Koleksiyonu yapan arkadas seni gercekden tebrik ederim gercek taraftarlik örnegi benimde epey formam var yasim genc ama bukadari nadirdir
quote:
Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S
quote:
Orijinalden alıntı: OraLeTH
Resimlere bakarken bu formayı hatırladım.Satışa çıkmamış mıydı acaba
bu formadan vardı bende ama bizim alt kattaki çocuğa vermiştim fenerliydi oda bana olmuyodu forma artık diye şimdi verdiğime çok pişmanım
bu forma çok az giyilmişti. yanlış hatırlamıyorsam bjkye verilen yıldız sonrası bi protesto amacıyla bi anda böyle bi forma üretilmişti. yanlış hatırlıyor da olabilirim.
forma koleksiyonuna gelince tebrik ediyorum arkadaşım. umarım hedefine ulaşırsın.
Böyle taraftarlara sahip olmak gurur verici. Sanırım bu ruh kulübün büyüklüğünü belirliyor.
Helal olsun
herkese çok teşekkürler beyler,güzel sözleriniz motivasyonu sabit kılıyor.bir de eksik formalarımı bulma konusunda yardımcı olursanız süper olacak :)
yeni gün yeni bi up :)
Ne formaydı ama... En sevdiğim forma budur.
reklamsız formayı begenenleri anlamıyorum ben aksine reklam olmaz ise formada begenmiyorum şahsen...
bu arada koleksiyonun güzelmiş hocam tabiki bunlar için baya bir para gitti sanırım..
quote:
Orijinalden alıntı: foreverkinqs
reklamsız formayı begenenleri anlamıyorum ben aksine reklam olmaz ise formada begenmiyorum şahsen...
bu arada koleksiyonun güzelmiş hocam tabiki bunlar için baya bir para gitti sanırım..
Valla böylesini de ilk defa duyuyorum... Abi olur mu öyle şey? Gönül verdiğin renkler üzerindeki o kutsal armanın geri planda kalmasına sebep göğüs reklamları kadar iğrenç bişey yok bence de.
Hele ki bi de yıllarca Cola Turka olmuşsa sponsorun
quote:
Orijinalden alıntı: 2o1o
quote:
Orijinalden alıntı: foreverkinqs
Valla böylesini de ilk defa duyuyorum... Abi olur mu öyle şey? Gönül verdiğin renkler üzerindeki o kutsal armanın geri planda kalmasına sebep göğüs reklamları kadar iğrenç bişey yok bence de.
Hele ki bi de yıllarca Cola Turka olmuşsa sponsorun
hocam ben öyle reklamsız daha dandik buluyorum formaları öyle ama forma dedigin tasarımıda güzel yapılıcak ve reklamıda güzel olucak..
zevkler ve renkler farklıdır
Bir sezonda 4-5 forma çıkarmanın mantığı nedir ? Sedece Fenerbahçe için söylemiyorum giymeyeceksen neden çıkarıyorsun o kadar tasarımı ? Mesela Fenerbahçe yeşil formayı üç maç giydi diye hatırlıyorum. Turkuaz forma da öyle 1-2 maç sadece. Yap bir tane çubuklu formanı ev sahibi şeklinde , bir de deplasman yeter. Hayır kadıköyde zaten her maça çubuklu forma ile çıkıyor, deplasmanda da çoğu maç çubuklu giyiyor. Diğer formaları giymeye imkan yok
@ Nevzat-FC INTER
usta tffnin kuralları var.giysen de giymesen de belirli sayıda alternatif sunmak zorundasın tffye.her sene çıkan forma katalogları vardır,resmi sitelerinde de ulaşabilirsin.ayrıca koleksiyoner olarak çok memnunum ben bu durumdan.işe ticari olarak baktığında da çok mantıklı.her sene bi çubuklu bi beyaz bi lacivert forma çıkarsak taraftarın en az %70i yeni forma almaz.alternatif formalar her zaman çok rabet görür,kural bu :)
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna1907
@ Nevzat-FC INTER
usta tffnin kuralları var.giysen de giymesen de belirli sayıda alternatif sunmak zorundasın tffye.her sene çıkan forma katalogları vardır,resmi sitelerinde de ulaşabilirsin.ayrıca koleksiyoner olarak çok memnunum ben bu durumdan.işe ticari olarak baktığında da çok mantıklı.her sene bi çubuklu bi beyaz bi lacivert forma çıkarsak taraftarın en az %70i yeni forma almaz.alternatif formalar her zaman çok rabet görür,kural bu :)
Ben taraftarın yerinde olsam giyilmeyen formayı almam. Sahada göremedikten sonra o formanın pek bir anlamı yok benim için. Home - Away - 3'üncü şeklinde yeterli diye biliyorum ben kuralı