Şimdi Ara

Fenerbahçemiz Avrupada 1.Sırada (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FearMachıne

quote:

Orijinalden alıntı: Flakee17

quote:

Orijinalden alıntı: FearMachıne

Nedir bu arkadaş Fenerbahçeyi çekememe halleri. Ezik ezik cvp veriyorlar sanki kendilerine dokundu ucu.

15 yaş alt kısım çoğu yoksa başka izahı yok

Mantıksız şeyler bunlar.Avrupada en fazla puan toplayan takım dortmund.Siz napıyorsunuz bonusu çıkar onu çıkar bunu çıkar sonra fenerbahçe en fazla puan toplayan takım neyde maç puanlarında. E demezler mi dortmund'un cl oynadıgı takımlarla avrupa ligindeki takımlar birmi.

iyi o zaman bırakta bunu dortmundlular yapsın size ne oluyor

Dortmundluyum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________
    bazı hatalarım harika, bazı harikalarımsa hataydı.
  • Bu gurur verici bir olay yalan yok.Oynanan maçlara göre başarımızın yansıması gayet güzel.

Başarımızı kesinlikle küçümsemiyorum.Ama şunu unutmayalım beyler,biz Şl'de değildik.Şl'nin kendine göre daha zorlu yolu var,orada bu başarıyı ya da bizim Uefada maç üzerinden aldığımız puanları almak çok zor.Bunun bilincinde olmak lazım.

Orijinalden alıntı: İlluminati Çaycısı

Gs'li arkadaşlara kızmayın.Haftada 1 maç yapmak kolay değil.

Kızmalık bir şey yok siz kelime oyunlarıyla puan toplama dalında ama gibi içerikler verirken biz genel Sıralamada liderliğe yükseldik. Böyle şeylere neden kızlım biz bu yollardan geçtik.
  • UEFA'da oynayan bir takımız, tabi ki çok maç kazanacağız, kendimizi Bayern'in Dortmund'un önünde görmek de neyin nesi ? Sonra Bolognayı, Leedsi, Mallorcayı yenip Avrupa Fatihi olduk diyenlere benzeyeceğiz

• Başka milletlere söylesen tebrik ederler ama bizim rakip taraftarın liselileri ''Hmmms hmsss ama öle bonuss yok onda hani dortmund var hani real var... siz çok kötü en iyi onlar..''

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Fenerbahçe S.K
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

Orijinalden alıntı: mrjeona

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: King#6James

He ilk siradasin iyi bak. Isinize geldigi gibi bakmicaksiniz oraya. Team Coef e bak kim ilk sirada gorursun. Ezik buzuk takimlari yenerek Uefa'da Bayern'den Dordmunt dan daha fazla puan topladiniz demek

1999-2000 senesinde Galatasaray'ın elediği rakipler ve rakiperinin ligdeki puan durumları;
    3.Tur:Bologna Seria A'yı 11. bitirdi.
    4.Tur:Borussia Dortmund Bundesliga'yı 11.bitirdi
    Çeyrek Final:Real Mallorca La Liga'yı 10.bitirdi
    Yarı Final:Leeds United FA Premier League'yi 3.bitirdi
    Final:Arsenal FA Premier League'yi 2.bitirdi.

Görüldüğü üzere Leeds United ve Arsenal dışında düzgün takımla oynamamışsınız.

Şimdi Fenerbahçe'ye bakalım;

3.Tur:Bate Borisov şu anda 3. Beyaz Rusya'da lig farklı olduğu için henüz 5 maç oynanmış.Bate Borsisov bundan önceki 7 sezon art arda şampiyon olmuş.
    4.Tur:Victoria Plzen Ligde 1. şu anda
    Çeyrek Final:Lazio Seria A'da 8. şu anda
    Yarı Final:Benfica Ligde namağlup 1. şu anda

Şimdi takdir edersiniz ki Çek Cumhuriyeti Belarus ligleri ile La Liga'yı Bundesliga'yı kıyaslamak haksızlık olur onun için gruptan çıkarken elediğimiz rakipleri de yazıyorum;

Ael Limasol:Ligde 1.(Bu ligi pek dikkate almanıza gerek yok)
    Monchengladbach:Bundesliga 7.
    Marsilya:Ligue 1'de 2. şu anda

Bunun yanı sıra Bate Borisov'un Münih'i 3-1 yendiğini ve A.Madrid'in olduğu gruptan lider çıktığını,Victoria Plzen'in Napoli'yi toplam 5-0 yendiğini hatırlatmakta fayda var.Bunları yazmamın sebebi Galatasaray'ı küçük görmek değil.Aşağı yukarı aynı seviyede takımlar ile karşılaştığımızı belirtmek için yazdım

Yazık lan adam ezbere yorum yapıyor, Orada kastedileni iyi oku. Dortmund'un maç yaptığı takımlarla sizin maç yaptığınız takımlar bir mi demiş adam. Ha senin dediğine de gelirsek Victoria Plzen Bate Borisov ve Limasol dediğin takımların adını hayatında kaçıncı kez duyuyorsun bir şey diyemem, burada kimse senin başarına bok atmamış ama başlıkta yapılan kıyaslama çok saçma yapılan maç sayısı da göz önüne alındığında.

