Bildirim
Fenerbahçe'den Kadıköy Hatırası T-Shirt
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Neyin hatırası ki bu :) Gelecekte bakar bakar bizim şampiyonluğumuzu hatırlarlar. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: kemalwebnet
Neyin hatırası ki bu :) Gelecekte bakar bakar bizim şampiyonluğumuzu hatırlarlar. :)
-
Kadıköy Hatırası böyle olur.
-
Neyi kutluyorlar bu tshirtle hakkaten ya :D -
Özgün işler yapsınlar biraz, galibiyet için tişört mü basmaları ayrı facia -
Her 2 takımda çocukça hareketler yapıyor.
Çok yazık bir tarafta şampiyonluğuna toz kondurmayan fakat ezeli rakibi tarafından ezilerek yenilen Galatasaray..
Diğer yandan ezeli rakibini yenen fakat olayı Taraftarın gözünü boyama olarak gören Fenerbahçe.
Ölen çocuklar..
Ölen insanlar..
Yayın yasakları..
ve işin garibi ne biliyor musunuz?
Türkiye'de 3,800.000 izlediği bir derbiyi dünya derbisi olarak pazarlamaya çalışma. -
bunu alan fbli olursa nasıl bir kafa yaşadığını öğrenmek için biraz sohbet etmek isterdim kendisiyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: semblance
Her 2 takımda çocukça hareketler yapıyor.
Çok yazık bir tarafta şampiyonluğuna toz kondurmayan fakat ezeli rakibi tarafından ezilerek yenilen Galatasaray..
Diğer yandan ezeli rakibini yenen fakat olayı Taraftarın gözünü boyama olarak gören Fenerbahçe.
Ölen çocuklar..
Ölen insanlar..
Yayın yasakları..
ve işin garibi ne biliyor musunuz?
Türkiye'de 3,800.000 izlediği bir derbiyi dünya derbisi olarak pazarlamaya çalışma.
bir noktası hariç katılıyorum.
evet spikerler özellikle dünya derbisi diyor çok komik oluyorlar gerçekten. real barça derbisi gibi sinema salonlarında izlensin dünya derbisi derim. dünyada sadece brezilyanın bir kanalı espn brasil idi sanırım yayınlıyor ligimizi
hakikaten millet olarak neyin kafasını yaşıyoruz anlamış değilim. reyhanlıda 46 yurttaşımız hayatını kaybetti saldırıda. hiçbir futbolcu sevinmemeli idi bence hatta tüm oyuncular sahanın ortasında birleşip kucaklaşmalı izleyicileri selamlamalı ve birlik görüntüsü vermeleri lazımdı.
ama işte bizim gönlümüzden geçen bu. bunun hiç bir zaman gerçekleşmeyeceğini biliyorum.
-
Neyin kafası acaba bu -
Tisortten hemen alicam.14 yil dile kolay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazık lan gariplere -
14 yıl oha Fenerbahçe -
takımların başında 2 tane velet var sanki -
quote:
Orijinalden alıntı: Camilo Cienfuegos
Özgün işler yapsınlar biraz, galibiyet için tişört mü basmaları ayrı facia
-
Ben almayı düşünüyorum tişörtü. Çeşitlilik olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X