Şimdi Ara

FETHİYE'Yİ BİLENLER BAKABİLİR Mİ LÜTFEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Eşimle tatil için agustosta İzmir gidecegiz ama 2 günde Fethiyede kalmak istiyoruz zira orayı ve cevresini hiç görmedik. Kalacagımız yerin 4-5 yıldızlı otel olmasını istemiyorum cünkü bütün gün dısarda olacagız sabah kahvaltımızı edince cıkarız gece döneriz cevresinde gezilip görülecek yerlerini dolasmak istiyoruz bunun için kaliteli aile için uygun bir pansiyonda olabilir, nereyi önerirsiniz?

İkinci sorum da oraya gitmişken nereler gezilmeli bol bol fotograf cekmek istiyorum ve hep fotograflarda gördügümüz o harika plaja da gitmek istiyoruz ( Adı ve yeri neresi bilmiyorum ) Yat gezisine falanda katılmak isteriz..

Bu konuda yardımcı olacak arkadaslara simdiden tesekkür ederim.

• tesekkür ederim. Parası neyse veririz artık, ilk defa gidiyoruz Güzel plajlarda birkac saat geçirdikten sonra nerelere gitmemizi tavsiye edersiniz? Arac kiralayabiliriz..
  • Geçen hafta oradaydım

Kalabileceğiniz güzel nezih ve fiyat açısından uygun bir yer Fethiye Merkezde Uygulama Oteli var.Bana kalırsa sizin için gayet uygun. Detayları öğrenmek isterseniz pm den cevaplayabilirim.

Gezebileceğiniz yerler; Saklıkent , Yakakent(özellikle foto için ;) ) Belcekız Plajından tekne turları var,özellikle kelebekler vadisini görmenizi tavsiye ederim. Fethiye Merkez limandan da 12 Adalara turlar kalkıyor.Tekneyle güzel bir gün geçirebilirsiniz.Diğer arkadaşların dediği gibi Tlos Antik kenti,ve özellikle tavsiye edebileceğim Kral mezarlarının oradan fethiye manzarasını görmeden dönmeyin derim özellikle akşamları manzara bir harika ve akşamları ücretsiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: ZuCcaCiYeCi

ölü deniz ve yatla cok guzel adaları gezebilirisiniz ama
    yanlız ölü denize girmek bile parayla kral mezarlıları var çalışta felan uzuc pansiyon bulaa bilirsiniz

Ölüdenize giriş ücreti 3 YTL o da kumburnu tarafı,illaki görmek istiyorum derseniz bana kalırsa çok ucuz. biz İstanbul'da bir plaja 25-30 YTL veriyoruz

• arkadaşlar aranızda fethiyede oturan var mı? varsa tanışmak isterim
  • cevap yazan tüm arkadaslara tesekkürlerimi sunarım, sagolun..
  • Çalış'ta bol bol apart var...

Fethiye içinde Çalış'a yakınlık olarak sırasıyla Tansaş, Migros ve Carrefour Express var... Oralardan ufak-tefek kahvaltılık malzeme alıp apartınızda çayınızı demleyip kahvaltınızı yapabilirsiniz...

Fethiye'ye girişte sağ tarafta ki büyük Çalış tabelasını görünce sağa saparsanız Barış Manço Bulvarı'na girersiniz... Bu bulvar üzerinde çok apart var... Bizim kaldığımız apart çok güzeldi... Yine bu bulvarı dümdüz sonuna kadar giderseniz Çalış Plajı'na ulaşırsınız, sola yani Mustafa Kemal Bulvarı'na dönerseniz Fethiye Şehir Merkezi'ne, yukarıda yazdığım marketlere ve Ölüdeniz'e gidebilirsiniz...

Ölüdeniz ve Belcekız aynı yerde farklı plajlardır... Fotoğraf üzerinde tam olarak şöyledir:http://img117.imageshack.us/img117/2290/belcekizoludenizfx3.jpg

Yakapark Antalya yolu üzerindedir... Her yerden buz gibi su akar... Canlı alabalık satışı falan yapılmaktadır... Kısacası en azından 1 kere görülmesi gereken güzel bir yerdir...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar... Sormak istediğin ve bildiğim bir konu varsa cevaplamaya çalışırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 2 Ağustos 2008; 19:26:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kalacak yer olarak şöeyle söyleyebilirim, eğer çadırınız varsa ölü denizin kenarında çadır kamp yeri var..

onun haricinde Ölü Denizde denize girebilirsiniz, Yamaç paraşötü yapabilirsiniz, ayrıca tekneyle Kelebekler Vadisine gidebilirsiniz, ben hiç gidemedim ama en çok gitmek istediğim yerlerden biri..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.