1959 yılında start alan Türkiye Profesyonel Ligi'nde FB bir başka rekora imza attı.
Kendini FB'ye rakip olarak görenlere bir kötü haber IBB maçından sonra geldi.
Düne kadar birbirleri ile yaptıkları müsabakalarda galibiyet sayılarında eşitliği bulunan IBB'nin dünkü maçı kaybetmesi , FB'ye yeni bir rekora imza atmasına sebep oldu.
FB , ikili istatistiklerin tamamında rakiplerinden daha fazla galip gelmeyi başardı.
Aynı konuyu niye 2 kere açıyon?
bu başlık daha iyi olmuş
forum kurallarını öğreniyor, hakaret edeni şikayet eder kendisinin ayrıcalıklı olduğunu düşünüp hakaret edebileceğini zanneder.
quote:
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
quote:
Orijinalden alıntı: Technics
forum kurallarını öğreniyor, hakaret edeni şikayet eder kendisinin ayrıcalıklı olduğunu düşünüp hakaret edebileceğini zanneder.
quote:
+1903 .
quote:
quote:
Haberin fazlası ile hazım sorunu yaptığına katılıyorum technics. Benim neden ayrıcalığım olsun yad a niye öyle sanayım.Arkadaş listemde mod'lar yok :) Benim boynum forum kurallarından önce , hata yapıyorsak yaptırımına katlanırız. Anarşik değiliz nihayetinde.
quote:
Orijinalden alıntı: antikitos
quote:
quote:
Haberin fazlası ile hazım sorunu yaptığına katılıyorum technics. Benim neden ayrıcalığım olsun yad a niye öyle sanayım.Arkadaş listemde mod'lar yok :) Benim boynum forum kurallarından önce , hata yapıyorsak yaptırımına katlanırız. Anarşik değiliz nihayetinde.
Sizin her sene geliştirdiğiniz bir rekorunuz daha vardı
quote:
Sizin her sene geliştirdiğiniz bir rekorunuz daha vardı
o konu ayrı varsa yorumun bu konu hakkında bekleriz darkstreet
forum kurallarını bu kadar önemsiyorsan 10 senedir forumdasın kurallara uyarak başlık açmalısın, kurallar nedir bilmiyorum diyosan ona yorum yapamıycam. hazımsızlıkmı neye hazımsızlık yapıyorum biz db dünya rekoru kırdık deriz. boş iş dersin, silinmesine rağmen ilkinin 2.sini açacak kadar öğünürsün böyle bir olaydan da.. supremebeing üstad
quote:
quote:
1959 yılında start alan Türkiye Profesyonel Ligi'nde FB bir başka rekora imza attı.
Kendini FB'ye rakip olarak görenlere bir kötü haber IBB maçından sonra geldi.
Düne kadar birbirleri ile yaptıkları müsabakalarda galibiyet sayılarında eşitliği bulunan IBB'nin dünkü maçı kaybetmesi , FB'ye yeni bir rekora imza atmasına sebep oldu.
FB , ikili istatistiklerin tamamında rakiplerinden daha fazla galip gelmeyi başardı.
eh olacağı buydu. Tsl'de üstünlüğümüzün olmadığı takım kalmamış.
Adam konuyu ikinci kez açmış ama hala sulandırılıyor. Technics; Bu kadar gergin bir şekilde konuyu saptırmanın sebebi nedir? Ortada takdir edilecek bir durum var, bence şahane bir istatistik.He sen takdir etmessen kimse senden zorla bunu beklemez ama en azından konuyu baltalama. Bir de desibel rekoruyla futbol müsabakalarındaki rekoru aynı cümle içinde kullanmışsın bravo
forum kurallarını bu kadar önemsiyorsan 10 senedir forumdasın kurallara uyarak başlık açmalısın, kurallar nedir bilmiyorum diyosan ona yorum yapamıycam. hazımsızlıkmı neye hazımsızlık yapıyorum biz db dünya rekoru kırdık deriz. boş iş dersin, silinmesine rağmen ilkinin 2.sini açacak kadar öğünürsün böyle bir olaydan da.. supremebeing üstad
[/quote
laf kalabalığı yapıyorsun yine:) konuya odaklanamıyorsun , bu yüzden diyorum hazımsızlık mı var diye ? Yoksa evet kardeşim FB , bizi ve diğerlerini bu konuda geride bırakmış diyecek kadar centilmen olamıyor musun? hadi ama sen bu forumun en centilmen yüzüsün? bırak antikitos ile uğraşmayı , FB 'yi takdir etmek bu kadar mı zor?
