Şimdi Ara

Fenerbahçe’de, Maldonado Sesleri !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alex’in eski takım arkadaşı olan ve Şili Milli Takımı’nın da formasını giyen 25 yaşındaki Maldonado, Brezilya’daki en iyi defansif orta saha oyuncularından biri olarak kabul ediliyor.

Fenerbahçemize hayırlı uğurlu olsun ama öncelikle iyi bir kanat oyuncusu daha iyi olurdu

• adam heryerde oynuyor zaten ama almak zor gibi gözüküyor real madrid ve barcelona da peşindeymiş luxenburgo nun eski talebesiymiş.
  • en iyi ön libero seçilmiş
  • akşam ntv spor haberlerinde 2-3 gün içinde gelecek diye söyledi bakalım neler olacak
  • mükemmel bi oyuncu
  • Fener'e yine Cruzeirolu

Fenerbahçe’de, Maldonado Sesleri !!!!

F.Bahçe orta saha için Cruzeirolu Maldonado'yu renklerine bağladı. Şilili oyuncuyla birlikte Nobre ve Alex'ten sonra Kanarya'daki Cruzeirolu sayısı da üçe çıkmış oldu.

Fenerbahçe yabancı transferinde suskunluğunu nihayet bozdu. Davids'in Türkiye'ye gelmek istememesinin ardından rotayı yine Brezilya'ya çeviren Kanarya, Cruzeirolu defansif orta saha oyuncusu Claudio Maldonado ile anlaştı. Sözleşmesi 31 Aralık'ta sona erecek olan Şilili oyuncunun bonservis bedeli için de yönetimin 1.5 milyon euro ödeyeceği öğrenildi. 2003 yılından bu yana Cruzeiro'da forma giyen Maldonado, F.Bahçe'nin Nobre ve Alex'ten sonra bu takımdan aldığı üçüncü futbolcu oldu. Şilili oyuncunun 24 saat içinde İstanbul'da olacağı kaydedildi.

MALDONADO KİMDİR?
    Maldonado 1980 doğumlu... 1.74 boyunda... 1997'den 2000'e kadar ülkesinin Colo Colo takımında forma giydi. 2000'de Brezilya'ya, SaoPaulo'ya transfer oldu. 3 yıl bu takımda oynadıktan sonra Cruzeiro'ya geçti. Cruzeiro'da Alex de Souza ile birlikte oynadığı 2003 yılında Brezilya şampiyonluğu yaşadı...

Kaynak : Sabah Gazetesi
    http://www.sabah.com.tr/spo108.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galiba bu oyuncuyu aldık. Resmi sitede MAldonado iyibir futbolcu diye nobrenin konuşmasını yayınlamışlar ve bir yalanlama haberi hala açıklanmadı.

”Maldonado iyi bir futbolcu”

Fenerbahçemizin Brezilyalı oyuncusu Marcio Nobre, yeni sezonda daha fazla gol atmak istediğini söyledi.

Nobre, Samandıra Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen sezon başında sakatlık geçirdiğini hatırlatarak, ’’Eğer yeni sezonda bir sakatlık yaşamazsam, geçen sezona oranla çok daha gol atacağıma inanıyorum’’ dedi.

Transferle ilgili bir soruya Brezilyalı futbolcu, ’’Yeni bir futbolcu gelip gelmeyeceğini bilmiyorum ama buradaki oyuncuların kapasitesi hem lig, hem de Avrupa’da bizi başarıya ulaştırır’’ diye yanıt verdi.

Nobre, basın mensuplarının Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olan Şilili futbolcu Claudio Maldonado ile ilgili sorularına ise ’’Transfer edilip edilmediğini bilmiyorum. Maldonado iyi bir futbolcu. Maldonado ile Cruzerio takımında Alex ile birlikte oynamıştık. Eğer transfer edilirse yararlı olur’’ dedi.

Fenerbahçe’de uygulanan yeni sistemle ilgili soruları da yanıtlayan Nobre, bu sistemde Cruzerio takımında Alex ile birlikte oynadığını ve iyi olduğunu ifade etti.

• bence zor gibi geliyor real madrid geçen sene bonservisini ödeyememiş.
  • 6 ay sonra sözleşmesi bitiyor ne den alamıyalımki? Zaten başka yabancı alınmayacak.
    Transfere sezon sonunda 38 milyon ayırdık dediler alınmayacak futbolcu yok bence süper starlar hariç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

bence zor gibi geliyor real madrid geçen sene bonservisini ödeyememiş.

arkadaşım REAL nasıl bonsrvisini ödeyememiş, yani REAL istemişte alamamışmı??
    Sen yazdığın şeye inanıyormusun??
  • sola iyi bir adam alıp ümit i ön liberoya kaydırsalar daha iyi olur ...
  • @brand_izmir;
    bunu ben demedim dün haberlerde söylediler real madrid geçen sene almaya çalışmış fakat cruzeiro vermemiş.
  • Şimdi antudan okuduğum başkan gidip bir yıldız isimle konuşacakmış olmazsa maldonado getirilecekmiş ama transfer geliyor.
  • hayırlı olsun fenerbahcemize
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzbing

@brand_izmir;
    bunu ben demedim dün haberlerde söylediler real madrid geçen sene almaya çalışmış fakat cruzeiro vermemiş.

Bir hort da benden olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.