Şimdi Ara

''Fernandes Kadıköy'e gider ama..''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fernandes, önceki gün Fenerbahçe’nin Benfica ile karşılaştığı Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçını izlemek için Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’na gitmişti. Taraftarların kendisine yakın ilgi göstermesi ve sık sık “Fenerbahçe’ye gelecek misin” diye sorması üzerine yıldız oyuncu hakkında çeşitli dedikodular ortaya atıldı. Fenerbahçe’nin, Fernandes için futbolcu artı para teklifiyle Beşiktaş’ın kapısını çaldığı iddia edilirken, Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, iddialar üzerine ilginç açıklamalar yaptı. Portekizli oyuncunun Beşiktaş’ta 1 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ifade eden Çebi, “Fernandes’in gitmesi gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Biz kendisinden oldukça memnunuz ve böyle bir transferin gerçekleşme durumu yoktur” diye konuştu.

"Fenerbahçe’ye gidemez”

Kartal’ın süperstarıyla ilgili olarak çıkan haberlerin tamamen asılsız olduğunun altını çizen Beşiktaş yöneticisi, “Fernandes, Kadıköy’e gider. Ama ancak maç izlemeye. Benfica maçını izlemeye gitti. Sonuçta Portekizli bir oyuncu ve Fenerbahçe’nin rakibi Portekiz takımı. Oyuncumuzun Fenerbahçe’ye gitmesi söz konusu olamaz. Fernandes eğer giderse, ancak yine maç izlemeye gider” diyerek transfer konusuna nokta koydu.

Kaynak:Fanatik

• Fenerbahçe 15 milyon euro verecekse gitsin Q7 gibi üstüne para verip göndermeyelim
  • Eğer bu adam ben gideceğim diyorsa gider beyler , kaldı ki bjk tutmak isteyip istediği fiyatları görmeyince satmıyoruz ayaklarına girerse asıl tehlike o zaman Q7 gibi bedavaya gider sene sonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Eğer bu adam ben gideceğim diyorsa gider beyler , kaldı ki bjk tutmak isteyip istediği fiyatları görmeyince satmıyoruz ayaklarına girerse asıl tehlike o zaman Q7 gibi bedavaya gider sene sonu

Çığırtkanlığın lüzumu yok. Adam tutturmazsa ille de Fener diye başka takıma gidebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AH-64D

quote:

Eğer bu adam ben gideceğim diyorsa gider beyler , kaldı ki bjk tutmak isteyip istediği fiyatları görmeyince satmıyoruz ayaklarına girerse asıl tehlike o zaman Q7 gibi bedavaya gider sene sonu

Çığırtkanlığın lüzumu yok. Adam tutturmazsa ille de Fener diye başka takıma gidebilir.

Ben burada fenere gider diye bir şey demiş miyim ? Çığırtkanlıktan kastın nedir ? gerçekleri yazıyorum olmayan bir şeyi yazmıyorum..

Kaldı ki Fernandes mutsuz olduğunu herkes görüyor son maçta kampa erken gidildi diye keyfi oynamadığını sende biliyorsun , Bu adamı avrupa hedefi olan herhangi bir takım istese direk aklını çeler...

Şu da var diyelim satmıyoruz dediniz oda peki dedi sene sonu sözleşmesi bitiyor diye biliyorum bir sene hiç oynamadan kulübe zarar vererek bekler sonra istediği yere gider zarar eden yine siz olursunuz...

Parayla satmak için en uygun zaman bu sezon sonudur , Fener alternatifleri arasında olabilir kaldı ki bu sezon stat yıkılırsa Kadıköyde oynama davası var belki bu yakınlaşma sebebiyle bu transfer daha rahat olur ...

• ne diyon olm sen
  • quote:

quote:

quote:

Ben burada fenere gider diye bir şey demiş miyim ? Çığırtkanlıktan kastın nedir ? gerçekleri yazıyorum olmayan bir şeyi yazmıyorum..

Kaldı ki Fernandes mutsuz olduğunu herkes görüyor son maçta kampa erken gidildi diye keyfi oynamadığını sende biliyorsun , Bu adamı avrupa hedefi olan herhangi bir takım istese direk aklını çeler...

Şu da var diyelim satmıyoruz dediniz oda peki dedi sene sonu sözleşmesi bitiyor diye biliyorum bir sene hiç oynamadan kulübe zarar vererek bekler sonra istediği yere gider zarar eden yine siz olursunuz...

