< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5510. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
gs maçı için uçuk prim verir başkan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
YKS SPORyoutube
🤔 Ne düşünüyorsunuz? #fenerbahçe #skriniarhttps://www.youtube.com/shorts/TLxNUR2_eZs?si=FBp9CivTrgC5CDEG
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Gs forumunda geçen sene Praga yenildikleri günün ertesi yangın vardı.Bu sene Az Alkmaara Praga elendikleri gibi aynı skorla elendiler ama ertesi gün forumları sessizdi çünkü artık onlarda gerçekleri görmeye başladılar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Caner-MedleyYKS SPORyoutube
🤔 Ne düşünüyorsunuz? #fenerbahçe #skriniarhttps://www.youtube.com/shorts/TLxNUR2_eZs?si=FBp9CivTrgC5CDEG
-
-
Ali Şqnsalan için bizim cepheden açıklama var mi. Niye yok.
Hala ayni hatayi yapiyorlar.
Federasyona önce karşı çıkıp secilince "şan vereceğiz destekliyoruz, iyiğ projeleri var diyorlar" şampiyonluk kaybedince Federasyon istifa :)
Abi aynı hikayeleri dinlemekten bıktık yahu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Herkes saplıyordu. Maçta gördük dünya çapında teknik adam nasıl olurmuş diye.
Büyüksün Mou. Benim de endişelerim vardı artık teknik taktik 11 umurumda degil uzunca yildan sonra cikip macimi izleyecegim.
Tek derdim şu an GS nin alenen kollanmasi
sabahtan beri bilet alamiyoruz,CL.final.maci sanki.oyle rezil bir sistem cildirirsin.lanet gelsin bu passolige mahkum edenlere.halkin takimina bak digital soytariilik modasina uymuş .
gese Avrupa'da başarılı olamaz kendileri de bunu biliyorlar artık. halil umut, kadir sağlam, attila karaoglan gibi hakemler düdük çalmadıkça gesenin konyaspordan kayserispordan bir farkı yok. Bu ülkeyi futbol dahil tüm kulvarlarda Avrupa'da temsil eden tek kulüp Fenerbahçe'dir, ağlaya ağlaya da olsa kabullenmek istemeseler de artık gerçeği biliyorlar.
-
eğer kupada ilerlersek, kadro sayısı önem taşıyacak. her turdan sonra oyuncu silip, ekleyebiliyorsak sıkıntı olmaz ama.
-
pulusic milan'da, reyna n.forest'ta, McKennie juve'de, cardoso betis'de, weah juve'de, pepi psv'de, sargent norwich'de, musah milan'da vs vs.
ama abd futbol bilmiyor.
iyiymiş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 15 Şubat 2025; 17:26:43 > -
-
hiç ara vermediler ki. hep iş başındalar zaten. ligin başından beri olan tüm gese maçlarını izleyip, kendiniz de görebilirsiniz.
-
4 yılda 82 milyon dolarlık bir borç azalışı olmuş.
-
pp guzelmiş
-
Hocam ben senelerdir bilet alamıyorum artık normal vatandaşın senin benim normal yollarla maça gitmemiz mucize gibi bir şey. En son 2020'de pandemi öncesi gidebilmiştim. Normal şekilde bilet alma şansın %1'den daha düşüktür passolig'te. Ya içeriden sağlam tanıdığın olacak ya da kombinen olacak. Ama kombine alayım desen onda da tanıdık olmadan denk getirmen zor.
Kimse de kusura bakmasın bu karaborsa olayları her kulüpte var. Nedense hiç bu konu konuşulmuyor, yıllardır gfb denen gudubet oluşuma peşkeş çekilip duruluyor. Bilet alamamızın en büyük sebeplerinden biri bu.
Şimdi bunları yazdım diye yine 3-5 ergen linçleyecek beni. Umrumda değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X