mendez in yaptıgı hareket 2. sarıyı gerektırıyordu
bu gokhan cok guzel adam geciyor , ama kendini yere atmaya megillemis !
oy oy oy car cart cart kartlar cıkıyor
fenerin daha kaliteli olduğu şu 45 dakikada belli oldu ama birde profesyonel olsa biraz tam süper olacak 11 kişi bitmeyecek fener için bu maç
yenin şu şerefsizleri... alex çıkmasa kesin alırdık artık şu sert futbol moda oldu şampiyonlar liginde... futbolcu kalmadı sahalarda..
fenerbahçeli bi futbolcu sahaya atılan maddeyi yan hakeme verdi. yan hakem de psv'liye
adamların pozisyonu yok bizim ilk yarıda 5 tane pozisyon var,Alex'in pasları çok etliydi...
off be iyi oynasak zulüm kötü oynasak zulüm anlamıyorum ben yaa
bu maci fener alirsa kesin kavga cikar , demedi demeyin
yav kim kime buruyo kim kime dalıyodan maç izleyemedik sahada futbol oynanmıyor.çok kötü ama psv dede hiç birşey yok..fenerbahçe daha akıllı oynarsa götürür.fazla gerginlik yaratmamaya çalışmalılar.ne kadar önemsiz görunsede futbol bu desekte gün birlik günüdür
C4 deniz'le edu'dan korkuyorum haydi hayırlısı.
ya anlamadigim alex cikiyo neden ali bilgin giriyo.soksana kolin kazimi.devidi cek alex in yanina kolin kazimi koy saga/bu zicoyu anlamadim...anlamiyorum....
Bu maçı alırız gibi duruyor ama belli olmaz.Ama Kadıköy'de kesin yeneriz.
quote:
Orjinalden alıntı: gArFeLd
ya anlamadigim alex cikiyo neden ali bilgin giriyo.soksana kolin kazimi.devidi cek alex in yanina kolin kazimi koy saga/bu zicoyu anlamadim...anlamiyorum....
yada ali bilgin'i sağ tarafa koy deivid'i forvetin yanına çek, hem savunma güçlenir sağ kanatta hem de stoperlerine ikili baskı olur ortada
quote:
Orjinalden alıntı: gArFeLd
bencede kazım oyuna girmeliydi bu zico'yu anlamak mümkün mü
PSV de hiçbi numara yok. İki pası yapamıyorlar. Fener sakin olursa puan yada puanları kapar. Yok sinirine yenik düşerse maç karakolda biter gibi.
2. yarı eger yenık durumda olursak deniz-deivid cıkar tumer kazım girer. aksı halde tumer-appi girer (ya da yasin) deivid-deniz(ya da lugano) cıkar.
Ya az akıllı olaydık öndeydik ilk yarı....Hele o kalecileri açılınca Deivid'in vuramadığı pozisyon yok mu
Lugano'nun cezalı duruma düşmesi de hiç iyi olmadı..!!