Şimdi Ara

Fetişist Olan Var mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
5
Favori
12.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Fetişist Olan Var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thenemne1 -- 19 Ağustos 2015; 10:43:27 >
  • Tuhaf..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayaklar herzaman pistir oğlum ayakları sevinde yalayıp opmeyin üstü temiz olabilir ama tabanda dünyanın mikrobu var

• Friends with benefits'te adamın koltuk altını yalamaya çalışan bi kadın vardı. Çok iticiydi açıkçası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne diyor bu arkadaş?

• quote:

Orijinalden alıntı: ajanmania

quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

quote:

Orijinalden alıntı: ajanmania

bilader bende ayak fetişistiyim de koltukaltı fetişizmi nedir ya trollediğine büyük ihtimal eminim ama yinede yazayım ayağa gerekli bakım yapıldığında ojesi falan eksik olmadıgında ayak fetişisti olmayan bi insanın bile her ama hertürlü ilgisini çeker koltukaltı dediğin yer ne kadar pis bi yer günde kaç tel çıkıyor oradan saatlerde kolun altında kapalı kalıyor leş gibi kokusunu geçtim o leş gibi terini hiç saymıyorum

diyeceksin ayak terlemiyor mu ayakta kıl çıkmıyormu kadınlarda ayakta kıl %95 çıkmaz koku desen açık terlik ve dediğim gibi düzenli bakımda böle bi olay gerçekleşmez ter zaten allahın emri fakat koltukaltı ne bilader allah seni ıslah etsin artık toplum ne kadar sapıklaşmış evden dışarı çıkmayıp dışarı çıkıncada uçan kuşa asılan bi millet oluyoruz millet bacağa oraya buraya bakmayı geçti koltukaltına bile iş koymaya başladı senin gibiler yüzünden insanlar anasını bacısını kız arkadaşını rahat rahat tek başına dışarı çıkartamıyor soyunuz sopunuz tükensin kurusun inşallah pis sapıklar.
    '' YOBAZ DEĞİLİM İNSANLAR DEĞİŞİK OBJELERE İLGİ DUYAR AMA ARKADAŞ ÇEVREM BOL DİNİ ZORUNLULUKLARDAN KAPANAN İNSANLARA YAN GÖZLE BAKAN MI DERSİN YANINDA SEVGİLİSİ KOCASI OLMASINA RAĞMEN BAKAN MI DERSİN KÜÇÜK KIZLARA SULANAN ANASI YAŞINDA ABLAYA İŞ KOYAN MI DERSİN BİRDE KOLTUKALTI FETİŞİZMİ ÇIKMIŞ YAKINDA BOK FETİŞİSTİDE ÇIKAR ALLAH SENİN GİBİ İNSANLARI TOPLUMDAN DEFETSİN TEK TEMENNİM BU. ''
    '' MALUM PARTİDEN DEĞİLİM HATTA İĞRENİRİM YOBAZ YORUMLARINI GÖRMEYEYİM DİYE EKLEYİVERDİM ŞÖYLE ''

birinin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış bildin mi ? ayak fetişim var demiş bir de bir ton beddua yazmış utanmaz

Erkeklerin %5inde fetiş duygusu vardır %4ü ayak içerir ve bendeki ayak fetişizmi senin gibi yalayıp yutmak değil bakımlı ayaklara karşı sadece ilgi duymak iyi kız güzel kız bakımlı kız gibisinden yani senin gibi leş gibi ter kokan oluk oluk kıl çıkan koltukaltından akan terli yeri yalamak değil yani artist artist konuşma ulan millet sizin gibi sapıklar yüzünden karısını kızını tek sokağa çıkarmıyor allah belanızı versin

verdi şu an öldüm mutlu ol. girme rahatsız oluyosan hadi.bir de gelmiş başkasının adına konuşuyor ayak sevicilik var diyor pislik sen kimsinki başkasının adına konuşuyorsun şu konularda bile tartışma çıkaracak bir sivri çıkıyor birde malum partili değilim demiş ne alakaysa kendi pisliğini mübah kılmak için başkasını kötülüyor hadi oğlum hadi başka yere.ne yazdığını otur bir düşün.
    bir de nerede yalarım yutarım demişim ? suç işlediğinden kendinde suçluluk hissedip arkadaşına çamur atan çocuklar gibisin hatta çevre baskısından eşcinsel olduğunu bastırıp, eşcinselleri yok edin taşlayın bre kafirler diyen tipler gibisin ve buradan bakınca çok komik görünüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukaraça -- 19 Ağustos 2015; 13:35:40 >

