Şimdi Ara

FENERİN DERBİ ÜSTÜNLÜĞÜ ARTIK YOK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllarca derbilere ambargo koydukta şampiyon mu olduk. Biz anadolu rakiplerini yenelim şampiyon oluruz. ha arena ve avni aker bize yabancı değil sıkıntı yok, bjk ile olimpiyattayız ki şansımız fazla .......
  • Neyin kafasi bu anlamadim gerci umurumda degil derbiler 15 te 15 yapalim derbiler sizin olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİR KEZ DAHA DİYORUM BANA 2005 1999 FLN TARİH YAZMAYIN 2-3 YILDIR FENERİN ZİCO OLSA DAUM OLSA RAHAT ALACAĞI İÇ SAHA MAÇLARINDA KAYIPLAR YAŞADIĞINI YAZIYORUM. KONUMUZ CÜNEYT DEĞİL. MAÇLARA BAKIN BİR SON 2-3 YILDA NELER OLMUŞ?
    EN BASİTİNDEN SÜPER FİNALDE SON MAÇTA FB KAZANSA ŞAMPİYONDU GS Yİ YENEMEDİNİZ ŞAMPİYONLUK GİTTİ...

ESKİ ZİCOLU FB O ATMOSFERDE ŞAMPİYONLUK MAÇINDA GS Yİ 5 LİK YAPARDI...
  • Yatın kalkın cüneyte dua edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya sacmalamayin allah askına ya ben galatasarayliyim adamları 15 yıldir yenemiyoruz sizde 9 yildir yenemiyorsunuz fenerbahçe evinde baska işte anlayin ne var yani bunu söyleyince takımım mı kücülüyor
  • Trabzona 97
    Galatasaraya 99
    bjk ye 2005 den beri kendi evinde yenilmeyen Fenerbahçenin Derbi üstünlüğü yok olması için bu sayıyı 100 e çıkarmamız lazım önce
  • Trabzonspor : 1997

Galatasaray : 1999

Beşiktaş : 2005

den beri kadıkoyde kazanamıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Cüneyt necip'i atmasa maç zaten bizimdi , evet bi ara fener çok yüklendi ama son 10 dkdan sonra 5'e 6'ya da gidebilirdik acayip şeyler kaçtı.

abi sadece sizin kaçmadı bizim kaçanlar nolcak?o zaman 10-15 e giderdi tabi kaçırmasaydık
  • Bırakın şu trolleri yahu Maçın etkisindeler hala
  • 1999'dan beri Galatasaray'ın,
    2005'ten beri Beşiktaş'ın,
    1997'den beri Trabzonspor'un, galibiyeti yok.

Fenerbahçe'nin deplasmanda başarıları da var derbilerde. Sen diyorsun ki üstünlüğü artık yok....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treecko

Trabzona 97
    Galatasaraya 99
    bjk ye 2005 den beri kendi evinde yenilmeyen Fenerbahçenin Derbi üstünlüğü yok olması için bu sayıyı 100 e çıkarmamız lazım önce

en baştaki mesajı okumadın mı arkadaş sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

quote:

Orijinalden alıntı: Treecko

Trabzona 97
    Galatasaraya 99

en baştaki mesajı okumadın mı arkadaş sen?

Böyle bir konu açan arkadaşın mesajını okumaya gerek yok. saçmalamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

Maçı izledin mi sen?

Maçı izledik izlemez miyiz ? Güzel kayırdılar sizi .

ironidir umarım..
  • Derbiler disindaki maclarda bu performansi surdurdukce derbilerde ustunluk kurmaya gerek kalmayacak gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Derbiler disindaki maclarda bu performansi surdurdukce derbilerde ustunluk kurmaya gerek kalmayacak gibi

konumuz bu değil. ilk mesajda yazdım zaten fb yine şamp. olur diye
  • Şampiyon olalım gerisi önemli değil

• quote:

Cüneyt necip'i atmasa maç zaten bizimdi , evet bi ara fener çok yüklendi ama son 10 dkdan sonra 5'e 6'ya da gidebilirdik acayip şeyler kaçtı.

Harbiden haklısın. 6 şutunuz var ve 3 ü kaleyi bulmuş. ( Onlarda gol ) Neler kaçmış öyle. 2. yarı da kaleyi bulan şutunuz yok.
  • quote:

Neyin kafasi ???

• Yahu emenikeniz adama hakemin yanına bildiğiniz sokak kavgasındaki kafadan attı %99999 lük pozizsyonda kart yemedi alvesiniz 3 kırmı kartlık pozisyonlardan kart almadı sonrada neymiş cüneyt katletmiş yav he he tamam he .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

BİR KEZ DAHA DİYORUM BANA 2005 1999 FLN TARİH YAZMAYIN 2-3 YILDIR FENERİN ZİCO OLSA DAUM OLSA RAHAT ALACAĞI İÇ SAHA MAÇLARINDA KAYIPLAR YAŞADIĞINI YAZIYORUM. KONUMUZ CÜNEYT DEĞİL. MAÇLARA BAKIN BİR SON 2-3 YILDA NELER OLMUŞ?
    EN BASİTİNDEN SÜPER FİNALDE SON MAÇTA FB KAZANSA ŞAMPİYONDU GS Yİ YENEMEDİNİZ ŞAMPİYONLUK GİTTİ...

ESKİ ZİCOLU FB O ATMOSFERDE ŞAMPİYONLUK MAÇINDA GS Yİ 5 LİK YAPARDI...

Yok 35'lik yapardi birde ustune 35'lik acip alem yapardi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.