Parayla satmak için en uygun zaman bu sezon sonudur , Fener alternatifleri arasında olabilir kaldı ki bu sezon stat yıkılırsa Kadıköyde oynama davası var belki bu yakınlaşma sebebiyle bu transfer daha rahat olur ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Fernandes mutsuz değil. Sadece Sameti sevmiyor. Yoksa Beşiktaş ta oynamaktan ve İstanbul da yaşamaktan son derece memnun adam. Tek sorun Sir Samet efendiyle, adam sevmiyor onu ve vizyonunun küçük olduğunu biliyor. O yüzden Samet i zaten sezon postalayacaklar büyük ihtimalle. Fernandes ile de 4-5 yıllık sözleşme uzatılacak

• Bu adamda bu üslup olduktan sonra herkes gider. Bu ne böyle Kadıköy'e anca maç izlemeye gider lafı? Futbolcusunu kölesi olarak mı görüyor? Fernandes'in aklı yoksa zaten böyle saçma açıklamalara gerek yok. Egemen hakkında da saçmalamıştı bu adam. Böyle insanlar kulüp yönetiyor, helal olsun valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Bu adamda bu üslup olduktan sonra herkes gider. Bu ne böyle Kadıköy'e anca maç izlemeye gider lafı? Futbolcusunu kölesi olarak mı görüyor? Fernandes'in aklı yoksa zaten böyle saçma açıklamalara gerek yok. Egemen hakkında da saçmalamıştı bu adam. Böyle insanlar kulüp yönetiyor, helal olsun valla.

Katılıyorum. Feda senesi dedik elini taşın altına soktular teşekkür ederiz dedik de bu ekibin yarısından fazlası ya işi bilmiyor ya da kabadayılıktan ne yaptığını şaşırıyor.
  • quote:

Bu adamda bu üslup olduktan sonra herkes gider. Bu ne böyle Kadıköy'e anca maç izlemeye gider lafı? Futbolcusunu kölesi olarak mı görüyor? Fernandes'in aklı yoksa zaten böyle saçma açıklamalara gerek yok. Egemen hakkında da saçmalamıştı bu adam. Böyle insanlar kulüp yönetiyor, helal olsun valla.

Ya sende taktin egemeb e bir kere egemen 1 yil boyunca hic para almadi sezon sonu geldiler egemen ile gorustuler egemen de geldi yonetime alacaklarim kalsin uzeribe de 2.5 milyon € ydu sanirim bonservis fenere gideyim dedi yonetim eyv dedi adam bedavaya oynadi para kazandirdi ayrica komplekssiz biri bursa ts bize sonra da size bu kadar basit.Her konuya egemen de egemen..aybi egemen de egemen..
    Ayrica da cok dogru konusmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

"aybi" ve sonrasi ikileme fazla telefonun azizligine ugramisim ters alma orayi

• asslında bjkyı batıran bu feda sözü oldu... Kardeşim sen bu ülkede 3büyükler den biri olarak varsın maddi borçların olabilir. Ama feda meda diyip oyuncularında psikolojisini bozdular.. Adam nasılsa feda cart curt belki feda olmasa daha fazla koşucak daha fazla savaşıcaktı oyuncular...Takımını bu söylemle bjk yönetimi psikolojik olarakda zor duruma soktu... Feda deme borcumuz var transfer yapmıycaz mevcut kadroyla şampiyonluğa oynucaz bunu yansıtacak bjk ruhuda oyuncularımızda var felan diyerek motive etmen gerekirken benim görüşüme göre yanlış şeyler tercih edildi.. Samet Aybaba yerine daha tecrübeli biri getirilebilirdi...

birde anlamadığım bjknın bu sağlık heyeti ne yapıyor... Haftada tek maç oynuyor bjk işin garibi çok fazla ağır sakatlıklar yaşanıyor.....

senin kadron iyi yönetilse elinde almeida holosko niang dentinho olcay necip fernandes gibi adamlar da mevcut bu kadroya feda kadrosu denmeside ayrı bir olay.....feda kadrosu gönderirsin yabancı külfeti ağır olan adamları
    transferde yapmazsın gençlerle çıkar oynarsın taraftarada bir şey beklemeyin borçları temizleyip daha iyi kadro kurcaz dersin olur biter....