Yazdığımın tamamını okuduğunu zannetmiyorum en azından son paragrafı okumamışsın belli.Renkdaşının yazdığını da anlayamamışsın anla diye orayı kalın yaptım üslubuna dikkat et.Fake misin onu da anlayamadım ya neyse.Arkadaşını koruyacam diye kendini düşürme biraz mantıklı ol

Yazdigimi anla once. Ben Gs-Fb arasinda kiyas yapmadim. Dortmund ve Barca o puanlari alirken sizin gibi plzen, lazio gibi takimlari degil Real, Barca, Man City gibi takimlari yenerek aldi dedim. Orda Galatasaray'in adi geciyor mu? Nasil bir psikoloji icindeyseniz hemen bizi olaya dahil etme cabalarina giriyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Fenerbahçe tek gerisi hepsi yani 16 ya 1 biz bize yeteriz.

17'ye bir olacaktı o.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrjeona

quote:

quote:

He ilk siradasin iyi bak. Isinize geldigi gibi bakmicaksiniz oraya. Team Coef e bak kim ilk sirada gorursun. Ezik buzuk takimlari yenerek Uefa'da Bayern'den Dordmunt dan daha fazla puan topladiniz demek

1999-2000 senesinde Galatasaray'ın elediği rakipler ve rakiperinin ligdeki puan durumları;
    3.Tur:Bologna Seria A'yı 11. bitirdi.
    4.Tur:Borussia Dortmund Bundesliga'yı 11.bitirdi
    Çeyrek Final:Real Mallorca La Liga'yı 10.bitirdi
    Yarı Final:Leeds United FA Premier League'yi 3.bitirdi
    Final:Arsenal FA Premier League'yi 2.bitirdi.

Görüldüğü üzere Leeds United ve Arsenal dışında düzgün takımla oynamamışsınız.

Şimdi Fenerbahçe'ye bakalım;

3.Tur:Bate Borisov şu anda 3. Beyaz Rusya'da lig farklı olduğu için henüz 5 maç oynanmış.Bate Borsisov bundan önceki 7 sezon art arda şampiyon olmuş.
    4.Tur:Victoria Plzen Ligde 1. şu anda
    Çeyrek Final:Lazio Seria A'da 8. şu anda
    Yarı Final:Benfica Ligde namağlup 1. şu anda

Şimdi takdir edersiniz ki Çek Cumhuriyeti Belarus ligleri ile La Liga'yı Bundesliga'yı kıyaslamak haksızlık olur onun için gruptan çıkarken elediğimiz rakipleri de yazıyorum;

Ael Limasol:Ligde 1.(Bu ligi pek dikkate almanıza gerek yok)
    Monchengladbach:Bundesliga 7.
    Marsilya:Ligue 1'de 2. şu anda

Bunun yanı sıra Bate Borisov'un Münih'i 3-1 yendiğini ve A.Madrid'in olduğu gruptan lider çıktığını,Victoria Plzen'in Napoli'yi toplam 5-0 yendiğini hatırlatmakta fayda var.Bunları yazmamın sebebi Galatasaray'ı küçük görmek değil.Aşağı yukarı aynı seviyede takımlar ile karşılaştığımızı belirtmek için yazdım

Yazık lan adam ezbere yorum yapıyor, Orada kastedileni iyi oku. Dortmund'un maç yaptığı takımlarla sizin maç yaptığınız takımlar bir mi demiş adam. Ha senin dediğine de gelirsek Victoria Plzen Bate Borisov ve Limasol dediğin takımların adını hayatında kaçıncı kez duyuyorsun bir şey diyemem, burada kimse senin başarına bok atmamış ama başlıkta yapılan kıyaslama çok saçma yapılan maç sayısı da göz önüne alındığında.

Yazdığımın tamamını okuduğunu zannetmiyorum en azından son paragrafı okumamışsın belli.Renkdaşının yazdığını da anlayamamışsın anla diye orayı kalın yaptım üslubuna dikkat et.Fake misin onu da anlayamadım ya neyse.Arkadaşını koruyacam diye kendini düşürme biraz mantıklı ol

Yazdigimi anla once. Ben Gs-Fb arasinda kiyas yapmadim. Dortmund ve Barca o puanlari alirken sizin gibi plzen, lazio gibi takimlari degil Real, Barca, Man City gibi takimlari yenerek aldi dedim. Orda Galatasaray'in adi geciyor mu? Nasil bir psikoloji icindeyseniz hemen bizi olaya dahil etme cabalarina giriyorsunuz.

