adim adim ileri.................ufukta liverpool gözüküyor......
TEBRIKLER FENERBAHCE ISTANBUL
tebrik eden arkadaslara sonsuz tesekkurler
Her şey güzeldi tebrikler ancak son taraftar görüntüsü hiç yakışmadı.Hepsi 8 yapıyordu.Bir beşiktaşlı ve bir Türk olarak kınıyorum.
Başarılarınızın devamını dilerim.
8 yapanın parmaklarınıda artık anlarsınız.
sıradaki gelsin
1-2 tane daha atsalardı izlerdik... Deivid olsaydı daha çok gol izlerdik, İnşallah CSK maçında.
Budur.Takım budur.Tüm Fenerbahçeli arkadaşları ve taraftarları kutluyorum. Yıllardır bugünleri bekliyordum.Sonunda gördüm.
ŞAMPİYON ŞAMPİYON ŞAMPİYON
Not:Ben FB liyim.Bakmayın üye adıma
Helal olsun Fenerime. En sonunda yüzümüzü güldürüyor Avrupa'da.
quote:
Orjinalden alıntı: derkin
Her şey güzeldi tebrikler ancak son taraftar görüntüsü hiç yakışmadı.Hepsi 8 yapıyordu.Bir beşiktaşlı ve bir Türk olarak kınıyorum.
8 puan oldugumuz için olabilir mi? neden üzerinize alınıyorsunuz? maç bitmiş adam o sevinçle bjk yi mi dusunecek? ayıptır, bu kadar ön yargılı olmayın.
cska ile mi oynayacağız bir sonraki maçı
Helal olsun Fenerbahçeme...
Tebrikler..
quote:
Orjinalden alıntı: ques7R
quote:
Orjinalden alıntı: derkin
8 puan oldugumuz için olabilir mi? neden üzerinize alınıyorsunuz? maç bitmiş adam o sevinçle bjk yi mi dusunecek? ayıptır, bu kadar ön yargılı olmayın.
Bir GS'li olarak yürekten tebrik ederim. Güzel maçtı, daha farklı da bitebilirdi maç
tebrikler
Alex çıkana kadar iyidik.Snra orta saha düştü biraz.Ama savunma yapmayı öğrendik.Cılız birkaç şut dışında pozisyon yok.
Volkan da çok güven vermeye başladı.Nazar değmesin....
Bazı fanatikler üzüldü galibiyetimize. Bu da tokatlıya kapak olsun
quote:
Orjinalden alıntı: macrolight
cska ile mi oynayacağız bir sonraki maçı
İnter dışarıda Cska içeride olması lazım ama ...
Güzel maçtı ama ikinci o kadar iyi oynamadık...Adam akıllı bir forvetimiz olsa, 4-5 farkla rahat rahat yenebileceğimiz bir maçtı...
Neyse, bir üst tura çıkmamıza az kaldı hayırlısıyla
Umarım yarın Galatasaray da, kalan iki maçta Beşiktaş da kazanır ve Avrupa'da hep beraber ilerleriz
avrupada çok güzel oynuyorlar ama ltfn bu futbol sadece avrupada kalsın
Tebrik edenlere teşekkürler ilk 20 dakika PSV'nin istediği tempoda gidiyordu. Arka arkaya gelen 2 golden sonra maçı kontrol altına aldık. 2. yarıda biraz oyundan düşsekte fazla pozisyon vermedik. Takım olarak çok iyi iyiydik ve Semih ve Gökhan'ın oyunları şahaneydi