• sizlere sey sorcam bu asiri derecede ayak fetisleri fln odun gibi turk kiziyla birlikte olunca erekte olmada bi sorun yasamiyo mu ? cunku bazi arkadaslar ayak olmadan meme popo fln kesmiyo moda giremiyolarmis.

ben facesitting hastasiyim ama ztn o yine genital bolgelerle ilgili oldugundan yuzume oturtmada sorun yasamiyom tabi romen kadinlari genelde acik fikirli yapmadigim hayvanlik kalmadi turkiyede nasil olur bilmem.
  • faşist olan var mı diye okudum :/
  • Bende üniforma giymiş bayanları daha çok beğeniyorum (asker, polis, doktor vb)

• bacak fetişistliği var bende de, öyle kusursuz bacaklar görünce yalayasım geliyor

kendimden utanıyorum
  • feetçilere yaz benide yaz.
  • isin komigi bir gun kari bulsa en buyuk hayali ona arkadan girmek olan adamlarin ayaga igrenc, kirli demesi... ulan her turlu bakterinin mikrobun, bokun ciktigi yerin hayaliyle yasiyorsunuz onun yaninda ayaktaki pislik nedir ki? biraz dusunerek yazin su mesajlarinizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

isin komigi bir gun kari bulsa en buyuk hayali ona arkadan girmek olan adamlarin ayaga igrenc, kirli demesi... ulan her turlu bakterinin mikrobun, bokun ciktigi yerin hayaliyle yasiyorsunuz onun yaninda ayaktaki pislik nedir ki? biraz dusunerek yazin su mesajlarinizi

beni kastettiysen yukarıdaki elemanın söylediğini karşı yazdım onları.benim için problem yok olsa konu açmazdım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenemne1

Fetişist Olan Var mı ?

/>

• Benimde bir fetisligim var evlendikten sonra kendimi frenledim kurtulmak isteyen evlensin

• foot fetish
  • DonanımHaber'de fetiş konuları hep tutuyor. Çok fazla fetişist var bu forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@man

DonanımHaber'de fetiş konuları hep tutuyor. Çok fazla fetişist var bu forumda.

işin aslı bunun altında yatan sebepler mi var ? varsa neler ? bunları araştırmaktı amacım.konuyu açtığım ilk mesajda da belirttim bunu. fakat beddua eden mi dersin taşlamaya çalışan mı dersin her zamanki gibi çıktı yine birileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

Merhaba sevgili forum sakinleri uzun zamandır kafamı kurcalayan bir şey var ve normal olup olmadığını bilmiyorum.Kendimi bazen sapık gibi hissediyorum .Kurtulunması gereken birşey değil aslında ama ileride daha kötüsü olur diye korkuyorum. Evet koltukaltı fetişi var bende kiminize çok iğrenç gelsede engelleyemiyorum kendimi ama eminimki benim gibiler vardır. Bu tip durumlara küçüklükten itibaren yaşanan bir takım olayların sebep olduğunu düşünüyorum aslında,tespitim bu yönde.Neyse minibüse otobüse bindim mi kalabalıksa ister istemez gözüm kayıyor bayanların koltuk altına,normalde kalçaya,göğüslere kayar ama bende ilk koltuk altına kayıyor o yüzden tehlikesizim Yani koltukaltı bir insanı nasıl tahrik edebilir anlamıyorum beyin kıvrımlarım kendinden geçiyor düşünürken ama sonuca ulaşamıyorum. Bunu da ilk defa sizlere açıyorum bu arada.

Lütfen klasik olan kıllı koltuk altı olan kadını ve halterciyi atmayın o kadarından ben de tiksiniyorum

Konuyu iğrenç bulmayın çözüm bulun.

Benim gibi olan varsa pm atabilir

Hadi byé

Ben KADININ saçından ayağına kadar her yerinden etkilenirim o yüzden kendine haksızlık yapma erkek adamsın bunlar doğal olaylar bu da benden olsun
     Fetişist Olan Var mı ? Fetişist Olan Var mı ? Fetişist Olan Var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: thenemne1

Fetişist Olan Var mı ?

/>

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.