Şimdi Ara

Fenerbahçe yaşlı düşecek diyenlere:)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu durum gereğinden fazla büyütülüyor. Fenerbahçe belli süredir kadro istikrarını koruduğu için böyle algılanıyor.

Fakat bakıldığında Beşiktaş ve Galatasaray 3 4 sene içinde geçirdikleri değişimlerle bambaşka kadro yapılarına döndüler. Sadece bu durumu şuanlık Fenerbahçe daha ağır yapıyor

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Ben de yaşlı olduğunu düşünüyordum takımın. Ama Meireles, Emre, Kuyt yerine transfer yapsak yeterli bence. Sow ve Emenike de gider muhtemelen onların yerine 2 adam alıp, kulübeyi Meireles, Emre bir iki de genç ile doldururuz.

Ek olarak:
    Bravo(31)
    Alves(31) Pique(28) Mathieu(32) Alba(26)
    Masherano(30)
    İniesta(30) Rakitic(27)
    Suarez(28) Messi(27) Neymar(23)

Ve bu takım transfer yapıp takımını gençleştiremeyecek.

(Aslında Bravo ve Alves 83, Messi 87, İniesta ve Mascherano 84 doğumlu. Ama Mayısa yakın doğdukları için yaşlarını büyük yazmadım.)

Dediğim gibi 5 transfer ile uygun bir ortalama yakalayabiliriz.

Alper seneye 24 olur. Dönerse Salih 21. 2 yedek stoper 3 tane de ileri uç oyuncusu aldık mı tamamdır.

En güzel cevap bu olmuş.

• Ne takıntılı adamlarsiniz yahu. Kuyt 35 yaşında olsa ne olur adam duracell pil gibi enerjisi bitmiyor 18 lik brumadan daha cok kosup mucadele ediyor. Futbolcunun mucadele gücü profesyonelligi iyi olduktan sonra 30 lu yaslarda olmasinin hicbir onemi yok.

• Seneye Avrupa kupalarında da oynayacağız.Bu takımın bu tempoyu kaldırma ihtimali yok.Avrupa maçları lige göre daha tempolu geçecek.Ligde çok sıkıntı yaşarız.Takımın %60-65 nin değişmesi gerek fakat bunu yapacaklarını sanmıyorum.4-5 isim değişsin yine razıyım.

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Bizim amacımız Türkiye ligi diyorsanız doğru.

Benim öyle bir amacım yok he olsa bile klüpte yönetici falan değilim bu amacımı gerçekleştireyim

Senelerdir avrupaya gidemeyince insanda psikolojide sadece TR ligine kayıyor

Zaten şu kadro ve direktörle gitmesek daha iyi.

Bazı Fenerliler hatta benim renkdaşlarım bile bazı oyuncular oynar demiş şaşırdım.

Kusura bakmayın şampiyonluk düşünüyorsanız seneye CL desiniz bakın ŞAMPİYONLAR LİGİ büyük yazıyorum Türkiye Ligi değil orası. Orada kaç kat daha fazla koşman mücadele etmen gerekir.

Bu futbolcularla zor üstüne üstlük Fenerin yaşın yanı sıra tam el bombalık oyuncuları var Emre Caner Volkan Alves bunlar 11 oyuncusu (tabi alves gönderilmezse) her an kırmızı yiyebilecek durumdalar.

Fb çok yaşlı takım alttan genç oyuncudan çıkamıyor. seneye işi zor . kaleci için sorun olmaz diğer bölgeler sorunlu.

as oyuncular
    volkan 33
    bruno 33
    egemen 32
    kuyt 34
    emre 34
    meireles 31

yedekler
    selçuk 34
    topuz 31
    webo 33
  • Takım yaşlı, kimse inkar etmesin. As kadroda 25 yaş altı oyuncu yok Alper hariç. Eğer seneye gençleştirmeye gitmezsek, bu takım CL'ye gitmemiz halinde oranın temposunu kaldıramaz. Milan gibi huzurevi diye alay konusu oluruz sonra. Hadi Kuyt 18'liklere taş çıkartıyor kondisyonuyla peki diğerleri?

Yalnız gençleştirme operasyonu yapacaksak GS'nin geçen sene yaptığı gibi kendini kanıtlamamış, Portovari transferler değil, belli bir tecrübe sahibi, bonservisi de uçuk olmayan adamları almamız lazım.

Mesela savunmaya Virgil Van Dijk çok iyi gideceğini düşünüyorum Alves yerine. 23 yaşında ve Celtic'de çok iyi işler yapıyor. Arsenal'in gündemine geldi bir ara ama alamayacağımız oyuncu değil.

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Aslında şu an avrupaya gitmesek ben yine yadırgamam. Alışkanlık oldu gibi.

Zaten şu kadro ve direktörle gitmesek daha iyi.

