Şimdi Ara

fernandes olmazsa besiktas karsi kaleye gidemez(!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam dostlar , forumda,haber siteleri yorumlarinda filan hep bu lafi goruyorum.acikcasi bu durumdan rahatsizlik duydugum icin bu konuyu acma geregi duydum.

Oncelikle belirtmek isterimki boyle bisey asla yok.bazi takimlarda fark yaratan kreatif oyuncu degil sistem olur.samet hoca'nin da oyun sistemi benim gozlemledigim kadariyla budur.fernandes'in bu sistemdeki yeri inkar edilebilcek gibi degil ama herhangi bi sakatlik ve kart durumunda hala tam gaz gidebilcegimizi dusunuyorum.butun olmus takimlarda bazen pozisyonu bitirebilme ve dikine gidebilmek yeterli olur , su an bitiricilik konusunda bi takim sikintilarimiz olsada batuhan toparladikca bu sorunun cozulebilicegi kanisindayim.dikine gitme konusuna gelicek olursakta , cogumuz oguzhan'I izlemisizdir.genel kani fizik olarak yetersiz olsada baska bi konuda daha belirtmistim ; fiziken yetersiz olan genc oyuncular mac yaptikca bunla basa cikmayi ogrenip daha akilli oynamaya baslarlar.bugun fabregas'in,wilshere'in geldigi noktalar belli.bu adamlar 16-17 yasinda duzenli forma s giymeye basladilar.o gucsuz vucutla oynamaya baslamalari bugunku oyun zekalarina yuzde yuz katki saglamistir.oguzhan ve muhammed'I ayni anda oynatmak riskli gibi gozuksede ferdi'nin yoklugunda her turlu oyunu rakip alana yikabilceklerini dusunuyorum.bu durumu aslinda gecen seneki basket takimimiza benzetebiliriz.deron harika performasnlar sergilemisti ve takimi tek basina goturuyo denilmisti.hatta kaan kural deron giderse besiktas kume duser demisti , bugunde rakip taraftarlar ferdi olmazsa kumeye oyniycagimizi dusunuyo.ama deron gittikten sonra basket takimimizi kocun sistemi goturdu ve 3 kupa topladilar.yine ayni seyin ben ferdi'nin yoklugundada tekrarlanabilicegini dusunuyorum.

Hadi iyi gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • 3 haftada 7 golü de Fernandes attı zaten.

• Hocam spor yazarlari yok Besikta bitti bu kadroyla ilk 10 zor 5.hafta kriz cikar diye sene basinda daha Besiktasin 1 hazirlik macini izlemeden bilip bilmeden yorumlar yapinca ve simdi takimin gayet iyi oldugunu görünce sacma sapan seylerle gelmeye basladilar yarin allah korusun Fernandese bir sey olsa biz onsuz 2 mac kazansak bu seferde Samet Hocada bu kaslar varken Besiktasin isi zor diye yazilar yazacaklar anlamadigim sey bunu yazan insanlar Besiktasin bu seneki maclarini hic izlemiyorlarmi Besiktas artik gecen seneki ver topu savunmanin orada Fernandese , O calimlarla getirsin topu yapmiyor tam tersine Fernandes cogu zaman ileride 10 numara pozisyonunda bekliyor mesala Besiktas Karabükspor macinda ya Sivok ve Mcgregorun Batuhana attigi uzun toplarla cikti ya ilk goldeki gibi Necipin topu ileri tasimasiyla yada Olcayin veya Ugurun geriden topu getirmesiyle. Besiktasin bu sene ne kadar düzenli bir takim oldugunu ise eksi sözlükte bir arkadas paylastigi su video ile göstermishttp://s1.directupload.net/images/120901/hojda39b.swf burada Olcayin topu hizli bir sekilde Fernandese aktarmasi onun hic beklemeden geri Olcaya topu verip 2 kisiyi oyundan düsürmesi , Ugurun hemen Olcayin yerini doldurup ileri kosmasi , Batuhanin terse acilarak savunmayi üstüne cekmesi Olcayin ise en dogru yere en iyi sekilde pasi iletmesi Besiktasin ne kadar sistemli oynadigini gösteriyor ve bu takimin daha bu 3.resmi maciydi ilerliyen haftalarda böyle daha cok pozisyonlar görecegiz umuyorum.

• Ferdi olmazsa kumeye oynamazsiniz ama sampiyonluktan da koparsiniz son Haftalara gelmeden. Misal gs maçında olmasaydı kaybederdiniz o maçı.

