yaa kazım ilk girdiğinde ne güzel serdi adamı yere
Evet arkadaslar mactan yeni geldim harika bir macti seslerimiz cikti mi tv de ? 10 kisi kalmamiza ragmen Deplasmanda 1 puanla ayrildik Tebrikler Fenerbahcem ve o kirmizi karti veren hakemi liyorum
R.Carlos 34 yaşında o milyonlar bu adama verilir mi diyenler gün ve gün kızarıyorlar sanırım. Adam kurusuna kadar hakediyor aldıgı parasını
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
yaa kazım ilk girdiğinde ne güzel serdi adamı yere
abi adam dozer mi desem silindir mi önüne geleni ezip geçiyor
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
walla ben sevinmedim 3 puan alıp çok büyük mesafe alabilirdik
Aynen katılıyorum.Puan durumu 1-4-5-6 oldu yani hala karmaşa var grupta.Kadıköydeki Psv maçında kesinlikle galip gelip Psv'den biraz kopmalıyız. Ardındanda İnter deplasmanında bir sürpriz veya sonrasındaki Csk maçından alınacak bir galibiyetle bu iş biter.Ama yine de bugünün şartlarına bakarsak alınan 1 puan bizim için bir kazanç...
quote:
Orjinalden alıntı: $ensiz_Olmuyor
Evet arkadaslar mactan yeni geldim harika bir macti seslerimiz cikti mi tv de ? 10 kisi kalmamiza ragmen Deplasmanda 1 puanla ayrildik Tebrikler Fenerbahcem ve o kirmizi karti veren hakemi liyorum
Türkiye, Türkiye tezahüratınız süperdi.
Maçta kalemizde neredeyse önemli bir pozisyon bile görmedik. Aksine rakip kalede tehlikeler oluşturduk. İlk 45 dakika da üstün olan taraf bizdik. İkinci yarıda yanlış olduğunu düşündüğüm bir kırmızı kart'a kadar oyun ortada geçiyordu. Kırmızı karttan sonra oyunu kendi sahamızda kabullenmeye başladık. Ama buna rağmen rakip kaleye de arası geldik. Bir pozisyonda Aurelio ceza sahası içinde düşürülde ama hakem vermedi buz gibi penaltıyı. Maçın son saniyelerinde maçın bitmesine 10 sn. kala hakem maçı bitirerek güzel başlayan bir atağımızı sonlandırdı.
Bu maçta Psv taraftarı ve futbolcularının ne kadar çirkef olduklarını bir kez daha görmüş olduk.
Valla elimizden geleni yaptik ... biz 30 kisilik grupnan gittik (Belcika) Mesale yakildiktan sonra baya bi costuk
birde o meşaleyi yakmasalardı keşke
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: selsan
quote:
Valla elimizden geleni yaptik ... biz 30 kisilik grupnan gittik (Belcika) Mesale yakildiktan sonra baya bi costuk
Statta durum nasıldı pkklı kişilerden tahrik falan oldu mu?
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
quote:
Orjinalden alıntı: sınce_1903
Taner diğer maçlarada oranlarını bekliyoruz
Kendisi adminler tarafından 30 gün tatile çıkarıldı Oyuzden espirilerinden uzak kalacağız
aradığınız Tanere suanda ulasılamıyor lütfen 30 gün sonra deneyiniz
ya rıdvan dilmen gibi yorumcu tanımıyom macın ilk dakikasında hemen oyunu analiz ediyor helal olsun adama
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
Rıdvan Dilmen:
"dakika 93.30 PSV korner kullanıyor,volkan topu alıyor elle başlatıyor, normalde biz orada topa vur gitsin deriz,bu Fenerbahçe'nin nereye geldiğini gösterir,ben 43 yaşındayım Fenerbahçe'yi böyle göremedim.
burada oynayacağımız Psv ve Moskova maçı daha zor geçecektir çünkü kontra atak takımları..
hakemin tek hatası deivide gsterdiği kırmızı karttı..
bizim hücum oyuncularımız etkili oynarsa biz avrupada her takımı yeneriz..
amma az şut çekilmiş ha.onların kaleyi bulan şutu bile yok volkan amma rahat maç çıkardı bizim de bu kadar az çekmemizin nedeni alex'in çıkması.o olsa kazanabilirdik bu maçı
"zico kalsın" demeye başlayacaksınız yakında
quote:
Orjinalden alıntı: Juiced
Maçta kalemizde neredeyse önemli bir pozisyon bile görmedik. Aksine rakip kalede tehlikeler oluşturduk. İlk 45 dakika da üstün olan taraf bizdik. İkinci yarıda yanlış olduğunu düşündüğüm bir kırmızı kart'a kadar oyun ortada geçiyordu. Kırmızı karttan sonra oyunu kendi sahamızda kabullenmeye başladık. Ama buna rağmen rakip kaleye de arası geldik. Bir pozisyonda Aurelio ceza sahası içinde düşürülde ama hakem vermedi buz gibi penaltıyı. Maçın son saniyelerinde maçın bitmesine 10 sn. kala hakem maçı bitirerek güzel başlayan bir atağımızı sonlandırdı.
