Şimdi Ara

Fiat 126 Bis serüveni (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
40
Favori
43.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eren15935

Oyle bi yazi yazmissinki simdi civici satip bis alacam nerdeyse Hersey iyi guzelde sanki yakit o motora gore fazla degilmi?

İmzanızdaki video size mi ait?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Oyle bi yazi yazmissinki simdi civici satip bis alacam nerdeyse Hersey iyi guzelde sanki yakit o motora gore fazla degilmi?

İmzanızdaki video size mi ait?

Yok canim nerdee Gaz azalacak diye pedala basmaya korkuyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vites topuzunun önündeki hoparlörü görmedim sanma

şaka bi yana benimde bi bis alıp üzerine 1000cc motor atasım var..
    ucuz motor bulamadım gitti...

http://www.youtube.com/watch?v=KujCUCgn6TY

http://www.youtube.com/watch?v=Y2yn9n8Cq78

• gerçekten keyifle okudum. Heralde gerçekten aracını seviyorsun. Gerçi aşk duyulanlar araç değil otomobil'dir.
  • @Thomassee
    Orjinal jantlar 12 inç, üzerinde orjinal jant kapağı, orjinal sac jantlar var ama, 13 inç geniş yanak lastik takılmış. heralde eski sahibi 12 inç lastik bulamadıklarından.

@falken34
    O hoparlörü zamanında bi heves bi çift almıştım sony xplod :D tam verim alamıyorum anfi yok heralde ondan bide teyp dandik :D
    Yurt dışında motor swap yapan çok var hemde güzel performans elde ediyorlar, ama türkiyede biraz evrak işleri sorunlu. Faturalı motor bulunursa olur diye tahmin ediyorum, hatta şu sıralar bi arkadaşımız suzuki gsr 1300'lük olması gerek, onu swap yaptı türkiyede, son hali nedir şuan bilemiyorum tam bir canavar olmuştur
  • Güzel inceleme olmuş ama bu aracın piyasası cidden artmış. Bundan 3 sene önce evin önünde satılık olanı vardı, yaklaşık 1.500 TL istiyordu sahibi.
  • ivedik arabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

@Thomassee
    Orjinal jantlar 12 inç, üzerinde orjinal jant kapağı, orjinal sac jantlar var ama, 13 inç geniş yanak lastik takılmış. heralde eski sahibi 12 inç lastik bulamadıklarından.

@falken34
    O hoparlörü zamanında bi heves bi çift almıştım sony xplod :D tam verim alamıyorum anfi yok heralde ondan bide teyp dandik :D
    Yurt dışında motor swap yapan çok var hemde güzel performans elde ediyorlar, ama türkiyede biraz evrak işleri sorunlu. Faturalı motor bulunursa olur diye tahmin ediyorum, hatta şu sıralar bi arkadaşımız suzuki gsr 1300'lük olması gerek, onu swap yaptı türkiyede, son hali nedir şuan bilemiyorum tam bir canavar olmuştur

swaplamaya gerek yok...600kg gelen bis 185 hp 15,000rpm çevirebilen stock motor atsam bana yeter

• Zevkle okudum
    Kazasız belasız kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

ayrıca @Hemican; Havalı daha iyi demişssin, Burda Sulu-Kuru.. Radyatör-Hava Fanatikleri kavgası çıkar, Tsi Dsg veya 1.3 multijet gibi
    iğrenç bi şaka yapıyım, en azından kapıyı kapattığımdaki kapı sesi tok, 3 mahalle uyandırır as 250 kamyon gibi kapısı

@Sturmgeist
    Şimdilik bursadayım, ama bayrama kadar yokum, Ispartaya gidiyorum. Bayramda Bursada olacağım arabayla :)

ve iyi dilekleri için herkese teşekkür ederim :))

Vay be bursada mi ? Bayramda sizinle tanismak isterim araciniz harika . Allah kazadan beladan korusun .

• Anlatım hoş,keyifle okudum.Ellerine sağlık.
  • -net- kullanıcısına yanıt
    Görüşelim hocam bayramda :) haberleşelim.
    -----

Okuyan herkese, ve iyi dilekte bulunan herkese teşekkürlerimi sunarım :)
  • Önümüzdeki aydan itibaren aracı orjinaline birebir hale getirmek için toplamaya başlıyorum. Polonyadan orjinal parça getirtiyorum, basamak basamak yazacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szahinowski1 -- 20 Eylül 2014; 2:26:43 >
  • Kargoda Ufak bir problem oldu bayramdan sonra parçalarımız elimizde, toparlamaya devammmm!

Fiat 126 Bis serüveni

Fiat 126 Bis serüveni

• İlk mesajı ve başlığı güncellersen daha çok dikkat çeker gibi geliyor bana

• Takipteyiz hocam brkliyoruz ;)

• Uzun süredir 126Bis kullanıyorum gerçekten çok zevkli arabadır. Ne zaman satmaya niyetlensem içimden satmak gelmiyor :) Binmemiş kullanmamış insanların hakkındaki abuk sabuk yorumları sebebiyle kötü bi imaja sahip ancak şu kadarını söyleyeyim. Parça, bakım ve yakıt masrafı %90 araçtan daha düşüktür.
  • Mükemmel ve bir o kadar keyifli bir inceleme

Ama beni en çok etkileyen şu cümleleriniz oldu:

"Almadan önce herkes dedi: Alma, etme, yapma, parçası zor, ustası yok, hararet, conta, problem, küçük, gel doğan alalım, taunusa ne dersin?, gibi bir sürü şey dediler. Ben gittim yine de aldım. İçime sineni, istediğimi yaptım ilk arabam. Bence araba alanlar tavsiyeleri dinlesinler sonra kendi muhasebesini yapıp istediği arabayı alsınlar, arabamı seviyorum. Umarum tüm forum halkıda istediğine en kısa surede kavuşur "

Aracımı sattım Ranger almak istiyorum ve müthiş bir mahalle baskısı var üstümde. Çok büyük nasıl kullanacaksın, nereye park edeceksin, 1.köprüden geçmeden olur mu, her yıl muayeneye gidilir mi falan filan. Ama gördüm ki kimseyi dinlemeyip gerçekten hayalin olan arabayı almak insanı mutlu ediyor. Teşekkürler

• Zapt-ı Na Mümkün Z kullanıcısına yanıt
    ustam, kafanın dikine git dinleme kimseyi al aklındakini gönlündekini, ileriki yıllarda keşke deme, pişman olma.
    ha arabayı alıp pişman olacaksan, alarak pişman ol, keşke alsaydım diyerek değil
    umarım yakın zamanda alırsın burda bir ranger incelemesi okuruz :)
  • Fiat 126 Bis serüveni

Fiat 126 Bis serüveni

Fiat 126 Bis serüveni

Boyasını parlatmadan önce ve eski hali, biraz adam oldu bizimki

Fiat 126 Bis serüveni

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.