Şimdi Ara

Fenerbahçe'de ayrılık, İşte o 4 isim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe yönetimi beklenileni veremeyen Semih Şentürk, Bienvenü, Serdar Kesimal ve Özgür Çekten kendilerine kulüp bulmalarını isteyecek...

Fenerbahçede devre arası yolcuları belli oldu... Sarı-Lacivertli yöneticiler teknik direktör Aykut Kocamanın verdiği raporu değerlendirerek karara bağladı. Buna göre forma şansını iyi değerlendiremeyen Semih Şentürk, Henri Bienvenü, Serdar Kesimal ve Özgür Çek ile yollar ayrılıyor. Bu oyunculara resmi tebligatların yarın yapalacağı öğrenildi. Ancak sözleşmesi bulunan Semihin gitmeye yanaşmaması, Bienvenüye de kulüp bulunamaması nedeniyle Fenerbahçeli yöneticilerin bu konuda bir hayli zorlanacakları da bir gerçek.

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/806835-fenerbahcede-ayrilik

• Semih le Bien ni anladımda Serdarla, Özgür ne ayak çözemedim?
  • Serdar kalmalı.
  • Baroni nerde??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep cemaat işleri bunlar..
  • semih ve özgür kalmalı, bienvenu yerine iyi bir yedek forvet, serdarın yerine de sağlam bir alınmalı ki bekir ve egemenden kurtulalım
  • Fenerbahçe'nin bu huyunu bilmeyen mi var? Yetenekli oyuncuyu al öldür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kristian gitmediği sürece çözüm yok.Alex bile daha çok koşup mücadele ediyordu bu adamdan.
  • Serdar bekir ve baroni bienvenu kadar gereksiz kalitesiz adamlar.Önce bunların gitmesi lazım.Özgür ne oynadı da gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde bi semih vardi harbi yaşıyormu hala o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih kupa maçında fena değildi,bence kalmalı
  • Çok doğru karar. Baroni iyi bir yedek olur bence satmamalıyız ama ilk 11 de başlamamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsela

Fenerbahçe'nin bu huyunu bilmeyen mi var? Yetenekli oyuncuyu al öldür.

he ya he, bienvenu'ye de serdar'a da özgür'e de şans verildi, özgür'ün biraz daha kredisi var, kalmalı bana göre forma giymek istiyorsa antrenmanlarda hasan ali'den fazla bir şeyler vermesi lazım, ha hasan ali ne kadar yeterli o tartışılır ama yedek oyuncuların zorlaması lazım 11dekileri, özgür hep aynı özgür, serdar hep aynı serdar, gs'de fatih terimin elinde olan sercan, ceyhun, yiğit gibi gençler çok mu gelişim gösterdi sanki, milli mi oldular tekrar, hayır, burada suç fatih terimin ya da aykut kocamanın değil, suç oyuncularda, daha fazla çalışmaları lazım, semih ve emre geçen yıl 11e çat diye girdi, neden, çünkü antrenmanlarda oyuncular kendini göstermiş demek ki, genç oyuncu kendini antrenmanda gösterecek, hoca da cesaret edip 11e koyacak, bu kadar basit, aykut kocamanı çok yönden eleştiririm ama bu yönden eleştirmem, çünkü yeri geldi okan'a yeri geldi gökay'a forma verdi, özer'e forma verdi, serdar kesimal'ı kaç maç 11de oynattı, herkes aykut hoca okan'ı bitirdi falan diye saçmalıyor, azcık okuyun, araştırın, okan 2 maç forma giyince ben oldum havalarına girmiş direk, böyle olunca gönderdiler işte, şimdi kayseride de oynayamıo, neden, çalışmıyo, gürcan bilgiçten öğrenmiştim böyle olduğunu, daha yeni örnek işte, sezer sürekli ekstra çalıyormuş, kaptı formayı, fb tv'de izledim, fatih demirkol röportajda bahsetti ne kadar çalıştığına dair, o yüzden biraz objektif olalım, aykut hocaya ben bu konuda çok güveniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

Çok doğru karar. Baroni iyi bir yedek olur bence satmamalıyız ama ilk 11 de başlamamalı.

iyi karar ? nasıl iyi karar
    özgür'e kaç. kez şans verdi hocada gönderiyor ? krasiçe verdiği şansın kaçta kaçını verdi ? 2 maç oynadı 1'in de çok güzel ooynadı diğerinde hasandan farkı yoktu.
    semih , bien'e verdiği şansı bile vermedi adama , son maçında çokta güzel oynadı semihten ne bekliyor onu anlamıyorum topu alıp 5 kişi çalımlayıp gol atmasını mı? semih 2'li forvetin kule santraforudur. yanına koy sow'u ondan sonra top şişir yoksa sow'a top şişirmenin nasıl bir taktiği mantıgı var ? . top şişirilecekse semihle niye çıkmıyorsun sahaya .