Aynen öyle bu kadroyla gitmesek daha iyi.

Orijinalden alıntı: 666azazel

Milan da eskiden yaşlı futbolcular alırdı 33-35 ama özel antreman taktiği vardı yine alıyolarda o kadar fazla değil

Fb çok yaşlı takım alttan genç oyuncudan çıkamıyor. seneye işi zor . kaleci için sorun olmaz diğer bölgeler sorunlu.

as oyuncular
    volkan 33
    bruno 33
    egemen 32
    kuyt 34
    emre 34
    meireles 31

yedekler
    selçuk 34
    topuz 31
    webo 33

Bende aynı şeyi diyorum kaleci ve stoper için sorun olmaz. Stoper tecrübeli olmalı Egemen'in dönüşü bile takımı ne yönde etkiledi herkes gördü

Orijinalden alıntı: Neuchatel

Takım yaşlı, kimse inkar etmesin. As kadroda 25 yaş altı oyuncu yok Alper hariç. Eğer seneye gençleştirmeye gitmezsek, bu takım CL'ye gitmemiz halinde oranın temposunu kaldıramaz. Milan gibi huzurevi diye alay konusu oluruz sonra. Hadi Kuyt 18'liklere taş çıkartıyor kondisyonuyla peki diğerleri?

Yalnız gençleştirme operasyonu yapacaksak GS'nin geçen sene yaptığı gibi kendini kanıtlamamış, Portovari transferler değil, belli bir tecrübe sahibi, bonservisi de uçuk olmayan adamları almamız lazım.

Mesela savunmaya Virgil Van Dijk çok iyi gideceğini düşünüyorum Alves yerine. 23 yaşında ve Celtic'de çok iyi işler yapıyor. Arsenal'in gündemine geldi bir ara ama alamayacağımız oyuncu değil.

Lugano gibi adamları toplasak güzel olur G. Amerika'dan.
    quote:

Takım yaşlı, kimse inkar etmesin. As kadroda 25 yaş altı oyuncu yok Alper hariç.

Gökhan ve Caner'den iyisini bulamayız. Stoper ve kalede sıkıntı yok. Kuyt ve Topal zaten sorun olmaz. 4 transfer yeterli ilk 11'e bence yedekler için Porto vari transfer yapabiliriz risk alıp.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Gökhan-Caner-Topal ve kaleci kısmına katılıyorum.

Stoperde dediğim gibi Alves'in gönderilip van Dijk ile anlaşılmalı.

Kuyt sıkıntı oluşturur. 4. yıldızı takmadan bir yere gitmem dedi lakin 4. yıldız gelecek gibi ayrıca sözleşmesi bu sene bitiyor. Sizce 35 yaşındaki bir futbolcuya 2-3 sene daha takımda kalması için 2.850m€ verilir mi yıllık? Ücret indirimi deseniz Kuyt kabul eder mi? Bence kendisine verdiği hizmetlerdn ötürü teşekkür edilmeli.

Lugano gibi adam biraz zor, Balanta çok iyi daha 21 yaşında ama fundamentalinin çok kötü olduğunu ve kendisinin Avrupa'ya adapte olamayacağını söyleyen bir yorum okumuştum. Hava toplarında kötüdür, tekniği yetersizdir. Bu adama çok iyi dedin neresi iyi derseniz güç ve hız derim. Topu kaptığı gibi ortasahanın ilerisine de sürer bazen. Hırslıdır aynı zamanda, oyununda belli ediyor.

O 4 transfer Stoper-Ortasaha-Sağ Kanat ve Forvet'e olmalı. Bana kalsa Emre ve Selçuğu gönderip bir tane daha orta saha alırım.

Kale: Volkan

Savunma: GG-Egemen-van Dijk-Caner

Ortasaha: Topal(ön libero)-Yabancı-Ozan

Hücüm Hattı: Stoch(sol)-Yabancı(merkez)-Yabancı(sağ)

Olabildiğince gerçekçi olmaya çalıştım kadroyu yazarken, evet biliyorum yabancı sınırının nimetlerinden yararlanmadım 5+3'lük kadro bu lakin dediğim gibi gerçekçi olmak lazım.

• Neuchatel N kullanıcısına yanıt
    Kuyt'ı kondisyonu açısından demiştim. Yoksa beğenmiyorum. Alper nerede bu arada?

• Ulan hala yaş diyen cahiller var yahu,yaş sadece bir rakamdır bunu ne zaman öğreneceksiniz?kuyt gibi koşan genç adam yok bi kere onun gibi mücadele edeni nerede bulacağız?sizin gibi yaşı dert eden futbol cahilleri yüzünden bu ülkeden drogba gibi bi adam gitti,şimdi izleyin premier lig'de drogba yı da ama bu yaşlı yeeeaaa diyin tv başından
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.