Bu maçta Psv taraftarı ve futbolcularının ne kadar çirkef olduklarını bir kez daha görmüş olduk.
Kısaca Hakeme Fenerbahçe' me HELAL.
Kısaca Hakeme Fenerbahçe' me HELAL.
demek istedim yanlış anlaşılma olmasın...
Bir Galatasarayli olarak FB yi kutluyorum gerçekten güzel futbol oynuyorlar galipte gelebilecekleri maçta beraberlikle ayrildilar ama FB'nin PSV yi Kadiköy de zorlanmadan yeneceginden eminim gruptan büyük ihtimal FB ve INTER MILAN çikacak $uanda gruptaki Fikstür avantaji tamamiyle FB de
FB;evinde iki maç var, INTER deplasmani PSV; iki zorlu deplasman ISTANBUL, MOSKOVA ve hollanda'da INTER milanla kar$ila$acak MOSKOVA; iki zorlu deplasman MiLAN ve ISTANBUL'a gidecek evinde PSV eindhoven de oynayacak
bu fikstüre bakacak olursak en avantajli FB, PSV yi yenerse zaten tur atlayacagina inaniyorum ve büyük ihtimal FB PSV yi istanbulda dagitacak
ayrica GÖKHAN GÖNÜL u tebrik ediyorum çok güzel oynadi in$allah böyle devam eder TÜRK FUTBOLUNA BiR YILDIZ DAHA KAZANDIRIRIZ
Fener yine cok güzel top oynadı.Takım Sampiyonlar Ligine gercektende cok iyi hazırlanıyor ve motive oluyor.Fb bu Psv'yi bu futboluyla ve arkasına alıcagı taraftar destegiyle yener ve yoluna devam eder
Gokhan ise tek kelime ile süperdi Farfan'ı resmen sinir krizine soktu.Mac boyunca gorevini fazlasıyla yaptı ve arada güzel calımlara imza attı
FB kafamda benim düşündüğüm gibi oynadı.Maçtan önceki yorumlarımda maçı çok rahat akzancağımızı iddaa ediyordum.
Bu iddaamı yanlışa ceviren Deivid oldu.Kırmız kart yediği için değil ama , aldığı her topu ezdiği , gereksiz drplingler yaptığı için.Çok pozisyon öldürdü.
İtiraf etmeliyim Semih beklentimin çok çok üzerinde oynadı.Gökhan Gönül için herkes birşey diyebilir benim dememe gerek yok sanırım..Önder'İn yetersziliğini haftalardır anlatıyordum..Nihayet sağ kanadımız adam akıllı işlemeye başladı.Gökhan milli takımda bile rahatlıkla oyanacak performansı bence gösterdi.
İstanbul'daki maçta Devid'in olmaması bizim için büyük avantaj olacak.PSV'yi farklı geçeceğiz
Hocam Semih'i söylemiştim dimi.
Bence galip gelememizin öncelikli nedeni Alex'in sakatlığıydı. Sonra Deivid'in etkisiz oyunu.
İkinci maçta belkide Deivid'in yokluğu daha iyi olacak. Kazım'a yer açıldı.
İstanbul'da çift forvet oynamalıyız. Kezman - Kazım, Kazım - Semih olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: OzgurOz
FB kafamda benim düşündüğüm gibi oynadı.Maçtan önceki yorumlarımda maçı çok rahat akzancağımızı iddaa ediyordum.
Bu iddaamı yanlışa ceviren Deivid oldu.Kırmız kart yediği için değil ama , aldığı her topu ezdiği , gereksiz drplingler yaptığı için.Çok pozisyon öldürdü.
İtiraf etmeliyim Semih beklentimin çok çok üzerinde oynadı.Gökhan Gönül için herkes birşey diyebilir benim dememe gerek yok sanırım..Önder'İn yetersziliğini haftalardır anlatıyordum..Nihayet sağ kanadımız adam akıllı işlemeye başladı.Gökhan milli takımda bile rahatlıkla oyanacak performansı bence gösterdi.
İstanbul'daki maçta Devid'in olmaması bizim için büyük avantaj olacak.PSV'yi farklı geçeceğiz