Şimdi Ara

FETÖ'den tutuklu eski AK Partili vekil Uzun serbest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FETÖ'den tutuklu eski AK Partili vekil Uzun serbest


    FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan ve yaklaşık 4 aydır Alanya'da cezaevinde bulunan eski AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun serbest bırakıldı.

    Habertürk'ün haberine göre darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ opersayonları kapsamında tutuklanan Uzun hakkında Mersin 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada şartlı tahliye kararı verildi.

    Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, başlatılan soruşturma kapsamında 8 Mayıs'ta gözaltına alınan 24. Dönem AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, 10 Mayıs'ta adliyeye sevk edilmiş ardından tutuklanmıştı.

    https://tr.sputniknews.com/turkiye/201709211030251167-ahmet-tevfik-uzun/







  • GAribanı gurebası halen hapiste. Vekili işadamı bir bir salınıyor
  • öteki fırıldaklar gibi milli iradenin yanında olduğunu hatırlamış hemen salıvermişler 15 temmuz akşamları bayrak sallasın diye...
    garibanlar örgüt üyesi koltuklu kırkayaklar kandırılmış
  • Bu akplilere bütün suçlar serbest sanırım. 15 temmuz gecesinde gidip sivil öldürmüş bile olsa serbest bırakılırlar sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun bir haber gordum. Haberde, FETO'nun onemli isimlerinden biri, bazi suclari itiraf ettigi icin denetimli serbestlikle saliverilmis. Ama adam oyle boyle degil, en tepedeki isimlerden bir hakim. Kendisi, MIT mustesarini ortadan kaldiracak tezgahi kuranlardan.



    Diger yandan, iki tane solcu ogretmen aklima geldi. Bu insanlar aclik grevindeler ve sevgili aktrollerimiz, o iki insanin olmeleri icin dua ettiklerine dair konulaar aciyorlar.



    Ayni aktroller, FETO'cu teroristlerle ilgili hicbir yorum yapmiyorlar. Ben buradan sunu anliyorum; Birileri anlasti ve FETO olayi yavas yavas kapanacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adalet mülkün temelidir. mülk sahiplerini korur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.