Şimdi Ara

Fetocuların Kullandığı 650 KİLOLUK Helyum Bombası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumhurbaşkanının açıklamasında geçen cümle.

"fetö'cü hainlerin buraya attıkları 650 kiloluk helyum bombası pkk operasyonlarında dahi kullanılmayan, tahrip gücü o derece yüksek bir bomba."

Fetocuların Kullandığı 650 KİLOLUK Helyum Bombası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet Özel Harekat Başkanlığı’ndaki iftar buluşmasında konuştu.

“HELYUM BOMBASI ATTILAR”

Konuşmasının başında şehitlere rahmet dileyerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizin ve milletimizin istiklali ve istikbali için, huzuru esenliği için görev yaparken hayatlarını kaybetmiş şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 15 Temmuz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bulunduğumuz bu yer gazi bir mekandır. Malum 15 Temmuz'da burası FETÖ ihanet çetesinin ruhunu 1 dolara satmış, şeytana satmış mensupları tarafından bombalandı. Burada 56 şehidimiz var. Ekmeğini yediğini devletin uçaklarını, silahlarını çalarak milletin üzerine bomba yağdıran hainler 249 kardeşimizi o gece şehit ettiler. 2 bin 193 gazimiz var. Sadece Gölbaşı Özel Hareket Daire Başkanlığına yapılan F-16 saldırılarında çeşitli rütbelerden kardeşlerimizi kaybettik. 27 tane de gazimiz var.
    FETÖ'cü hainlerin buraya attıkları 650 kiloluk helyum bombası PKK operasyonlarında dahi kullanılmayan, tahrip gücü o derece yüksek bir bomba. Eli kanlı katillerin mahkemelerini sizlerde izliyorsunuz, sergiledikleri pişkinlikler, edepsizlikler, arsızlıklar, yaptıkları işi bir anlık cinnet ile aldatılmış ile değil, taammüden gerçekleştirdiklerini bir kez daha ortaya koyuyor. Kendilerini istedikleri kadar rüyalarla, kulaklarına fısıldanan tarihlerle, verilen sözlerle aldatsınlar. Hepsi beyhude. Milletimizin, özellikle de şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin gönülleri ferah olsun. Ben başdanışmanlarımın tamamıyla duruşmaları takip ediyorum. Gün be gün raporlarını alıyorum. Bu eli kanlı katillerin hiçbirisi kendilerini bekleyen acı akıbetten kurtulamayacaklar. Mahkemelerde yaptıkları ahlaksızlıkların, cezaevlerinde çürürken onlara hiçbir faydası olmayacaktır. Şayet cezalarını tamamlayıp dışarıya çıkanlar olursa zaten milletimiz sokakta her gördüğünde onlara gereken cezayı verecektir. Onların yüzlerine tükürecekler ve milletin tükürüğünde boğulacaktır. İhanetlerinin bedelini ödeyen tek bir FETÖ'cü kalmayana kadar mücadelemiz sürecektir” diye konuştu.

• Helyum demedim kayyum dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin o bomba bizde yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Helyum bombası diye bir şeyin olmamasını geçtim, "İhanetlerinin bedelini ödeyen tek bir FETÖ'cü kalmayana kadar mücadelemiz sürecektir" lafı da yalan. Gülen'i vatandaşlıktan çıkartarak Türkiye'de yargılanma şansını sıfıra indiren birisi çıkıp da bunlarla mücadele ediyoruz demesin mümkünse.

Neyse, o vatandaşlıktan çıkartmayı da müthiş bir ceza olarak satacaklar nasıl olsa birkaç aya bakanlar kurulu o kararı verdiğinde. Kimi kandırıyorum ben...
  • Güneşte hidrojen helyuma dönüştürülerek enerji üretiliyor.

Helyum çok ağırdır. Patlatmak inanılmaz zor ve etkisi çok yüksektir.

Yani yalan.

• Helyum bombası, helium bomb falan diye aradım ama hiçbir şey çıkmadı. Acaba hidrojen bombası mı diyecekti. Ki bu da nükleerdir. O kadar da değil herâlde.
  • TBMM senin dualarinla ayakta kaldı o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hidrojendir o hidrojen. Helyum olsa sesin boyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Güneşte hidrojen helyuma dönüştürülerek enerji üretiliyor.

Yani yalan.

helyum en hafif 2. elementtir.

Helyum soygaz, bomba falan olmaz onunla.
    Edit: üni terk diyordunuz da bence bu adam liseyi bile okumamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFK_is_now_AFK -- 8 Haziran 2017; 16:12:22 >
  • Yeme bizi tayyip, siyasi ayak teklifini reddederek 20 yıl sonrasının hainleri olarak adlandırılmaya hak kazandınız.

Darbe oluyor ama ne hikmetse hiçbir akp'li evinden alınmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Güneşte hidrojen helyuma dönüştürülerek enerji üretiliyor.

Yani yalan.

helyum en hafif 2. elementtir.

Patlatma miktarı diyorum hocam. 100 milyon derecede fazla sıcaklık gerekli.

Güneşte helyum yakılmaya başlanınca 100+ kat fazla çapa erişecek güneş.

Wikipedia kapalı olmasaydı keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 8 Haziran 2017; 15:50:9 >
  • Bomba degil o bombacık. fetö bombası desene şuna kömür dumanından yapılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 8 Haziran 2017; 19:29:47 >
  • Tiyatro sonrası yazarın seyirciler abartarak konuşsun diye böyle şatafatlı kelimeler eder.İzlemeyenler bile inanır gerçi %49 luk oda hırsızlıkla inanan kesim var
  • helyum asal bi element :D nasıl tepkimeye sokmus
  • Os...k gazı bombası dese, en azından metan gazı yanar. Helyum dediğinde olsa olsa insanın beyni yanar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dış basına aktarırlarsa yine maytap konusu olacağız.
  • Vay be FETO ne güçlüymüş adamlar dünyada hiçbir devletin üretemediği bombayı üretmişler ama 3 tane tankla TR'de darbe yaptılar.
  • Civitas Terrana kullanıcısına yanıt
    Herkes inanmak istediğine inanıyor. Bir çok kişi fetö ye inanırken inanmayan bir çok yazar var.

Sonuçta buda bir söylem işine gelen inanır gelmeyen inanmaz

• Bulmus kitlesini tabi, rahat rahat konusuyor. Atom bombasi attilar dese inanacak buyuk bir kitle var.

Helyum bombasi demesi tamamen algi yaratiyor. Yani "fetoya bak, neler neler kullanmis. tarihin en agir darbesi" falan dedirtmek icin.
  • Dedi ve inandı bütün çomarlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.