Şimdi Ara

Fetişist Olan Var mı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
5
Favori
12.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JohnnyCash

Çorap ve süperga faşistiyim

Bu fetişlere sahip olan dünya üzerindeki tek insanım sanıyordum. Adamsın dostum. Yaşasın superga ve kısa çoraplar !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix_20

Sen benim koltuk altını görsen daha kimsenin koltuk altına bakmaya cesaret edemezsin

Neyse bende de meme fetisi var. Çok büyük olmayacak ama ufak da olmayacak. Ortalama feya ortalamanın az üstü olacak. Dik olacak. Bunlar oldu mu çavuş rütbe atlıyor başçavuş oluyor

Harbi iyi güldürdün gece gece kardeşim :)))
    Bu arada çok dikizleme , bi tanesi gelir olayı Çakar .. Malulen emekli ettirirler o BaşÇavuş'u :))

• fetisist degilde kizlarda superga fena beyler

• O sağ bilekte halhal yoksa yada pedikür yapılmamışsa kız isterse Amanda Cerny'nin ikizi olsun.Çöptür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnnyCash

Çorap ve süperga faşistiyim

Faşistiyim ne la :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

Merhaba sevgili forum sakinleri uzun zamandır kafamı kurcalayan bir şey var ve normal olup olmadığını bilmiyorum.Kendimi bazen sapık gibi hissediyorum .Kurtulunması gereken birşey değil aslında ama ileride daha kötüsü olur diye korkuyorum. Evet koltukaltı fetişi var bende kiminize çok iğrenç gelsede engelleyemiyorum kendimi ama eminimki benim gibiler vardır. Bu tip durumlara küçüklükten itibaren yaşanan bir takım olayların sebep olduğunu düşünüyorum aslında,tespitim bu yönde.Neyse minibüse otobüse bindim mi kalabalıksa ister istemez gözüm kayıyor bayanların koltuk altına,normalde kalçaya,göğüslere kayar ama bende ilk koltuk altına kayıyor o yüzden tehlikesizim Yani koltukaltı bir insanı nasıl tahrik edebilir anlamıyorum beyin kıvrımlarım kendinden geçiyor düşünürken ama sonuca ulaşamıyorum. Bunu da ilk defa sizlere açıyorum bu arada.

Lütfen klasik olan kıllı koltuk altı olan kadını ve halterciyi atmayın o kadarından ben de tiksiniyorum

Konuyu iğrenç bulmayın çözüm bulun.

Benim gibi olan varsa pm atabilir

Hadi byé

Dostum bu psikolojik bir hastalıktır.Konu başlığını görür görmez acaba ufakken hangi yaşadığı olay böyle bir olayı tetikledi diye düşünürken sen kendinde farketmişsin zaten.

• TEHET kullanıcısına yanıt
    Ya ismi venus gamzesiymis arkadaslar got gamzesi diye dalga gecip duruyorlardi lanet sey

Edit: nette aratinca kizlarda cikar gibisinden bisey gordum oturdum agliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheause -- 20 Ağustos 2015; 11:03:52 >
  • Var mıdır bilmem ama el ve el bilekleri

• Morpheause kullanıcısına yanıt
    Bel gamzesi de deniyor. Bildiğim kadarı ile erkeklerde de olabiliyor. Fazla kafaya takma bence. Ama kızlarda çok güzel duruyor.

Fetişist Olan Var mı ?
  • yok mu şöyle güzel bir ayak ss si
  • Konuyu şenlendir hocam

• quote:

yok mu şöyle güzel bir ayak ss si

Moruk bu akşam forumda sıkıntı var hangi resmi koyduysam tık yemedi
  • yarın düzelir herhalde bakıma aldılar ama daha çok sorun var biraz bekleyelim
  • Biliydim boyle olacağıniii

Hihihahahaa
    @aslancaca

Bu konuyu yüzyüze konuşmaya ne dersin uğrarsan Balikesire
    @kukaraça

• Bende de biraz daha küçükken ayak fetisistligi vardı sonra geçti artık direk yüze bakıyorum yüz fetişisti mi oldum
  • quote:

yarın düzelir herhalde bakıma aldılar ama daha çok sorun var biraz bekleyelim

aynen aynen deli resimelr ve muhabebtler var bende şu site sorunu bir bitse çökücez buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: panter20

Biliydim boyle olacağıniii

Hihihahahaa
    @aslancaca

@kukaraça

ben oraya gelsem sizin adaptasyon sorununuzu da kökten çözerim de gelemiyorum. la peşine takıcam tinerciyi koşucan ondan sonra kurtdereliden yayladaya kadar görüceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: King Athelstan

bacak fetişistliği var bende de, öyle kusursuz bacaklar görünce yalayasım geliyor

kendimden utanıyorum

hocam bacağın arka kısmındaki sallanan et kısmı çok hoş değil mi
  • Forum yine ölü resim paylaşımı edemiyoruz yahu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: panter20

Biliydim boyle olacağıniii

Hihihahahaa
    @aslancaca

@kukaraça

ben oraya gelsem sizin adaptasyon sorununuzu da kökten çözerim de gelemiyorum. la peşine takıcam tinerciyi koşucan ondan sonra kurtdereliden yayladaya kadar görüceksin

Dağdan geldin bağdakini mi kovuyon sen Büyük bir istekle bekliyorum gel de sana da adapte olayım balikesire olduğum gibi. Tinerci sorununu kökten hallettik detaylar için

Pm

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.