Ne demek istediğini gayet iyi anladım benim karşı çıktığım durum senin üslubun anla öyle cevap ver

• Forumda ne kadar neyse ağzımı bozmayım şimdi ama abi orada koskoca diyor maç puanları diye,bu sezon maçlardan toplanan puanlar diye ama bunu anlayamayan bence bir doktora gözüksün.

17 maç demiş biri mesela gruplar başladıktan sonra asıl turnuva puanlamalar başlar. Önelemeler sayılmaz. Ama ülke puanı hesaplanırken önelemelerden sonraki puanlar,önelemeye katılan ve direkt katılan takımların sayısına bölünür.

Barcelona'yı 8-0 yensende gidip bateyi 1-0 yensende alacağın puan aynıdır maç puanı olarak 3 puan alınır. Biri öyle bir demiş ki sanki rakibe göre puan alınıyor. O zaman ligde 18. yi yenince 1 puan 1.yi yenince 5 puan falan alınsın. Söylediği şeyin mantığı aynen bu.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

tekrarlıyorum fb avrupada 17 maç yaptı
    gs 10 maç
    dortmund 11 maç

13 maç yaptık ön elemeleri saymazsan .. birde ön elemelerin hepsini yensek sizin ş.liginde gruplarda olduğunuz için aldığunuz puanın 4/1 ini bile alamıyorduk.. kısacası maç sayısı boş işler geçiniz..

Orijinalden alıntı: Bo0m3r

quote:

gs 10 maç
    dortmund 11 maç

13 maç yaptık ön elemeleri saymazsan .. birde ön elemelerin hepsini yensek sizin ş.liginde gruplarda olduğunuz için aldığunuz puanın 4/1 ini bile alamıyorduk.. kısacası maç sayısı boş işler geçiniz..

Gruplarda olmak havadan gelmedi hakedilerek girildi.Ama sen o puanları saymayıp başka bir sıralama yaparsan mantıklı olmaz.
    Kimsenin fenerbahçenin başarısına laf ettigi yok.

quote:

quote:

gs 10 maç
    dortmund 11 maç

Gruplarda olmak havadan gelmedi hakedilerek girildi.Ama sen o puanları saymayıp başka bir sıralama yaparsan mantıklı olmaz.

fenerbahçe bizden daha fazla maç yaptığı için bizden daha fazla puan aldıya getirmeye çalışmıssın o yüzden dedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

gs 10 maç
    dortmund 11 maç

fenerbahçe bizden daha fazla maç yaptığı için bizden daha fazla puan aldıya getirmeye çalışmıssın o yüzden dedim

Yok onları yazan ben değildim zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Forumda ne kadar neyse ağzımı bozmayım şimdi ama abi orada koskoca diyor maç puanları diye,bu sezon maçlardan toplanan puanlar diye ama bunu anlayamayan bence bir doktora gözüksün.

17 maç demiş biri mesela gruplar başladıktan sonra asıl turnuva puanlamalar başlar. Önelemeler sayılmaz. Ama ülke puanı hesaplanırken önelemelerden sonraki puanlar,önelemeye katılan ve direkt katılan takımların sayısına bölünür.

Barcelona'yı 8-0 yensende gidip bateyi 1-0 yensende alacağın puan aynıdır maç puanı olarak 3 puan alınır. Biri öyle bir demiş ki sanki rakibe göre puan alınıyor. O zaman ligde 18. yi yenince 1 puan 1.yi yenince 5 puan falan alınsın. Söylediği şeyin mantığı aynen bu.

şimdi mesaja bakarken farkettim burada 3 puan değil 2 puan alınır. Galibiyetler için 2 beraberlikler için 1 puan alınır
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gs 10 maç
    dortmund 11 maç

Yok onları yazan ben değildim zaten

he yazan kişiye bakmamıştım k.bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

o ezik büzük dediğin takımlardan biri bate 3-1 bayerni yenmişti

o zaman pendik bayernden iyi diyebilir miyiz panpa?

bang! bang!

• quote:

quote:

gs 10 maç
    dortmund 11 maç

o zaman mantıklı bir açıklama yapsana?
    cl çok daha fazla puan veriyor.
    cl ligini domine eden dortmund 2. bayern 4. felan açıkla bunun mantığını niye fb 1.?
    işinize gelmiyor hepsi puana tabii tutuluyor göster nerde ?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.