Şimdi Ara

Fernandes Fenerbahçe Maçında Oynarsa Bende Futboldan Anlamıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
4.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizi ilgilendirdiği için bizim bölüme açıyorum, Adam temiz Kırmızılık dalmış onu geçtik Karttan sonra bide hakemin üzerine yürüyüp tükürük sallamış, tabi o an belki daha ceza artmasın diye tükmemişde olabilir ama hareket çok açık, ne konuşsak boş Hakem raporuna yazmazsı önemli, ozaman vay halina Fernandesin..

iyi niyet barındırmayan o Hareket

kart sonrası o an zoomlayınca anlaşılıyor;

• Tukurdu mu tukurmedi mi bilemem fakat tukurduyse oynayamaZ
  • Bu harekete direk kırmızı kart çıkarmayan hakeme lanet olsun

bizim Baroni'de Manisa maçında direk kırmızı kart görmeliydi

bu hamleler direk bacağa gelse Allah korusun kariyer bitirir

Ayrıca hakem birazcık adamsa,o tükürmeyi falan raporuna yazar
  • 2.sarıdansa 1 maç ceza verilir direk kırmızıysa pozisyona göre kırmızı kart 2 maç olabilir.. önemli olan rapordakidir tükürme varsa 2 maç olur
  • Abi hazrılarken okadar dikkat edemedim ama baya baya tükürmüş, hakemin mimiklerinin&yüz şeklinin değişmesi yeter.. nasıl bukadar amatör olur garip, 2 maç sonra en önemli maçlardan biri var be...
  • Rahat olun beyler her türlü yeneceğiz.
  • Böyle konular açmayın beyler boşverin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çatır çatır oynayacak.
  • tahrik için açmadım. ilk, rahat cezası tek maç diye çıkmaz ama Tahkim Alex ve Elmanderdeki gibi cömertliğinde olursa Fernandesde yırtar
  • 1000000% CEZA ALMALI !!!!!!

ingiltere de 1 kirmiziya 4 mac ceza veriliyor
  • o ne abi combo mu yapmaya çalişmiş .
  • ibb ye yenildiğiniz maçta, maçın son dakikalarında yobonun tekmesi yüzde yüz kırmızı + alexin bir tekmesi var oda kırmızı bunlar hiç konuşulmadı.
  • hagi gibi mübarek..hem dövüyor hem sövüyor en az 4-5 maç ceza alır,şayet hakem yürekli olup rapora yazarsa..yazmazsada kaç haftadır yaptıkları gibi kıyakçılığa devam ederler.
  • Bu konuyu açan arkadaşa sorarım kırmızı karttan öncesinden neden bahsetmiyorsun acaba. Kırmızı karta sebep olan FB li olan bay abitoğlu dur. Bizim oyunculara yapılan hiçbir faulu çalmadı ve ikili mücadelelerde hep Kayseriye faul çaldı ve oyuncularımızı gerdi sinirlendirdi. Biz kayseriye karşı değil abitoğluna karşı mücadele ediyor gibiydik. Kırmızıdan önce neden Fernandese gözünün önünde faulu vermedi devamında Fernandes hakeme sinirlendi kartı gördü. Aynı hakem maçın devamında kornerlerimizi aut verir rakibe faul çalmaya devam eder. Kayserili oyuncunun kasti elle kestiği pozisyona sarı kart vermeyerek oyundan atmaz. Bunları neden yazmıyorsun arkadaşım..dürüst olun biraz. Şimdi diyeceksin ki 2 haftadır leyhinize verilen kararlar veriilmesin arkadaş. Bizede verilmesin başkasına da. Fernandesin kırmızı kartının devamında hakeme tükürmediğini maçın özetinde izlerseniz görürsünüz. Tükürmüş olsa hakem yüzünü siler(Silecek yüz yok ama) Merak etme tff tarafından Gs ve FB ye gösterilen tolerans bize gösterilmez ve Fernandes FB maçında oynattırılmaz

• Ayrıca unuttuğum ve yüzde yüz kırmızı olması gereken bir pozisyon, ziegler webonun karnıa basıyor. Resmen bilerek adamın üstünde yürüyor. 1 maçta 3 tane net kırmızı verilmedi. Söylenecek fazla bişey yok.
  • tabi cnm ayrımcılık yapılmadığı için 3 hafta içinde beleşten 9 puan aldınız
  • Fernandesin hareketi kırmızı doğru ona bişey demiyorum. Zaten kırmızı gördü de ama ya bu hiç konuşulmayan pozisyon nolucak. Yobonun ve alexin de var ama lig tv yer bile vermemiş ona artık nedense bilemiyceğim.

Fernandes Fenerbahçe Maçında Oynarsa Bende Futboldan Anlamıyorum..
  • @SaFaKTR3

tekmelere bişey dediğimiz yok o dediği yobo alex örnekleri gibi fernandesde uçuz yıttı sarıyla aslında. ama diğer sarı kart onu oyundan attırdı..

Alexinde müthiş bir tekme atma alışkanlığı var, çoğu kez gördük kıracak cinsden dalıyor ama az ve aralıklı yaptığı için çok konuşulmuyor

elmander örneği var aynı bu fernandesi pozisyonu...(ikisi kırmızı olması gerekken gsli kırmızı sizinki sarı aldı mesela!)

önemli olan o kart sonrası tepki ve tükürük, şimdi rapora yazılırsa tükürük incelencek, o incelenirken tekmeyide izleyecekler ve iyi ceza alacak, he tükürük namına bişey yoksa izlemeye ihtiyaç kalmaz sarı+sarıdan 1 maç yer...
  • Fernandesin hareketi direk kırmızı ama ondan önce faul var onu vermedi bu hareketler direk kırmızı olmalı zaten oyuncunun ayağını kıracak şekilde dalınıyor...

Bu arada Fernandes korkusu salmış Feneri şuraya bak bide onları ilgilendiriyormuş hayır efendim sizi ilgilendirmiyor bizim futbolcumuz.
  • FERNANDES NE KORKUTMUŞ SİZİN GÖZÜNÜZÜ BÖYLE. Kaybettik falan ama bu konu azda olsa moralimi yerine getirdi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.