• quote:

Orijinalden alıntı: yununu

asslında bjkyı batıran bu feda sözü oldu... Kardeşim sen bu ülkede 3büyükler den biri olarak varsın maddi borçların olabilir. Ama feda meda diyip oyuncularında psikolojisini bozdular.. Adam nasılsa feda cart curt belki feda olmasa daha fazla koşucak daha fazla savaşıcaktı oyuncular...Takımını bu söylemle bjk yönetimi psikolojik olarakda zor duruma soktu... Feda deme borcumuz var transfer yapmıycaz mevcut kadroyla şampiyonluğa oynucaz bunu yansıtacak bjk ruhuda oyuncularımızda var felan diyerek motive etmen gerekirken benim görüşüme göre yanlış şeyler tercih edildi.. Samet Aybaba yerine daha tecrübeli biri getirilebilirdi...

birde anlamadığım bjknın bu sağlık heyeti ne yapıyor... Haftada tek maç oynuyor bjk işin garibi çok fazla ağır sakatlıklar yaşanıyor.....

senin kadron iyi yönetilse elinde almeida holosko niang dentinho olcay necip fernandes gibi adamlar da mevcut bu kadroya feda kadrosu denmeside ayrı bir olay.....feda kadrosu gönderirsin yabancı külfeti ağır olan adamları
    transferde yapmazsın gençlerle çıkar oynarsın taraftarada bir şey beklemeyin borçları temizleyip daha iyi kadro kurcaz dersin olur biter....

Iste senin ve cogu insamin yaptigi hata da bu yonetimin soylemedigi bir soz uzerinden elestirmek.
    Bir kere feda sezonu sacmaligini basin uydurdu, feda projesi kendi icimizde birlkk saglamak icindi ufak bir gelirde getirdi bunu yonetim yalti eyv ama feda sezonu nedir arkadas ? Neyjn fedasi? Oyubcular takir takir parasini aliyor, stat yapiliyor e dedigin gibi sampiyonluk adayi kadro duruyor ne feda yiliymis bu ? Tamamen basinin psikolojik baskisidir o kadar.

Yönetimin en buyuk hatasi Sir Samet ve ekibini kulube getirmesi.Nazilli belediyenin amator teknik ekibini ve amator saglikcilarj getirirsen olacagi budur.Saglam bir teknik ekiple acik ara sampiyon olabilirdik bu yil kimse alinip kizip hede hodo yapmasin beni de yormasin, malum rakibin taraftari icin yazdim bu son cumleyi.

• Her zaman tekrarlıyorum. Bu Çebi'de hiç yönetici vasfı yok, bi yönetici böyle konuşmamalı.
  • Beyler vurmayın ama,ben Fernandes'i çok beğenmiyorum açıkçası topu çok fazla eziyor;tam atağa çıkacakken hareket yapmaya çalışıyor,koşan adamın da şevkini kırıyor.+ olaraktan ortaları abartıldığı kadar iyi değil bence en azından son 6-7 haftadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

Beyler vurmayın ama,ben Fernandes'i çok beğenmiyorum açıkçası topu çok fazla eziyor;tam atağa çıkacakken hareket yapmaya çalışıyor,koşan adamın da şevkini kırıyor.+ olaraktan ortaları abartıldığı kadar iyi değil bence en azından son 6-7 haftadır

6-7 haftadır bütün takım oynuyor da Ferdi kötü sanki..Görmüyor musun resmen cephe aldılar Sir'e karşı ki sonuna kadar yanındayım bende abuk subuk konuşuyor Sir.

Top eziyor kısmına bir şey diyemem, taraftar görüşü.Benim görüşüm ise daha sonuca yakın pas yolu arıyor ama Ferdi gibi düşünebilen sadece Almeida ve Oğuzhan var, ikisi de olmayınca top ölüyor gibi duruyor ama ölmüyor, güzel tarafı da bu

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

Beyler vurmayın ama,ben Fernandes'i çok beğenmiyorum açıkçası topu çok fazla eziyor;tam atağa çıkacakken hareket yapmaya çalışıyor,koşan adamın da şevkini kırıyor.+ olaraktan ortaları abartıldığı kadar iyi değil bence en azından son 6-7 haftadır

6-7 haftadır bütün takım oynuyor da Ferdi kötü sanki..Görmüyor musun resmen cephe aldılar Sir'e karşı ki sonuna kadar yanındayım bende abuk subuk konuşuyor Sir.

Top eziyor kısmına bir şey diyemem, taraftar görüşü.Benim görüşüm ise daha sonuca yakın pas yolu arıyor ama Ferdi gibi düşünebilen sadece Almeida ve Oğuzhan var, ikisi de olmayınca top ölüyor gibi duruyor ama ölmüyor, güzel tarafı da bu

Şu Sir gideydi bir de böyle adam gibi otoriter bi tane Teknik Direktör geleydi,sonra göreydik Ferdi'yi ahey ahey

Ama Oğuzhan'la iyi anlaşıyolar cidden,Oğuzhan Ferdi'nin o topu ezme özelliğini bozuyor biraz o yüzden iyi bi ikili oluyolar bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.