Şimdi Ara

Fenerbahçe bu defansı hallaç pamuğu gibi atar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek dezavantajımız teknik direktörümüz.aklını başına alıp bir futbol takımı nasıl çalıştırılır maça nasıl hazırlanır nasıl motive edilir saha içinde oyun nasıl okunur nasıl yönlendirilir hatırlarsa feneri yenmemiz sürpriz olmaz hatta ligdeki herhangi bir takımı yenmemiz garip olmaz.ama uzun zamandır söylüyorum şu kadroyu dizginleyen tek adam var şuster.bu yüzden feneri bu maçta daha şanslı görüyorum.
  • derbilerin skoru önceden kestirilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

tek dezavantajımız teknik direktörümüz.aklını başına alıp bir futbol takımı nasıl çalıştırılır maça nasıl hazırlanır nasıl motive edilir saha içinde oyun nasıl okunur nasıl yönlendirilir hatırlarsa feneri yenmemiz sürpriz olmaz hatta ligdeki herhangi bir takımı yenmemiz garip olmaz.ama uzun zamandır söylüyorum şu kadroyu dizginleyen tek adam var şuster.bu yüzden feneri bu maçta daha şanslı görüyorum.

Arkanız şişhane, ön tarafınız tophane.Şuster ne yapsın şimdi 3 tane aynı gol, bir de kalecinin hediyesi penaltı.Çıkıp o mu oynamalı illa?
  • kadroda vs degilimde ben, motivasyon yok ya iste o herseyi degistiriyor. a2 takimindan oyuncularda bursayi inonuden neredeyse pozisyon vermeden gonderdik ama tam kadro bile ciksak bu motivasyonla cok iyi seyler olacagini sanmiyorum. her turlu sonuca acik bir mac ve acikcasi kaybetsekte pek bir onemi kalmadi rakibin fenerbahce olmasi disinda...
  • Zaten umudum çok azdı ama Kiev maçından sonra hiç umudum kalmadı. Büyük ihtimalle fb kazanır. Gerçi bu maçın prestijden başka pek de bir getirisi yok bizim için şu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

tek dezavantajımız teknik direktörümüz.aklını başına alıp bir futbol takımı nasıl çalıştırılır maça nasıl hazırlanır nasıl motive edilir saha içinde oyun nasıl okunur nasıl yönlendirilir hatırlarsa feneri yenmemiz sürpriz olmaz hatta ligdeki herhangi bir takımı yenmemiz garip olmaz.ama uzun zamandır söylüyorum şu kadroyu dizginleyen tek adam var şuster.bu yüzden feneri bu maçta daha şanslı görüyorum.

Arkanız şişhane, ön tarafınız tophane.Şuster ne yapsın şimdi 3 tane aynı gol, bir de kalecinin hediyesi penaltı.Çıkıp o mu oynamalı illa?

şuster görevini yapsın bu akşam gördükki yapamıyor.şişhaneyi tophaneyi ayarlayacak olan oydu.madem defasn kötü gidip adam aldıracaktı yönetimimizi bende sevmiyorum ama adam ne istediyse yaptılar.kimi istediyse aldılar.bahane değil bunlar şuster ne yapacak falan.yapamıyorsa orada işi ne?versinler ona verdikelri paranın 1/10 unu bende dururum yedek klubesinin orda,ne kadar kötü olabilirki daha?çıkın topunuzu oynayın derim en fazla bundan kötü olmaz.kaldıki ki daha fazlasını yapacağımı biliyorum.

• quote:

gsnin en zor zamanında hatırlıyorsunuz dimi fenerliler 5 mi olur 6 mı olur bu sefer 7 olur falan diyorlardı gs neredeyse yenip dönüyordu.bu maçların havası başka olur.

+1. fakat kesın gözüken bırşey var kı bjk'nın defans kurgusu ve defansında kı oyuncuların performansları berbat durumdayken, fenerın hücum kurgusu ve hücumdakı oyuncularının performansı gayet ıyı durumda. 30 yaş üstü bır ortasaha ıle (gutı, aurelıo, ernst) ne kadar dayanabılır bjk bılmıyorum. ama umarım bjk kazanır
  • Hallaç pamuğu gibi yapsalar iyi parçalayacaklar bizi.

• FB o hırslı presini 30 dk yapsın, Bjk kaybeder kendini
  • Maçtan önce olumsuz düşünüyordum ama kendi evimizde böyle bir skor tahmin edemezdim.Fenerbahçe maçına motive olmaları'da imkansız artık ne ligde iddan var nede avrupada takım içinde bir huzursuzluk olduğu kesin.Buna neden olanların sözleşmeleri tek tarflı fesedilmesi lazım.
  • ben daha favori çıktığımız ve kazandığımız pek derbi görmedim.

bide bjk'nin kadrosu daha iyi diyen olmuş. alın quaresmayı kenarıya diğer oyuncularınızı çöpe atın fb'deki oyuncuların karşısında. ne kale'de ne defansta ne defansif ortasahada nede santrforda bi tane adam akıllı oynayan adamınız yok. iki ofansif orta saha oyuncusuyla los galacticos yaptınız takımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

ben daha favori çıktığımız ve kazandığımız pek derbi görmedim.

bide bjk'nin kadrosu daha iyi diyen olmuş. alın quaresmayı kenarıya diğer oyuncularınızı çöpe atın fb'deki oyuncuların karşısında. ne kale'de ne defansta ne defansif ortasahada nede santrforda bi tane adam akıllı oynayan adamınız yok. iki ofansif orta saha oyuncusuyla los galacticos yaptınız takımı.

Vay be, ne kadro varmış Fenerde. 1-1 di ilk maç galiba. İyi oynamıyorlar ama öyle Simaou, Ernst'i bir kenara zor atarsınız.

•  Fenerbahçe bu defansı hallaç pamuğu gibi atar.

• derbide isler değisir ama persembenin gelisi carsambadan bellidir
    bu defansla fenerbahce inönüde bizi yenebilir her yan top gol oluyor tek adamımız Quaresma

Fenerbahçe bu defansı hallaç pamuğu gibi atar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

ben daha favori çıktığımız ve kazandığımız pek derbi görmedim.

Vay be, ne kadro varmış Fenerde. 1-1 di ilk maç galiba. İyi oynamıyorlar ama öyle Simaou, Ernst'i bir kenara zor atarsınız.

yanlış anladın arkadaşım. kadroları karşılaştırdım. volkan'ın yerine hakan'ımı alayım? lugano'nun yerine ferrari'yi? emre'nin yerine ernst'i? alex'in yerine guti'yi? yada niang'ın yerine almeida'yımı? şimdi anlamışsındır umarım.

• doru diyosun guti bir alex değil ..... HEY GÜZEL ALLAHIMM SaBIR VER SEN BİZE !!
  • evet guti bi alex degil.gol ve asist kralliginda 1 numara alex.
  • Bu feyk de yeni çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

doru diyosun guti bir alex değil ..... HEY GÜZEL ALLAHIMM SaBIR VER SEN BİZE !!

Normalde ikisinin kariyerlerini karşılaştırmak bile saçmalıktır ama dün Guti ne oynadı ? Alex'in son haftalardaki form grafiği ve Guti'nin form düşüklüğünden dolayı arkadaş bu Alex'i bu Guti'ye tercih ediyor
  • Derbiler farkli olur, bunu yasi musait olanlar bilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.