< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]#AliKocİstifa⭐⭐⭐⭐⭐ (6625. sayfa)

-
-
Hocam bu pozisyon kasıtlı olarak penaltı verildi. Top Osimhen'e geldi gol olacağını tahmin ettiği için penaltı çaldı. Pozisyonu engelledi yani. VAR'dan bu pozisyonun penaltı olmayacağını biliyordu, olan güzelim gol pozisyonuna oldu.
Bu taktiğin en temiz hali, bunu yapan çok hakem var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 19 Nisan 2025; 12:59:18 > -
-
10 sayfa mesaj yazılmış, içi dolu mesaj sayısı bir elin parmak sayısını geçmez.
karşılıklı ergen ergen laf sokma çabaları filan, dönen muhabbetlere bakınca yaş ortalaması maksimum 10-12 dersin.
-
Dün ne dediysek o bu adamın başarılı olma ihtimali çok düşük. O yeterliliğe sahip değil.
Burada ikende aynı bahaneler tesiste yatıyorum eve gitmiyorum car car car.
Sonuç 7-8 yıllık loser başkana sahip çıkan camianın max hocası İsmail Kartal olur.
Dernekçiler pavalı köpekler işgüzar yöneticiler satılık kongre yöneticiler ......Fenerbahçenin malı deniz yemeyen keriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var geldiğinden beri dün futbolunda daha fazla hata olmaya başladı. Ama dünya genelinde de böyle. Hakemler nasılsa Var sistemi var diyerek daha az dikkat ediyorlar. Ha biz de abartı seviye de ama bunda Var'ın etkisi çok.
Var kaldırılmamalı elbette ama Var'ın etkisinin bir şekilde azaltılması lazım. Hakemler'in Var yokmuş gibi maç yönetmesini sağlacak şekilde telkinde mi bulunulur yada psikolojik destek mi verilir nasıl olur bilmiyorum ama Var'ın da yapılan hatalarda etkisi var.
Gecenlerde İspanya liginde Hakemin resmen önünde ve dibinde yapılan bir hareketi hakem oynattı. Var çağırdı ondan sonra faul ve kart verdi.
Bu arada yine gecende şaşırdığım bir olay gördüm. Avrupa da bir maçta Hakem Var dan gelen uyarı ile gitti izledi penaltı verdi. Ama kartı es geçti. Kartı es geçti derken sarı kartı filan değil kırmızı kart vermesi lazım vermedi. Penaltılarda artık kırmızı çıkmıyor diyen olursa o topla oynama niyeti varsa geçerli. Dediğim pozisyonda faul yapan oyuncunun topa temas etme şansı hiç yok ve niyeti de zaten yok. Adamın direk kalçasına tekmeyi yapıştırmış.
-
Adam Mert Hakan icin bu paraya saha ici-disi faydali bir kisi soyleyin yazmis. Basketbol maskotu bundan bin kat etkilidir.
Futbol kulubunun bu mantikla futbolcusu olur mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gese level atlamis. Artik kendi kendilerine vurup penalti almaya gecmisler.
https://x.com/avaykutbayrakci/status/1913283788253130834?s=46
x (formerly twitter)
bgs ktly (@KutlayBugra) on Xhttps://x.com/KutlayBugra/status/1913557641399349250Cevabını vermiş hemen arkadaş
-
Hakli penaltimizi koymus yine algicilar.
Karsilastirmaya calistiginiz pozisyona bak. Bari kendini atan cengizi koysaydiniz. Tartisirdik falan. Kendi ayagina vurup kendini atip penalti isteyen adami Dzeko’nun pozisyonuyla karsilastiran da anca bi geseli olurdu.
Ali koç gitmeden yada yönetim sistemı değişmeden şampiyon olacağımıza inanan varmı ?? Biz gs evınde samsunada her 2 maçta puan vererek şampiyonluk zaten gitti hani öyle bir kadro kuracağız ki deniliyordu eytlı zeko tadiclemı öyle bir kadro anelkalar carloslar alex zamanındaydı dıkkat edin ogunden bugunede vasatın altına düştük her konuda yeni sezondada sadece formalar değişir iyi oyuncu gene alınmaz yada iyi oyuncu satılmıcak denir gönderilir vasat altı gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 19 Nisan 2025; 18:23:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Topla oynama niyeti varsa zaten hiç bir şekilde kırmızı kart verilmez sarı verilir. Kırmızı kart kasıtlı hareketlere veriliyor. Penaltılarda kırmızı kart hala çıkmaya devam ediyor, o kural son adamda geçerli eğer son adamsa hem kırmızı hem penalti verilmez. Futboldan bir haber olduğunuzu düşünmeye başladım artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En iyi yerli seçenekleri bana göre Sergen Yalçın, eski yardımcısı ve şu an Konyaspor teknik direktörü Recep Uçar, eski hocalarımız Aykut Kocaman ve İsmail Kartal. Ben eskiden Ersuncuydum ama bana bile Aykut ve Vitor'u sevdirdiler bu seneki Mourinho fanları.
Yabancı olacaksa da Conte, Unai Emery gibi biri gelmeyecekse bitik kariyerli Guardiola gibi ya da balon gibi şişirilen Ancelotti gibi birine hiç gerek yok. Ha Vitor gelirse hayır demem ama. Benim eskiden istediğim Marco Silva idi ama yıllardır Fulham ile çalışıyor bırakıp Süper Lig'e gelmez keşke ilk Fulham'e gittiğinde Marco Silva + Mitrovic yapsaydık ilk sene Championship'i bu ikili kasıp kavurdu. İşte biz Vitor ile anlaşmadan ismi geçen Bielsa, Fonseca, Petrovic vs vs. kim varsa ben ilk Marco Silva demiştim hatta Mitrovic'i de istemişim ama kısmet Fulham imiş. Mitrovic şimdi Suudi Ligi'nde oynuyor. :)
Ben yerli ve yabancı 10-15 tane hoca yazarım da hangisi gelir sence? Sergen gelse sadece lig ve kupayı alır ama Avrupa'da puan toplaması çok zor ha Avrupa gerek yok zaten Galatasaray her sene bizim sayemizde gidiyor sonra ne yapıyor rezil olup geliyor yine Lokomotiv Moskova, Lazio faciaları izleriz bizim sayemizde ha doğru ya savaştan dolayı Rus takımları yoktu tüh be yeni facia İsviçre, Hollanda takımları desene sen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 19 Nisan 2025; 20:55:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne anlatıyon ya sen
Şu penaltı gsye çalınsa 10 gün ağlarsın 20 gün yapı muhabbeti yaparsın.
-
bu ali koç niye istifa etmedi halen? saray ziyareti yapacağına, istifa etse, seçime gitse, bir faydası olurdu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X