• Aynen hocam bende bundan bahsediyorum , takim fernandes'in uzerine kurulu degil fernandes bu sistemin bi parcasi sadece.allah korusun yarin fernandes'e bisey olsa bu takim kendi kimliginden bisey kaybetmez , sistem takimi olmak bunu gerektirir.fernandes kadar olmasada onun rolunu ustlenebilcek dikine attigi paslariyla oguzhan dribblingleriyle muhammed var.bu acik rahat rahat kapatilabilir onun yerine monte edilen 2 oyuncuyla.rakiplerin veya dediginiz gibi spor yazarlarinin soylediklerinin aksine kimseye muhtac degiliz.

Ama sunuda belirtmek istiyorum , bu soylediklerim fernandes'in gucuyle,teknigiyle,oyun zekasiyla kisacasi komple bi oyuncu olmasiyla bu ligin acik ara en iyi oyuncusu oldugu gercegini degistirmez.biz hapsuralim sen cok yasa reyis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ligimizin müdafaası epey dandik olduğu için rahat hücum yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

Ferdi olmazsa kumeye oynamazsiniz ama sampiyonluktan da koparsiniz son Haftalara gelmeden. Misal gs maçında olmasaydı kaybederdiniz o maçı.

Valla onu bilmek için müneccim olmak lazım. Misal, Burak olmasa bizim maçtan 1 puan dahi alamazdınız desem ne kadar doğru olursa, bu da öyle. Fernandes'in takıma çok büyük katkı verdiği bir gerçek ama her oyuncunun yeri bir şekilde doldurulur. Birisi çıkar maçı alır götürür.
  • Kesinlikle katıldığım bir konu. Tamam fernandes şuan en çok katkı yapan oyuncumuz ama, Allah korusun takım iyi giderken bir sakatlansa Hemen gitti şampiyonluk havasına girmememiz lazım. Sonuçta oda sahadaki 11 oyuncumuzdan bir tanesi yalnızca.
  • Kimse kendini kandırmasın. Bütün futbolcular geçicidir. Asıl olanlar camialardır, taraftarlardır vs vs. Kimler geldi kimle geçti heheeyy. Hala Beşiktaşımda burda, fenerbahcede galatasarayda. Hiçbir takım 1 2 oyuncunun tekerinde değildir. Hani Guti'nin inanılmaz pasları? ya Q7'nin fantastik çalımları? Demekki onlar olmadanda oluyor. Geçen sene takımdan birini sil deseler çoğu beşiktaşlı en son Q7 derdi. ( Q7 de bambaşka bi tartışma konusu hiç oraya girmek istemiyorum aslında sadece isim olarak örnek teşkil ediyor diye bahsettim )

Manuel'in futbol zekası, zarif pasları, hırsı tabiki tartışılmaz ama büyük klup isen öyle ona buna şuna bel bağlayamazsın.

Fernandes ileride bizde kalır mı gider mi bilemem ama Galatasaraylılar Fernandes'den çok Selçuk İnan bu takımdan giderse ne olur onu düşünsün. Bizim Fernandes'in yerini dolduracak oyuncumuz olmayabilir ama sizin yedek kulübesinde de Ayhan'la Ceyhun var.

• quote:

Ferdi olmazsa kumeye oynamazsiniz ama sampiyonluktan da koparsiniz son Haftalara gelmeden. Misal gs maçında olmasaydı kaybederdiniz o maçı.

Misal yan hakem olmasaydı belki de ferdi olmadan da kazanabilirdik kim bilir.

Orijinalden alıntı: Amaranto

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/selcuk-inan/leistungsdaten/spieler_35026_2011.html

Fernandes ileride bizde kalır mı gider mi bilemem ama Galatasaraylılar Fernandes'den çok Selçuk İnan bu takımdan giderse ne olur onu düşünsün. Bizim Fernandes'in yerini dolduracak oyuncumuz olmayabilir ama sizin yedek kulübesinde de Ayhan'la Ceyhun var.

Yerini dolduracak oyuncu nasıl yok ? Oğuzhan var, Mami var, Hasan var, Necip var

• fernandes bu ülkede hangi takımda oynarsa oynasın fark yaratır. özellikle fenere 2 gömlek atlatırdı. yalnız sakatlanırsa yada satlırsa kümeye oynar lafı çok safça. sanki diğer 17 takımda fernandes var. kadro kalitemiz kötü değil. geçen 2 kupa alan takımı gösteriyorlardı aman yarabbim tam bir kabus kadro.
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

quote:

Misal yan hakem olmasaydı belki de ferdi olmadan da kazanabilirdik kim bilir.

Adam yapıcı bir yorum yapmış, bir de senin şu fakir edebiyatı içeren yorumuna bak?

Orijinalden alıntı: Amaranto

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/selcuk-inan/leistungsdaten/spieler_35026_2011.html

Çok güzel takip ediyormuşsun Galatasarayı. Ayhan emekli oldu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.