ayrıca baroniden ne köy olur ne kasaba . onun için direkt gönderilmeli adamın keyfine bakıyor maçlarımız . keyfi yeter iyi oynarsa alıyoruz maçı keyfi yoksa maçıda alamıyoruz. maçlarımızın hepsi böyle. 5 maçta 1 gol atacak ondan sonra yatacak . baroniden yedekte olmaz selçuk bile ondan saha özverili oynuyor sezer var zaten o bölgede yedek olabilecek , ayrıca salih bile ondan daha faydalı olur o bölgede kaldı ki salih'in asıl mevkisi orası.
    semih hadi neyse derim ama özgür çek önderilirse aykut kocaman'a olan sevgim ve saygım son bulur . kaldı ki forumda aykut hocayı savunan nadir kişilerdendim şu istifasını geri alana kadar . sonuçta bir söz veriliyor arkasında duracaksın . ama artık özellikle özgür çek gönderilir ve baronide hala ısrar ederse allah onuda bildiği gibi yapsın derim , efsane filan dinlemem saydırırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

Çok doğru karar. Baroni iyi bir yedek olur bence satmamalıyız ama ilk 11 de başlamamalı.

iyi karar ? nasıl iyi karar
    özgür'e kaç. kez şans verdi hocada gönderiyor ? krasiçe verdiği şansın kaçta kaçını verdi ? 2 maç oynadı 1'in de çok güzel ooynadı diğerinde hasandan farkı yoktu.
    semih , bien'e verdiği şansı bile vermedi adama , son maçında çokta güzel oynadı semihten ne bekliyor onu anlamıyorum topu alıp 5 kişi çalımlayıp gol atmasını mı? semih 2'li forvetin kule santraforudur. yanına koy sow'u ondan sonra top şişir yoksa sow'a top şişirmenin nasıl bir taktiği mantıgı var ? . top şişirilecekse semihle niye çıkmıyorsun sahaya .

ayrıca baroniden ne köy olur ne kasaba . onun için direkt gönderilmeli adamın keyfine bakıyor maçlarımız . keyfi yeter iyi oynarsa alıyoruz maçı keyfi yoksa maçıda alamıyoruz. maçlarımızın hepsi böyle. 5 maçta 1 gol atacak ondan sonra yatacak . baroniden yedekte olmaz selçuk bile ondan saha özverili oynuyor sezer var zaten o bölgede yedek olabilecek , ayrıca salih bile ondan daha faydalı olur o bölgede kaldı ki salih'in asıl mevkisi orası.
    semih hadi neyse derim ama özgür çek önderilirse aykut kocaman'a olan sevgim ve saygım son bulur . kaldı ki forumda aykut hocayı savunan nadir kişilerdendim şu istifasını geri alana kadar . sonuçta bir söz veriliyor arkasında duracaksın . ama artık özellikle özgür çek gönderilir ve baronide hala ısrar ederse allah onuda bildiği gibi yapsın derim , efsane filan dinlemem saydırırım

Yahu biz mi aptalız, daha geçenlerde Özgür'e üzülüyorum formayı çok hak ediyor ama oynatamıyorum diyen Aykut kocaan deği miydi ? ayıptır günahtır. Caner, Baroni,Egemen, Topal, Bienvenü gibi ruhunu evde unutmuş 1 maç var 6 maç yok adamların gitmesi lazım.

Özgür e ne şans verdin, onu geç 2 maç üst üste yedek aldığın Sezer 2 sindede gol attı, sonra kupa maçlarında 11 de oynattın boş geçmedi o maçları sonra gittin gs maçına Baroni ile başladın. Bu mu forma adaleti ? Bu mu hak edene hakkını teslim etmek.

• özgürü oynatamıyorum çok üzülüyorum diyen aykut değilmiydi, adam ne oynadıda bekleneni veremedi diyorlar..

takımdan ayrılması gereken 8 yıldır bir gram kendini geliştirememiş selçuktur, borani, bienvenü de takip eder onları...

başkanıyla antrenörüyle itilicikte trabzonu geçmemize az kaldı zaten
  • özgür çek i bize verin lan sol bek yok takımda
  • Serdar bir ara banko 11'deydi. Bekir'de yedekti. Adamın tarzını, sakalını falan beğeniyorduk. Ne oldu da kesildi birden?
  • Özgür mü

Ulan hoca ne palavracı adamsın sen.

Daha 2-3 hafta önce antrenmanların en iyisi özgür dedin
  • Stoch ile Krasic de en yakın zamanda yolcu olur inş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.