Şimdi Ara

Fenerbahçe yaşlı düşecek diyenlere:))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuyt ve emre hariç ilk 11'de kim yaşlı?stoperde tecrübeli futbolcular verimli oluyor egemen 33 yaşıbda olabilir.
    Gs ve bjk taraftarları düşecek seneye diyor:)
    Alper 23(emre yerine alındı)
    Emenike 27
    Sow 28
    Diego 29
    Topal
    Mert 25
    Gg77 29veya30
    Caner 25
    Meireles 31(yerine genç alınabilir)

Takıma kuyt yerine trnsfer yapınca sorun kalıyor mu?emre yerine alper konulmayacak mı?
    Sırf fener'i çekemediklerinde saçma sapan yedekteki selçukla topuzla webo ile gelip takım yaş ortalaması 30 diyorlar ha 30 olsa kaç yazar.avrupada başarılı olan takımların çoğunun yaş ortalaması 27-28 ve üzeri oluyor genelde
    Yabancı bir stoperde almamız iyi olur Kadlec ve Bekir'i beğenmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

Mimleon açtı sandım konuyu

Niye?

Orijinalden alıntı: Lagertha

Stoperleriniz yaşlı
    Emre, Topal, Meireles yaşlı
    Gökhan, Volkan, Kuyt, Diego, Webo yaşlı

Topal 28,Diego 29,Gökhan 30,Volkan da 33 (kaleci için normal) yaşında.Hepsi rahat 3-4 yıl oynayabilecek oyuncular neresi yaşlı

Fan Club
  • volkan (33)
    gokhan (30) alves (32) egemen (32) caner (26)
    topal (28)
    meireles (32) emre (34)
    kuyt (34) emenike (28) sow (29)

diego da 30 oldu.
    bu takimin normal 11'i bu.
    alper emrenin yerine oynayacak diyorsun. emre 38e kadar oynarim demis. kulup de pek gonderecek gibi durmuyor. takimin 11'inde 25 alti futbolcu yok.

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Diego 29 yazıyor transfermarkta stoperlerin yaşı iyi.meireles 31 yaşında yazıyor.alper ztn 11 oynuyor arkadaşım izlemiyorsan neden yazıyorsun
    Kalede tecrübe iyi.(mert geçsin dedim)
    Kuyt gidicek
    Emre yerine alper (ztn 11'de)
    Yeni td diego'yu oynatır saçma sapan yorum yazmışsın kusura bakmada okumadan

Orijinalden alıntı: Trevor21

Diego 29 yazıyor transfermarkta stoperlerin yaşı iyi.meireles 31 yaşında yazıyor.alper ztn 11 oynuyor arkadaşım izlemiyorsan neden yazıyorsun
    Kuyt gidicek

birincisi transfermarktta futbolcunun dogum gununden 1 gun bile once olsa 30 degil 29 yaziyor. meireles 83 dogumlu adam. yil 2015. diego 85 dogumlu adam. yil 2015.

ikincisi, sen cok iyi izliyorsun galiba. ilk yarinin son haftasina kadar alper ilk 11 oyuncusu degildi. adam emre sakat oldugunda oynuyordu. sonra emenike sorun adam olunca kanata gecti. emre'yi hic kesti mi alper? emre donecek, emenike gol atti diye oynatir, sow senin en buyuk gol silahin. alper bu formuyla kesilmez ama bir iki mac sendelediginde yine 11den cikacak. gelecekten geliyorsun galiba yeni hoca falan diye. bu takim sampiyon olursa ismail kartal seneye de hoca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: Trevor21

Kuyt gidicek

birincisi transfermarktta futbolcunun dogum gununden 1 gun bile once olsa 30 degil 29 yaziyor. meireles 83 dogumlu adam. yil 2015. diego 85 dogumlu adam. yil 2015.

ikincisi, sen cok iyi izliyorsun galiba. ilk yarinin son haftasina kadar alper ilk 11 oyuncusu degildi. adam emre sakat oldugunda oynuyordu. sonra emenike sorun adam olunca kanata gecti. emre'yi hic kesti mi alper? emre donecek, emenike gol atti diye oynatir, sow senin en buyuk gol silahin. alper bu formuyla kesilmez ama bir iki mac sendelediginde yine 11den cikacak. gelecekten geliyorsun galiba yeni hoca falan diye. bu takim sampiyon olursa ismail kartal seneye de hoca.

İyide o zaman sneijder falan 31 yaşında oluyor misal cardozo dahada yaşlı asıl öbür tkmların yıldızları iyice artıyor.

• cardozo yasli da ekici genc diye biliyorum, yusuf, onur. ben 30 uzeri adam olmasin demiyorum. bunun normali 30 uzeri 3 adam olur, 25 alti 3 adam olur, geri kalani 25-30 arasi olur. gs icin de gecerli. yas durumu en iyi takim besiktas su an

Moulin Rouge!
    "Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin."
  • yaşlı demiyorum düşecek diyorum

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Elindeki futbolcular zihniyet olarak o saydıklarının yarısı etmez ama.

Orasında hemfikirim ama Türkiye ligi için bu Egemen , Alves , Volkan yetiyor.
    Moulin Rouge!
    "Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin."
  • Bizim kadroda 30 yaş üstü 4 futbolcu var. Bunlardan Sivok ve Uğur seneye büyük ihtimalle yok ve Atiba ile daha sözleşme yenilenmedi. Diğeri ise kalede Tolga zaten.
    Seneye şampiyonlar ligi istiyorsanız işiniz zor bu kadroyla çünkü sadece tecrübe yetmez enerji ile harmanlamak lazım.
    Ben de yaşlı olduğunu düşünüyordum takımın. Ama Meireles, Emre, Kuyt yerine transfer yapsak yeterli bence. Sow ve Emenike de gider muhtemelen onların yerine 2 adam alıp, kulübeyi Meireles, Emre bir iki de genç ile doldururuz.

Ek olarak:
    Bravo(31)
    Alves(31) Pique(28) Mathieu(32) Alba(26)
    Masherano(30)
    İniesta(30) Rakitic(27)
    Suarez(28) Messi(27) Neymar(23)

Ve bu takım transfer yapıp takımını gençleştiremeyecek.

(Aslında Bravo ve Alves 83, Messi 87, İniesta ve Mascherano 84 doğumlu. Ama Mayısa yakın doğdukları için yaşlarını büyük yazmadım.)

Dediğim gibi 5 transfer ile uygun bir ortalama yakalayabiliriz.

Alper seneye 24 olur. Dönerse Salih 21. 2 yedek stoper 3 tane de ileri uç oyuncusu aldık mı tamamdır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.