rampalar oldugunu belirtiyim) çeyrek depo benzin kaldı hatta. bakalım kaç km daha gidebileceğim. Bu gidişle heralde tüp taktırıcam. Birkaç fotoğraf bugunden

Yolcumuz var, arabayı benden daha çok sahiplenen birisi var

Fiat 126 Bis serüveni

Fiat 126 Bis serüveni

Fiat 126 Bis serüveni

Fiat 126 Bis serüveni

Fiat 126 Bis serüveni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szahinowski1 -- 14 Ekim 2014; 21:58:24 >

• Müthiş yahu.
    Allah kaza bela vermesin.
    Eski arabaları orijinaline sadik toplayıp fark yaratanlari her zaman sevmişimdir. Güle güle kullanin.

• Çok güzel hobi. Ancak boyatın bence bunu çok daha hoş görünecektir.

• Güzel konu, güzel bilgiler..

Ayrıca böyle enteresan araçları severim.. Kullanmak cidden eğlenceli olmalı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Güzel konu, güzel bilgiler..

Evet kullanmak çok eğlenceli. Bütün ilgi üzerimizde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Güzel konu, güzel bilgiler..

Evet kullanmak çok eğlenceli. Bütün ilgi üzerimizde

Alıntıları Göster
    Bursa'dan Isparta'ya giderken. Uzun yolda arabada problem oludugunu anladım. Gaz pedalı birden sertleşti sanki fren pedalı gibi oldu. Araba gaz yememeye başladı..
    Neyse, Isparta'ya sağ salim vardık ve problemin üzerinde gitmeye başladık. Önce aşırı ısıdan dolayı ayar kaçmıştır diye düşündük. Platin ayarı yapmaktansa yenisini takalım dedik, taktık ve ayarladık. olmadı... avans ayarı yaptırdık olmadı.. Bujiler ve buji kabloları dedik bakımını yaptık olmadı.. yağ seviyesi düşmüştü elimiz değmişken onu tamamladık.. hala araba gitmiyor 60km/h bile zor yapıyor.. Karbüratöre yoğunlaşmaya başladık.. Karbüratör temizlettik, biraz kendine geldi. Sonra bi sübap ayarı yaptırdık daha iyi oldu ama eskisi gibi değil. Sonra problemin daha da üzerine gittim. LUKOİL!... Lukoil'den depoyu fullemiştim yola çıkmadan önce. Bir kaç bis sahibinin başına daha gelmiş, Lukoil'den aldıkları benzin arabanın karbüratörü, benzin otomatiği ve bazı parçalarını bozmuş.. Şuan arabam eh işte seviyesinde, ama ilerleyen zamanlarda problemi tam olarak çözeceğim :)

Bugün çarşıdayken telefonum çaldı, kargo gelmiş eve döndüm. Baktım Polonya'dan sipariş ettiğim parçalar gelmiş. hemen kolları sıvadım tabiki

Fiat 126 Bis serüveni

Fiat 126 Bis serüveni

Tamponların boyası yine atmış.. Heralde ben sprey boyayla girişicem artık

Fiat 126 Bis serüveni

Fiat 126 Bis serüveni

Fiat 126 Bis serüveni

Fiat 126 Bis serüveni

Baya yakışıklı oldu bizimki

Fiat 126 Bis serüveni

Polski Fiat!

Fiat 126 Bis serüveni

En kısa zamanda da yakıt sistemindeki problemi çözeceğim:)

• quote:

Fiat 126 Bis serüveni

Fiat 126 Bis serüveni

Fiat 126 Bis serüveni

Boyasını parlatmadan önce ve eski hali, biraz adam oldu bizimki

Fiat 126 Bis serüveni

Alıntıları Göster
    Elinize sağlık hocam super iş çıkarmıssınız kazasız belasız

Bir video da benden Chevy V8 motorlu 126

• quote:

Orijinalden alıntı: L30N

Elinize sağlık hocam super iş çıkarmıssınız kazasız belasız

Bir video da benden Chevy V8 motorlu 126

Alıntıları Göster
    toprlanmaya devam yakında polonyadan bi kaç güzel parça daha gelecek süpriz olsun

bu arada problemi kısmen çözdük hala sorunumuz devam ediyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_98300482/f_//tm.htm#98648144

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.