hakem sonlara doğru mallaştı bir penaltı vermedi aptalca bi kırmızı kart üstüne bide maçı bitirdiği yere bakın en azından 1 puan aldık bu lig maçı değil 1 puan çok iyi oldu gökan ünalı çok beyendim kazımda cabası
hocam o dedıgın gökhan gönül olmasın
bu arada 2.yarı macı katleden hakeme
ayrıca yıne yazıyorum alex sakatlandıgında colın kazım yerıne alı bılgın dene futbolcuyu saha alan zıco ytu hala anlamıs degılım
adım adım kendimizden emin ilerliyoruz hadi hayırlısı...
yaa yok böyle şanssızlık yaa o kadar gol kaçır pozisyon verme hakem aynı pozisyonda(deniz-perez) onlara kırmızı kart göstermesin sana göstersin,final pasını verecekken hakem maçı bitirsin yok yaa yokk üstelik kadıköyde lugano,deivid yok alexin ne olacağı belli değil birde şanslı diyorlar bize
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
quote:
Orjinalden alıntı: yih_hu
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
Hollanda daki ilk maç için
psv % 89,6 beraberlik % 8,71 fenerbahçe % 1,69
maç günü oranlarda değişiklik olursa bildiririm, ona göre iddia oynarsınız
Şimdi nasıl kıvıracak acaba
Bunu ciddiye alan kaldımı diye merak ediyordum @ yih_hu hocam artık tanı onu
Maçtan bir kare...
HELAL OLSUN BEEEEEE........İŞTE BU TEŞEKKÜRLER FENERBAHCEM TEŞEKKÜRLER İYİKİ VARSIN.......ÇOK SEVİNÇLİYİZ İŞTE BU KANARYAMMMMM
Ö L Ü M Ü N E --- F E N E R B A H Ç E .....
Beşiktaş'a da başarılar.Puanımız yükselsin biraz en azından.....
Carlos olmasa bence bu kadar rahat oynayamaz Fenerbahçe'm..
İyi ki var bu erif.. Her maç kusursuz oynuyor.
Tebrikler Fenerbahçe...
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07 şanslı diyorlar bize
Kim diyormuş şans diye. Alınteri hocam alınteri.
Mücadele edersen rakibi hataya zorlar ve kazanırsın.
Eğer Alex sakatlanmasaydı bu PSV'ye gol atardık. İnşallah önemli bir sakatlığı yoktur.
Semih bence iyiydi. Kezman'ı zerre kadar aratmadı. Zaten Kezman uzun zamandan beri kendini aratacak bir futbol oynamıyordu.
Gökhan'da bir iki pozisyon rakibi kaçırmasına rağmen çok iyiydi. Yeni bir yıldız doğuyor gibi.
Zico'dan başlayarak bütün takımı tebrik ediyorum.
Alex'n yerine Ali Bilgin yerine Appiah alınabilirdi. Sonuçta Alex'in bölgesine Deivid geçti ve Ali Bilgin Sağa geçti.
Hakem o haksız karta kadar çok iyi yönetti.
Penaltı pozisyonu ise bence penaltı değildi. İkili mücadelede Aurello yere düştü gibi geldi bana.
walla ben sevinmedim 3 puan alıp çok büyük mesafe alabilirdik
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
quote:
Orjinalden alıntı: sınce_1903
Taner diğer maçlarada oranlarını bekliyoruz
Kendisi adminler tarafından 30 gün tatile çıkarıldı Oyuzden espirilerinden uzak kalacağız
aradığınız Tanere suanda ulasılamıyor lütfen 30 gün sonra deneyiniz
10 kişiyle alexsiz hakeme rağmen şaşırtmasın Fenerbahçe ballı
hakem ilk yarıda ki frikiği kullandırdı sürenin 1.30 dk geçmesine rağmen ama maçın bitimine 30sn kala 4 e 3 yakalanmış poziyonda maçı bitirdi, penaltı güme gitti, kırmızı kartta ağır bir karardı açıkcası, deplasmanda alınan 1 puan iyidir yine, ayriyeten BJK başarılar
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Yok yaw şanstır 10 kişiylede pozisyon vermemek başka ne olabilir ki
O kişiler buna da şans derse artık. Hatta bir arkadaş vardı habire şansa bağlamakla kalmayıp konu bile açmıştı. Ayrıca kendi takımının yenilgisini FB kadar şanslı olmamasına bağlamıştı BJK ye başarılar.
Ali bilgin'e de bir
Takım 10 kişi kalmış adam hala artistik pas atacam diye uğraşıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: Malazgirt
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Yok yaw şanstır 10 kişiylede pozisyon vermemek başka ne olabilir ki
O kişiler buna da şans derse artık. Hatta bir arkadaş vardı habire şansa bağlamakla kalmayıp konu bile açmıştı. Ayrıca kendi takımının yenilgisini FB kadar şanslı olmamasına bağlamıştı BJK ye başarılar.
valla şans diyecek elemanın biri 30 gün banlanmış o zevkten mahrum kaldık.Bi de bjkkkmiydi neydi o var o da ballı mallı diyordu onu bekliyorum şahsen
Rıdvan Dilmen:
"dakika 93.30 PSV korner kullanıyor,volkan topu alıyor elle başlatıyor, normalde biz orada topa vur gitsin deriz,bu Fenerbahçe'nin nereye geldiğini gösterir,ben 43 yaşındayım Fenerbahçe'yi böyle göremedim.
burada oynayacağımız Psv ve Moskova maçı daha zor geçecektir çünkü kontra atak takımları..
hakemin tek hatası deivide gsterdiği kırmızı karttı..
bizim hücum oyuncularımız etkili oynarsa biz avrupada her takımı yeneriz..
Gurur duydum.."
Beni en sevindiren nokta ise. Artık takım savunması nasıl yapılırı öğrendik. Zico'yu en çok eleştirdiğim nokta da buydu.
Artık takım savunması yapıp rakibin oynama alanını daraltıp fazla pozisyona girmelerini engeleyebiliyoruz.
Carlos'un tecrübesi, takımı yönlendirmesi, Edu ve Lugano'nun artık birbirlerine daha çok alışmaları. Orta sahanın rakip ataktayken eli belinde beklemeden rakibi presle rahatsız etmesi. Bunlar Avrupa maçlarında yapılması gereken davranışlar.
Alex'in çıkması çok bozdu ama 10 kişi kaldıktan sonra hepsi iyi oynadı ancak bu kadar defans iyi yapılırdı zaten,
Bu arada deividin kötü oyuncu olduğu konusunda attığı süper gollere rağmen fikrim değişmedi.Bir iki maç iyi oynadı ama kendini ronaldinho sandı abuk subuk yerlerde çalım sevdasından kaptırdığı toplar çok tehlikeli olabilirdi.Bugün takımdaki tek kötü oyuncuydu.Belki de hakem de sabredemedi ona ondan attı Deivid kendine çeki düzen versin basit oynasın.Yoksa Kazım oynasın