Şimdi Ara

Fernando Jose Torres Sanz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• eskidendi o
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTorres

Var mı benim gibi Torres'ciler :)

Varım.özellikle de liverpool daki seni çok seviyordum.sonra sen gittin.giderkende;
    "Liverpool un zamana ihtiyacı var, ama benim zamanım yok" dedin.biz de eyvallah ettik sonuçta sen mükemmel bir doğa olayıydın bizim için.
    EL NİNO artık chelsea deydi.zaman geçti fiziksel sorunlar derken yedek kulubesine mahkum oldu.sana dair iki şeyi asla unutamadım.
    Bunlardan birincisi Gerrard ile mükemmel oynadığınız bir everton maçı,
    ikincisi ise chelsea da yedek kulubesinde, üzerinde chelsea montuyla kameraya "n'aptım ben" edasıyla attığın bakıştı.

İçimde her zaman EL NİNO ya döneceğine dair umut besledim.şimdi morinho ile birliktesin ki o yeniden dirilebileceğin kişi değil.maalesef.

Ama bak madrid e gelmeni isterim tutarsa 11 in değişmezi olursun tutmaz ise de orda yedek kulubesinde oturacağına burda otursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52BC884C3 -- 22 Temmuz 2014; 11:29:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atletico Madrid de oynuyor olması ile baştan antipatimi kazanmıştı bu genç çocuk,üstüne para için Liverpool'u satması da yetti. Her gol atamadığında sevincim 2-3 katına çıkar.

Not : En nefret ettiğim 3 futbolcudan biri.
  • Ben severim Torres'i.Atletico Madrid yıllarında ne oynuyordu be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

quote:

Varım.özellikle de liverpool daki seni çok seviyordum.sonra sen gittin.giderkende;
    "Liverpool un zamana ihtiyacı var, ama benim zamanım yok" dedin.biz de eyvallah ettik sonuçta sen mükemmel bir doğa olayıydın bizim için.
    EL NİNO artık chelsea deydi.zaman geçti fiziksel sorunlar derken yedek kulubesine mahkum oldu.sana dair iki şeyi asla unutamadım.
    ikincisi ise chelsea da yedek kulubesinde, üzerinde chelsea montuyla kameraya "n'aptım ben" edasıyla attığın bakıştı.

İçimde her zaman EL NİNO ya döneceğine dair umut besledim.şimdi morinho ile birliktesin ki o yeniden dirilebileceğin kişi değil.maalesef.

Ama bak madrid e gelmeni isterim tutarsa 11 in değişmezi olursun tutmaz ise de orda yedek kulubesinde oturacağına burda otursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

Atletico Madrid de oynuyor olması ile baştan antipatimi kazanmıştı bu genç çocuk,üstüne para için Liverpool'u satması da yetti. Her gol atamadığında sevincim 2-3 katına çıkar.

Not : En nefret ettiğim 3 futbolcudan biri.

Liverpool'un maddi bakımdan kötü oldugunu bir dönemmiş.En fazla para verilen futbolcu Torres olunca , Chelsea'de 58 M verince Liverpool'da sattı doğal olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Martin Linnes
    7 yıl önce açıldı
    Suarez > Lewandowski
    3 yıl önce açıldı
    Kevin Kampl TOTEM !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eksi niye basıyonuz arkadaş , yanlış birşey mi söyledik
    te allam, eline vermişler oyuncak tabancayı , sağa sola sıkarak gidiyor
  • ulan liverpool o durumdaki torresi 58 e satarak büyük iş yaptı ama andy carrol kazmasına yedirdi bütün parayı

harbiden l'pool çok para harcıyor transfere her yaptığı transfer tutmuyor bile
  • Ben varım, Liverpool'a geldiği günden beri en sevdiğim futbolcu. Eskiden Torres 24-25 yaşlarındayken Messi ve Ronaldo kıyaslaması yapılırken Torres de bu ikiliyle kıyaslanıyordu ve benim adamım o zamanlarda Torres di. İkisinden de daha çok beğeniyordum o zamanlar. Fakat Chelsea'ye gelmeden önce yaşadığı uzun süreli ağır sakatlık ve Chelsea'nin oyun sistemine uymayışı onu zamanla köreltti ne yazık ki. Gol kaçırdıkça zamanla özgüvenini yitirdi ve bitiriciliği zayıfladı bu yüzden. Fakat hala en sevdiğim futbolcu Torres ve futbolculuğu bırakana kadar da öyle olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

quote:

Aşk mektubu yazmışsın hocam Neyse bende çok severim Torresi Chelseaye geldiğini duyunca acayip sevinmiştim ama malesef Torres chelsea de bitti Keşke eski zamanlarına dönebilse de Costanın yerine o oynasa ama nerde ah be El Nino ah

• Torres'in parlak zamanları şu zamanlar olsaydı 58 olur muydu acaba?

Çok severim kendisini.Keşke Galatasaray'a gelse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShowDownN

Ben varım, Liverpool'a geldiği günden beri en sevdiğim futbolcu. Eskiden Torres 24-25 yaşlarındayken Messi ve Ronaldo kıyaslaması yapılırken Torres de bu ikiliyle kıyaslanıyordu ve benim adamım o zamanlarda Torres di. İkisinden de daha çok beğeniyordum o zamanlar. Fakat Chelsea'ye gelmeden önce yaşadığı uzun süreli ağır sakatlık ve Chelsea'nin oyun sistemine uymayışı onu zamanla köreltti ne yazık ki. Gol kaçırdıkça zamanla özgüvenini yitirdi ve bitiriciliği zayıfladı bu yüzden. Fakat hala en sevdiğim futbolcu Torres ve futbolculuğu bırakana kadar da öyle olacaktır.

Tamamıyla katılıyorum
  • Severdim bir zamanlar, tıpkı Suarez'i de bir zamanlar sevdiğim gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jordan Henderson

Severdim bir zamanlar, tıpkı Suarez'i de bir zamanlar sevdiğim gibi.

Suarezi hiç sevmedim ben gıcık oluyorum adama
  • Hala peste laf atiyolar attirmammm. Kendi beceriksizligini torrese yukleme derim kizarim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.