Şimdi Ara

Fenerbahçe'yi dize getirebilecek olan tek adam ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılmaz Vural'dır.Vuralın agresifliği Fenerbahçeyi adam eder.

*Niyetim kesinlikle troll yapmak değil, kimse de söylediklerimle dalga geçmesin çünkü çok ciddiyim.Tartışmak isteyen buyrun gelsin, dalga geçmek isteyen de hiç yazmasın.

• teknik kapasitesi bence bir soru işareti

sadece gazla olmaz bana göre.
  • Yılmaz Vural'ın top ile imtihanı.

Allah uzun ömür versin Yılmaz hocaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

teknik kapasitesi bence bir soru işareti

Abi oyle diyosun da Fenerbahce'de bu eksik degil mi peki ? 16/17 yaptigi sezon Aykut Kocaman yok muydu ? Bi gazlandi fener durdurulamadi, ayni sey gecen sene super final'le de olmustu.5/5 yapmislardi son macta berabere kalip sampiyonlugu bize verdiniz.Bu takim mucadele etse ligi alt ust eder ama buna itecek bir adam yok takimin basinda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skenderbeu

quote:

Abi oyle diyosun da Fenerbahce'de bu eksik degil mi peki ? 16/17 yaptigi sezon Aykut Kocaman yok muydu ? Bi gazlandi fener durdurulamadi, ayni sey gecen sene super final'le de olmustu.5/5 yapmislardi son macta berabere kalip sampiyonlugu bize verdiniz.Bu takim mucadele etse ligi alt ust eder ama buna itecek bir adam yok takimin basinda.

5/5 yapmamıştık inönüde beşiktaşa yenilgimiz var

• Bizim siteye sık sık gidip gelirdi. Aslında dışardan bakılınca gayet sakin ve ağırbaşlı görünüyor Bir şans tanınsa iyi değerlendirir bence
  • Daum mu geliyor yoksa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ligdeki tek başarısı takımları küme düşmekten kurtarmak olan adamları önermeyin bari o zaman aykutu niye istemiyorsunuz adam fix orta sıralara oynuyordu en azından anadoludayken
  • adnan aybaba yı da yanına vereceksin. takılsınlar bütün gün
  • quote:

quote:

17 de 16 yaptıgınıza ınanıyomusunuz hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Bizim siteye sık sık gidip gelirdi. Aslında dışardan bakılınca gayet sakin ve ağırbaşlı görünüyor Bir şans tanınsa iyi değerlendirir bence

Hocam o zaman sen bi konuş olmadı telefonumu ver bitirelim işini
    Yılmaz Vural'ı merak ediyorum açıkcası Fenerbahçe'de ne yapardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_gsl_142

quote:

quote:

17 de 16 yaptıgınıza ınanıyomusunuz hala.

• fenerbahçe büyük camia...büyük camianın ağırlığını kaldırması biraz zor..maç esnasında kendini kaybediyor ..belki bize sempatik geliyor ama fenerbahçenin adına yakışıksız haraketlerde bulunursa olmaz bence...
  • Kalitesini ispatlamış,tecrübeli bi teknik adam gelmeli bence, Avrupa'dan.
  • quote:

Yılmaz Vural'dır.Vuralın agresifliği Fenerbahçeyi adam eder.

*Niyetim kesinlikle troll yapmak değil, kimse de söylediklerimle dalga geçmesin çünkü çok ciddiyim.Tartışmak isteyen buyrun gelsin, dalga geçmek isteyen de hiç yazmasın.

fatih terimden iyiyse siz fatih terimin yerine getirin, yok fatih terimden iyi değilse biz niye T.T. yapalım
  • Vural'a 3 büyüklerden birisini çalıştırılma fırsatı verilsin. Bunu çok istiyorum, başarılı olacağından eminim.
  • O kapasitede ve olgunlukta değil.Büyük kulüplerin itibarları çok önemli.Düşünsenize olası bir Sneijder, Kaka transferinde Yılmaz Vural'ın onu fırçaladığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: TBlog

O kapasitede ve olgunlukta değil.Büyük kulüplerin itibarları çok önemli.Düşünsenize olası bir Sneijder, Kaka transferinde Yılmaz Vural'ın onu fırçaladığını

futbolcuda şaşırır nereye geldim ben der
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.