< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ (511. sayfa)

-
-
nihat özdemir: ''Fenerbahçe yönetimi, benim değerimi bilmedi.''
tff başkanlığından söz ediyor sanırım. sevgi limit tanımaz denilen saçmalık onun döneminde olmuştu. tabi aziz yıldırım'ın da ''nihat özdemir bu kulüp için değerli biri'' demesi de manidar. ali koç kullanamamış demek ki.
seçil erzan olayında fatih terim'in kesinleşmiş suçunu paylaşır mısın?
-
Lacivert formayı çok sevdim.
-
Lindelöf şuan Türkiye'ye gelmek istemiyormuş.
-
Türkiye’de faulle indiriyor devam diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takımın en kötüsüydü kendi kalesine attığı gole rağmen Samet bile daha iyiydi
Bizde onu istemiyoruz
Nihat Özdemir'in kendini aklamak için söylediği söylemlerden bize ne? TFF başkanı iken yaptıkları ayan beyan ortada.
Aziz Yıldırım'ın söylemlerini onaylıyorsanız aynı adam bu ülkeye şikeyi Galatasaray getirmiştir de dedi. O nu da mı kabul ediyorsunuz?
Sevgi limit tanımaz denen saçmalıkta ne olmuş? Fenerbahçe küme düşen Ankaragücü, Pendik gibi takımlara 3m€'dan oyuncular satıp, ismini vermek istemeyen sponsorlar ile oyuncu maaşlarını mı ödemiş?
Seçil Erzan olayında gerçek kovuşturmanın yapıldığını mı sanıyorsunuz?
Boş argümanlarınızla gelmiş ne anlatıyorsunuz? Konuyu daha fazla kirletmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 24 Haziran 2024; 16:50:10 > -
-
Formalar kötü, hatta çok kötü
Keşke nike ile anlaşsaydık.
Puma gitsin abudik gubidik afrlka takımlarına janjanlı, cıvıl cıvıl formalar yapsın.
Deplasman ve üçğncü formalardaki logoların renklwri niye öyle.
Ayrıca gene takılmışlar yıldıza
Şunları yıldızsın yapın
Önümüzdeki sezon city'nin deplasman forması :)
-
Daha önce oldu mu bilmiyorum ama sanırım tarihte ilk kez çubuklu forma çıkarmadı kulüp, parçalı forma ile oynayacak takım bu sezon.
-
Geçen sene hukuki dayanağı olmadan 5 yıldız çıkışı yaptılar ona rağmen taraftar destek oldu. Sonra erkek gibi sözlerinde duracakları yerde taraftarı satar gibi orta yerde bıraktılar. Daha o ayıplarını telafi edememişken yine aynı dava..İpler Tff nin elindeyken bu işe kalkışıp geri adım atıyorlar her sene aynı saçmalık.
Sezon başında forma alan taraftar sonra sezon ortasında polemik ve geri adımlar sonrası formasını giymeye utanıyor.
Ülke futbolu olarak yönetim çöp, kulüp bazında yönetim çöp. Aklı olan gençler ülkemizde futbola gönül vermesin takip etmesin ya da ebeveynler çocuğunu başka ilgi alanlarına yönlendirsinler. Akla mantığa gelir bir tarafı kalmadı çünkü.
-
Manchester city depil norwich city fırmaaı olmuş
forma da forma. anlatamadık, forma değil formanın içindekiler önemlidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alex ile falan, fırtına gibi estiğimiz zamanlar, sarı-beyaz, acayip çul gibi bir şeyler giyiyordu bizim oyuncular.
formaya bak allesen..
https://pbs.twimg.com/media/GBDU9vGW8AAFBaE.jpg:large
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mr kaplumbağa ekimde yapar artık transferleri
-
Kamp başladı transferler nerede ey yönetim
Rengim başkanımız Acun’a versin yetkiyi bak şov yapacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X