Şimdi Ara

Ferrari F40 karlı dağ yollarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim en büyük hayallerimiz, bazılarının elinin kiri olabiliyor :(

"Garajınızda Ferrari F40 gibi nadide bir klasik barındırabilecek kadar zenginsiniz ve haliyle her zengin gibi bir kış tatili planlıyorsunuz. Farz edelim, F40 dışında bir otomobiliniz de yok. Yine de o güzelim Ferrari’yi karlı dağ yollarına sokar mısınız? Sanmıyorum, gerekirse gidip sırf o tatil için bir SUV satın alırsınız. Çünkü zenginsiniz!

Ferrari F40’ı karlı dağ yollarına sokan çılgın pek bizim gibi düşünmemiş. Eminim garajında bu iş uygun daha nice otomobil vardır. Yoksa bile satın alacak gücü vardır. Ama sanırım birazda medyatik olmak adına bu tatile Ferrari F40 ile çıkmak gibi bir çılgınlık yapmış.

Gördüğünüz gibi, bizim en büyük hayallerimiz nasıl bazen başkalarının elinin kiri olabiliyor.

Unutmadan; her çılgınca iş de olduğu bu işin bir tarafında da Red Bull ile bağlantı var. Ama Red Bull, henüz aşağıdaki video dışında konuya açıklık getirmek adına bir şey yapmamış. Sanırım bizim fazla gözümüzde büyüttüğümüz bu çalışma sonrasında Red Bull’a bu küçük viral video yetmiş."

Video ve kaynak

• hayatımda 1 kerede olsa binmek istediğim, listemde bulunan ilk araç

bir kere paris de canlı görme fırsatım olmuştu, gerçekten efsane

millet dağa bayıra vuruyor
  • need for speed 2 de cok surmustum 1997 yılında.gerek yok.
  • Sen bunu niye kişisel algıladınki ? Bu bildigin reklam.
  • O da birşey mi biz halıda sürdük.

Ayrıca Ferrari ile WRC yapan da var. Enzo idi sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ingiliz zengin zuppeler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1998 Nfs 3 hot pursiutte mclaren ile paso yarıştığımız araçtı vay bee ne hallere düşmüş :D Gerçi Nfs 3 Ferrari f50 olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cekimden midir nedir bazı sahnelerde bariz oyuncak araca benzettim.

• Üç dört yıllık haber bayatladı artık

• Siz derdi anlamamışsınız :) biri yıllar önce köye dağa taşa F40 'ı benzer yükleyip çıkarıp resim çekmişti arşivledik elit kafa adam dedik 2 uç örnek biri F40'ı F50'i hiç dokunmayıp oynatmayıp nasıl saklıyorsa başka biri de böyle olmayacağı yapayım diyor çekeyim de millet beni bilsin diyor yoksa yapsa da nerden bilecez. Başka biri olmayacak 70'lik Can Am'i yol setuplayıp gece şehre çıkıp çekip koydu helal kafa dedik bir başkası gumball 'a yarış serisi araçla katıldı. Bunlar işte böyle farklılıklar. F1 makinesi yola, köprüye çıkar mı işte birileri görsün diye yapıyorlar ya parasal ya başka birşeyler elde etmek için tabi ki. F40'ı bebek gibi herkes büyütür... Geçenlerde de Gas Monkey'in topladığı siyah 742 bine satıldı öyle toplama eder mi çokları için etmez ama kimi için ediyor işte. Havadislerde gecikiyorsunuz bazen :p
    Benim prensibim "yürütülmeyen, suyu çıkarılmayan makine makine değildir" :) İnsan bakıp durmaya uygun adım yürümeye evlilik bile yapmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

need for speed 2 de cok surmustum 1997 yılında.gerek yok.

O oyundaki F50 ydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

quote:

O oyundaki F50 ydi.

Ne oyundu be :) F50, mclaren bide şifreyle açılan Fzr vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: William Somerset

quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

quote:

O oyundaki F50 ydi.

Ne oyundu be :) F50, mclaren bide şifreyle açılan Fzr vardı.

Dinozor,okul otobüsü,havuzlu limuzin...
    Bunlar hileyle açılırdı. :)

• Baştan aşağı belli de; sanki Türkiye yolları da çok düzgün
    6 ayda bir sadece ön tamponu boyatmak için mini onarımdır sanayidir fırça boyadır uğraşıyorum ki bilen bilir çeşme aya yorgi koyuna giren ferrariler lambolar safari gibi toprak yollardan geçiyorlar

Kaç defa validenin golfle bile leylek gibi arabayla avcilar kasislerinde sürtüyorum benim derdim buysa bizim ülkemizin zenginleri güler geçer bunlara

• Bence virali sen yapmisin hocam. Ayrica araci calistirir calistirmaz gazi kokledi adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Bence virali sen yapmisin hocam. Ayrica araci calistirir calistirmaz gazi kokledi adam

Ayne, belki kesinti vardır bi fakirler bekliyor demekki 1,2 dk

• Turkiye'de F40 var mi acaba, merak ettim.

Monaco ve St. Tropez'de canli olarak F40 ve 288 GTO gorme sansim olmustu. Onlari gordukten sonra ayni ortamdaki Aventador SV, F12 Berlinetta, SLS Black Edition vb diger superspor makineleri gormez olmustu gozum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Turkiye'de F40 var mi acaba, merak ettim.

Monaco ve St. Tropez'de canli olarak F40 ve 288 GTO gorme sansim olmustu. Onlari gordukten sonra ayni ortamdaki Aventador SV, F12 Berlinetta, SLS Black Edition vb diger superspor makineleri gormez olmustu gozum :)

F40 modeli sanırım Türkiye'de yok.
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Bu yeni, karistiriyorsunuz...

• Red Bull hazırlatmış. Japon kardeşler iyi çalışmış.
    Dikkat Aşırı derece ferrari Virali içerir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.