Şimdi Ara

FENERBAHÇE-Psv MAÇ TOPİĞİ,TAHMİNLER-YORUMLAR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
243
Cevap
0
Favori
3.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yenicez abi başka yolu yok. bütün takımlarımız avrupada kazansın keşke. şahsen ben çok keyifleniyorum.
  • Çok iyimsersin çok uzun yaşayacaksın.Dediğin gibi 8 puan içinse helal olsun ama muhtemelen 8-0 için olsa gerek :)

Neyse hayırlı olsun.1 puan daha geldi.İnşallah yarın GS de alırda 1 daha gelir ülkemize.
    quote:

Orjinalden alıntı: ques7R

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Her şey güzeldi tebrikler ancak son taraftar görüntüsü hiç yakışmadı.Hepsi 8 yapıyordu.Bir beşiktaşlı ve bir Türk olarak kınıyorum.

Başarılarınızın devamını dilerim.

8 yapanın parmaklarınıda artık anlarsınız.

8 puan oldugumuz için olabilir mi?
    neden üzerinize alınıyorsunuz? maç bitmiş adam o sevinçle bjk yi mi dusunecek? ayıptır, bu kadar ön yargılı olmayın.

• CSK kendi evinde Psvyi yenerse Bizim geri kalan 2 maçımızın hiç bir onemi kalmıyor. Direk çıkıyoruz. Berabere kalırlarsa En yakın takipçimiz yine Psv olacak ama aramızda 3 puan fark olacak. Eğer PSV yenerse bizim geri kalan 2 maçımızda (inter deplasman,CSK Kadıkoy) 3 Puan toplamamız durumunda ine gruptan çıkmamız garanti. Artık işimiz çok daha kolay
  • Tebrik eden kardeşlerimize teşekkürler.
    Bütün takımlarımızı Avrupa maçlarında Milli Takımımızı destekler gibi desteklememiz gerekiyor.
    Biz DH liler olarak bunu başarabilirsek belki örnek oluruz.Buna birilerinin biryerden başlaması gerekiyor.
  • Ayrıca alaycı Beşiktaşım oley tezavratınıda duymadık değil...
    quote:

Çok iyimsersin çok uzun yaşayacaksın.Dediğin gibi 8 puan içinse helal olsun ama muhtemelen 8-0 için olsa gerek :)

Neyse hayırlı olsun.1 puan daha geldi.İnşallah yarın GS de alırda 1 daha gelir ülkemize.
    quote:

quote:

Her şey güzeldi tebrikler ancak son taraftar görüntüsü hiç yakışmadı.Hepsi 8 yapıyordu.Bir beşiktaşlı ve bir Türk olarak kınıyorum.

neden üzerinize alınıyorsunuz? maç bitmiş adam o sevinçle bjk yi mi dusunecek? ayıptır, bu kadar ön yargılı olmayın.

• Takımımla gurur duyuyorum.
    Yıllardır imrendiğimiz Avrupalı takımlar gibi oynuyoruz."Hiç pozisyon verme bulduğunu at" Sevdim ben bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Takımımla gurur duyuyorum.
    Yıllardır imrendiğimiz Avrupalı takımlar gibi oynuyoruz."Hiç pozisyon verme bulduğunu at" Sevdim ben bunu

+1907
  • Önce tebrik ediyorum tur atladığınız için. Sonra Beşiktaşlı dostlarımız kırılmasın ama sanki dün geceki Beşiktaş bu akşam PSV forması giyip Fenerin karşısına çıkmış gibi geldi bana. Adamlar ne yapacaklarını bilmiyo gibiydiler sahada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Takımımla gurur duyuyorum.

Nazar değmesin.
  • çekemeyenlere,kıskananlara :

FENERBAHÇE-Psv MAÇ TOPİĞİ,TAHMİNLER-YORUMLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: BARKU

çekemeyenlere,kıskananlara :

FENERBAHÇE-Psv MAÇ TOPİĞİ,TAHMİNLER-YORUMLAR

Altıyla yollayacaksan ben alabilirim. Ne pilav pişer bunda be!! Nam nam karnım acıktı.
  • quote:

Inter 9
    FENERBAHÇE 8
    PSV 4
    CSKA 1

• İnsan tebrik etmek istiyor ama birkaç koca kafalı yüzünden içimizde istek kalmıyor..O kapağı da maç sonunda ekrana gelen 3-5 şerefsize monte etmek lazım
  • quote:

Çok iyimsersin çok uzun yaşayacaksın.Dediğin gibi 8 puan içinse helal olsun ama muhtemelen 8-0 için olsa gerek :)

quote:

quote:

evet abi Fenerbahçe tribünleri her aldığı puanın işaretini yaptı bugune kadar,tesadüfe bakınki bu akşam 8 puanları oldu onu gösterdiler.. canım,ne artniyetliyiz dimi bizde...

• acıkcası ben öyle anladım. ama eger 8 gol için o hareket yapılmıssa ayıp. tamam birbirimize takılıyoruz ama mokunu cıkarmanın anlamı yok.
    quote:

quote:

quote:

• Mactn geldimde şimdi cok guzeldi ya offf Bu arada stad aşiri kalabalikti aziz baba fazla bilet satmiş

Fenerbahceme helal olsun valla avrupada bugunleride gorcektik ya tamamdir...
  • maç süperdi ya helal olsun walla çok güzel oynadılar golleride bizim tarafa attılar zaten sagolsunlar :D
    evet banada fazladan bilet satmış gibi geldi harbiden fazlalık wardı bizzat ben migrosda hissettim :D:D malum koltuk nosu olayı yok tepeleme doluydu :d
  • helal be fenerim sana.güvendik ve başardın işte
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.