Hazımsızlar toplanmış yine, habere söyleyecek laf bulamayınca konuyu açan arkadaşa yüklenmişler... Kötü bir psikoloji tabi, her alanda, en nefrettikleri takımın altında ezilmek...
hacı gerginliğide nerden çıkarttın yahu, şimdi böyle rekor ararsan çok bulursun, misal en çok topa vuran takım, en çok 90dan gol atan takım, en çok defans oyuncusu gol atan takım, ençok vırt takım bırt takım,
sen benim takımımı 3-5 maç fazlasıyla geçtin bu istatistikte,
kendi sahanda kalecisiz verdiğin maç ne olacak.. O da rekor.. hadi bakalım..
quote:
Orijinalden alıntı: kuşburnu
Adam konuyu ikinci kez açmış ama hala sulandırılıyor. Technics; Bu kadar gergin bir şekilde konuyu saptırmanın sebebi nedir? Ortada takdir edilecek bir durum var, bence şahane bir istatistik.He sen takdir etmessen kimse senden zorla bunu beklemez ama en azından konuyu baltalama. Bir de desibel rekoruyla futbol müsabakalarındaki rekoru aynı cümle içinde kullanmışsın bravo
Yeterr beyler öldü.
Aynen katılıyorum.Tek rekor vardır o da kupa. Şampiyon ol sayısıyla gurur duy, kupa al sayısıyla gurur duy
Havalar ısındı kordon ne alemde
quote:
hacı gerginliğide nerden çıkarttın yahu, şimdi böyle rekor ararsan çok bulursun, misal en çok topa vuran takım, en çok 90dan gol atan takım, en çok defans oyuncusu gol atan takım, ençok vırt takım bırt takım,
quote:
Helal hacı sana, buydu demek istediğim bir ton şampiyonluğu olan bir klüp Fenerbahçe, o ondan bir maç fazla almışta bilmemnede boş beleş işler.. Övünecek tonla şey var tarihimizde takımlarımıza ait..
Kordonun tam zamanı AXU bekleriz sezon açılışına
quote:
Orijinalden alıntı: AXU
Aynen katılıyorum.Tek rekor vardır o da kupa. Şampiyon ol sayısıyla gurur duy, kupa al sayısıyla gurur duy
Havalar ısındı kordon ne alemde
quote:
quote:
quote:
Hocam bu rekor farklı bir şey hala anlaymadınız. Burda FB GS, BJK, TS'a şu kadar maçta şu kadar galibiyet üstünlüğü sağladı demiyor. Yani öyle cımbızla çekeyimde kendi kafama göre rekor kırmış olayım olayı değil. Lig tarihinde ligde oynamış 67 takıma birden kurulan üstünlükten bahsediliyor.
Madem o kadar kolay bu durum. BJK' ta kırsın bu rekoru FB'nin elinden alsın.
Küçük bir örnek vereyimde bu rekorun kırılmasının ne kadar çok çok zor bir rekor olduğu belki anlaşılır.
Mesela Mersin İdman Yurdu 20 sene önce 1. ligdeydi diyelim. O takımdam FB bir beraberlik birde mağlubiyet aldı ve O sezon da küme düştüler ve bu zamana kadar 1. lige hiç çıkmadılar dersek. Mersin İdman yurdu 1. lige çıkacakta 2 maçta da FB galip gelecekte rekoru kıracak. Ooooooo...
Düşünsene hocam 1 değil 2 değil 67 takım birden. Yani yukarıda verdiğim örnekteki gibi 2-3 takım olsa bu rekor olmayacak.
Haa bunu 30-35 bin kişinin bir araya gelip bağırıp rekor kırması ile bir tutuyorsan ne diyelim. Bu arada sizin desibel rekorunu da GS kırmamışmıydı geçenlerde ? .
Colossus_ Sana da söyleyecek bir şey bulamıyorum..
ya ligde bize teke tekte üstünlük kurabilen bir takım kalmamış,adam hala desibel rekoru pancu filan diyor
@technichs nedense işinize gelmeyince boşbeleş işler oluveriyor... sizler değil misiniz yeri geldiğinde 3-4'Lük kadıköy maçının, pancu'nun resimlerini buraya koyan, sergen'in rekabetle ilgili sözlerini alıntılayan, desibel rekoruyla bile övünen bjkliler gelmiş bizim ligdeki gelmiş geçmiş tüm takımlara üstünlük kurmuş olmamızı küçümsüyor. güleyim mi napayım?