10 ağustos 2010 tarihinde çubuklu emlak bankası,sarı ve lacivert proton reklamlı formalarımızı alarak başlamaya karar verdiğim Fenerbahçe formaları koleksiyonum fena sayılmayacak bi noktaya geldi.Bir sene gibi bir sürede 70'in üstünde formaya ulaştım çok şükür.İş bu noktaya gelince de formaların fotolarını sizlerle paylaşmak istedim.Sezon isimlendirmelerinde bi hatam olduysa düzeltirseniz sevinirim.
Bir de yardıma ihtiyacım var renkdaşlar.İzmir'de yaşıyorum;İstanbul dışında koleksiyon yapanlar bilirler ki eksik formaları bulmak çok zor.Yerli-yabancı alışveriş siteleri,feneriumlar,eş-dost-arkadaş,kısacası aklıma gelen her yerden destek alıyorum eksik formaları bulma konusunda ama bi yerde kendi çevrem bitti artık.Sizden de ricam eksik formaları bulup satın almama yardım etmeniz.Elinizde olup satmayı veya takaslamayı düşündüğünüz formalar varsa lütfen benimle iletişime geçin.Veya bende olmayıp dışarıda satıldığını gördüğünüz formalar konusunda yine benimle iletişime geçerseniz çok mutlu olurum.(özellikle 100.yıldan 2009'a kadar olan dönemin kaleci formaları halen piyasada satılıyor fakat İzmir'den bulamıyorum,belki sizin gezdiğiniz gördüğünüz yerlerde vardır.) Lafı daha fazla uzatmayıp formalara geçeyim.vereceğiniz destekler için şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum..
1993-1994
1994-1995
1995-1996
1996-1997
1997-1998
1998-1999
1999-2000
2000-2001
2001-2002
2002-2003
2003-2004
2004-2005
2005-2006
2006-2007
2007-2008
2008-2009
2009-2010
2010-2011
Adidas'tan sample (örnek) olarak ürettiği ve fabrikasyon üretime geçmemiş özel retro tshirt
yukarıdaki resimlerde de gördüğünüz gibi şimdilik 75 formam var.hayalimde bu sezon bitmeden dalya demek var :) hayal gibi görünse de özellikle yaşça benden büyük abilerimden yardım gelirse ulaşılamayacak rakamlar değil.forumdaki büyüklerimden özellikle 2000 öncesi formaları konusunda ciddi yardımlar bekliyoum :)
yukarıda resimi olmayan her formayı koleksiyonuma katmak isterim arkadaşlar,gerekli yardımı yapacağınızdan şüphem yok :) şimdiden teşekkürler..
49 görüntülenme,1 cevap.teşekkürler Aras De Souza renkdaşım
Çok güzel bir koleksiyon olmuş.
iyi iş.. tebrikler. şu reklamsız olan forma çok hoşuma gitti. hala üretiyorlar mı acaba? formaların önlerini kaplayan reklamlardam nefret ediyorum.
@thomas_anderson yüzüncü yıl formasını söylüyorsan ve istanbulda yaşıyorsan biraz arayıp bulabilirsin bence renkdaş.benim izmirden bulmam çok zor olmuştu,istanbudan bi arkadaşım koşmuştu yine forma için
Bende 17 tane var çok diyordum. Ama öğrenciyim ve iş güç yok aile imkânlarıyla alabildiklerim bunlar..
İyi bir işim ve kazancım olursa ileride eski formalardan bulduklarımın hepsini alırım.
Şu yeşil forma hariç diğerleri fena değil. Bizim sarı formamız gibi gereksiz buluyorum
Sadece şu formalardaki reklamlar beni deli ediyor, hiç bir formaya yakıştıramıyorum bazıları hakkatten çok sırıtıyor
Elinizde fazla olan,veya koleksiyonumda bulunmasada olur dediğiniz formalarınız var mı ?
helal olsun
2000 den sonra Sponsor GSM operatörlerine bel bağlamışız.
Resimlere bakarken bu formayı hatırladım.Satışa çıkmamış mıydı acaba
@paintbox kardeşim sana tavsiyem en azından fenerium outletlerden eski sezonlardan eksik formalarını uygun fiyatlardan temin et.şimdi 30 lira verip almadığın formalara ilerde 100 lira vermen gerekecek :)
@Jesus. pm attım usta,bazı formalardan elimde fazladan var.
@oraleth valla 14-15 aydır her gün takip ediyorum edebileceğim bütün kaynakları,daha satıldığını görmedim ikinci elde,zamanında satışa çıkmış mıdır o konuda net bir fikrim yok usta.
süper koleksiyon elinize - paranıza sağlık :)
toplu halde de bir foto koyarsanız süper olur, katlı şekilde mi saklıyorsunuz yoksa hepsi asılı mı?
@renzokuken nickin yabancı gelmedi usta futbol forumlarından sanırım :) teşekkürler güzel sözlerin için.formalar kendilerine ayrılmış bir dolapta askılarda duruyor,yakın zamanda vakumlu poşet olayına girmeyi düşünüyorum,o işe girmeden bi kaç toplu foto çekeceğim :)
quote:
Orijinalden alıntı: OraLeTH
Resimlere bakarken bu formayı hatırladım.Satışa çıkmamış mıydı acaba
bu formadan vardı bende ama bizim alt kattaki çocuğa vermiştim fenerliydi oda bana olmuyodu forma artık diye şimdi verdiğime çok pişmanım
@ 4TL4NT1S
bul o çocuğu usta,al elinden formayı sonra da bana sat :)