Bildirim
Feytullah Gülen Kız Yurdu Reel
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tamam. -
burası paralel yapı welkom to cehennem
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ee napalim? Bunlar fetocu diyip asalim mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç bir gariplik yok. Sen odana metal grup posteri asarsın karı kız fotoğrafı asarsın kimse bir şey demez. Bu kızlarda böyle şeyler asmış gayet normal.
Fetocu değilim bu arada belki tanımayan vardır beni.
XDDDDDDDDDDDDD :)))))))))))) -
Duugulandım
8 sene bu okullarda kaldım bambaşkaydı
Sadece şunu söyleyim ender bulunan tipte insanlardı
Yanlış birşey mi yazıyo ?
O fotografi sen mi cektin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Donanım
hepsi doğru şeyler fakat zorla dini sevdirmeye çalıştıkları için kaybediyorlar -
Nerede okuyorsunuz
galatasaraylıyım ama beğendim -
yazik lan -
Beşiktaşlıyım eksiledim
günahım kadar sevmem ama yanlış bir şey yazmıyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: TeknoŞizofren
burası paralel yapı welkom to cehennem
AOG -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Donanım
doğru bişey yazmıyoki -
en soldaki alttaki biraz olmamış ama diğerlerinde bir problem göremedim...sonuçta dar giyenen kapalıda dolu..... -
Bok. Atmak amacsa burdan is yok
Bana garip geliyor heralde. Küçük çocukların daha Allah, Peygamber nedir bilmeyenlerin küçük yaşta İslam'dan başka din yokmuş gibi yetiştirilmesi. Seçimini kendisi yapsa, kendi akıl yolu ile tek yaratıcının varlığını kabul edip Kur'an'ı okuyarak karar verse daha sağlam inancı olur diye düşünüyorum.
Cidden ilginç geliyor. Ettiği duanın anlamını biliyor mu acaba? Kime ettiğini? Neden ettiğini?
Bana göre ''İnansın da nasıl inanırsa inansın'' yanlıştır. Sebebi daha önceleri var olan bu uygulamanın sadece cahilliğin önünü açmasıdır. Şuan arap harflerini kutsal sayanlar yada bütün araplara kutsal muamelesi yapanlar var. İnsan önce neye neden ibadet etmesi gerektiğini öğrenmelidir. (Öğretmeye başlasaydım Hz. Muhammed'in hayatından başlardım)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X