Şimdi Ara

Ferroli Kombi F3 hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gece sorun yoktu sabah bir kalktım ev buz gibi,dijital göstergeli kombinin üzerinde f3 hatası veriyor.Ne yapmam lazım lütfen bilgisi olanlar yardım etsin!



  • quote:

    Orijinalden alıntı: eagleblack51

    Gece sorun yoktu sabah bir kalktım ev buz gibi,dijital göstergeli kombinin üzerinde f3 hatası veriyor.Ne yapmam lazım lütfen bilgisi olanlar yardım etsin!

    http://forum.donanimhaber.com/m_56978922/mpage_19/tm.htm linkteki konuda daha çabuk yardım alırsınız.
  • bu arıza için kitapta yazan "F3 Emniyet termostatı açık Isıtma sensörü hasarlı – Aşırı ısı limit termostatları veya sensörlerde arıza." budur.yani 2.5 tl lik bir malzemedir sorunlu olan başıma geldi çünkü oradan biliyorum.servise sordum 45 tl dedi.dışardan 2.5 tl ye aldım.bu marak beni usta yaptı.bu ferroli böyledir işte.ayrıca bu malzeme kombiler için değildir sadece.elektronik malzeme satan yerlerde uygun bulursun.aradığın mazlemenin 3 linkini aşağıda verdim.derecesini sorarlarsa 85 derece diyeceksin.ustalığa gerek olmadan kolayca değişir çünkü bakır boru üzerine hilal şeklinde geçer.civata yok sıkmak yok bu kadar basit.bizede allah razı olsun dersen yeterde artar bile.

    http://turkish.bi-metal-thermostat.com/sale-1940851-150-degrees-automatic-reset-thermostat-for-coffeemaker-overheat-protector.html
    http://www.taobao.web.tr/p-37022058965-KSD301-65-85-95-100-110-~-180-normalde-kapal%C4%B1-termostat-s%C4%B1cakl%C4%B1k-kontrol-d%C3%BC%C4%9Fmeleri-anahtarlar-s%C4%B1cakl%C4%B1k-kontrol%C3%BC.html




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.