< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ (510. sayfa)

-
-
Avrupa'da satışa çıkmış bile. Çubuklu formayı hiç beğenmedim. Ama oyuncu üstünde görmek lazım.
eu.puma.com
Fenerbahçe SK 24/25 Heimtrikot Herren | yellow | PUMAhttps://eu.puma.com/de/de/pd/fenerbahce-sk-24%2F25-heimtrikot-herren/775360.html?dwvar_775360_color=01
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 24 Haziran 2024; 14:1:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
FBli Nihat Özdemir+Servet Yardımcı'nın 3 sezon boyunca yönettiği, Fatih Terim'in Abdurrahim Albayrak'ın a dese ceza yediği, başka bir kulübün başına gelse hiç gündem olmayacak Oğulcan Çağlayan olayında bir dünya curcunanın koptuğu ve 1 tane kupa alamadığımız bu 3 sezonluk dönemde bile buradaki arkadaşlara göre GS lobisi vardı, GS kollanıyordu kendileri eziliyordu falan. Kendi adamlarına bile tahammül edemeyenlerin, Büyükekşi'yi bu şekilde abluka altına almaları normal.
GS de aynı bu arada, ayağımıza taş takılsa Servet Yardımcı'dan bileceğiz ertesi gün. Bir cacık değişmez bu futbol ortamında yani. Herkesin amacı üzümü yemek değil, bağcıyı dövmek çünkü.
-
Menajer kaynaklı haber de olabilir 🤷♂️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu küçükekşiyi hani ali koç istifaya davet edemiyordu, sözde gs kanadı şampiyonluk kutlamasında bile yuhalıyordu, noldu bi anda ekşisever olmuşlar dünden beri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 24 Haziran 2024; 14:22:57 > -
Fenerbahçe SK 24/25 Heimtrikot Herren | yellow | PUMA
- bu kalın çubuklu formayı beğenmedim.
- bu halley reklam anlaşması ne zaman bitiyor ya....
- taraftar için reklamsız forma tercihi olmalı !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 24 Haziran 2024; 14:34:50 > -
Sonda GS'ye de bir kaç şey söyliyim de tarafsızmışım gibi görüneyim...
Sözde FB'li Nihat Özdemir döneminde Fenerbahçe'ye yapılanlar Büyükekşi döneminde bile yapılmamıştır.
Gelmiş burada ama Fatih Terim'e ceza verdiler diyorsun. Fatih Terim'in bırak ceza almasını teknik direktörlük bile yapamaması lazım.
Seçil Erzan olayından sonra bile hala çıkıp yayıncı kuruluştu yorumculuk yapabiliyorsa arkasındaki GS lobisi sayesindedir.
-
Bravo, muazzam bir sebep-sonuç ilişkisi. 2023'te gerçekleşen bir soruşturmayla 2019-2020 yıllarında yazmış olduğum olayı bağdaştırıp bir de GS lobisi yazdın mı tamamdır.
Aynı kısırdöngü tartışmalara girmek istemiyorum, tarafsız görünmek gibi bir amacım da yok. Profilimde GS logosu var, öyle bir niyetim olsa onu kaldırırdım en başta. GS'nin işine gelsin gelmesin, ben sadece hakikatin peşindeyim. Kimin ne düşündüğü de umrumda değil bu tavrımdan dolayı. Takım tutuyorum diye kör kütük fanatik olmak zorunda değil herkes. Makul mantıklı bir şeyler yazacaksan eyvallah ama üstteki gibi saçma sapan antuvari şeyler yazacaksan lütfen alıntı yapma.
-
Nihat Özdemir 9 yıldır şikeye rastlamadık diye açıklama yaptı , 3 Temmuz sürecine konu olan 2011-11 sezonuna atıfta bulunmuş olduğunu anlamış olmanız lazım. Koç, bu sözlere, “Sizin gibi dost varken düşmana ne gerek var diye cevap vermişti. Ayrıca harcama limiti kirizi yaşamıştık fedarosyonla . İtirazın ardından transfer penceresinin kapanmasına kısa bir süre kala minimum düzeyde bütçe tanındi ve transfer yapamadık. Ali koçu yalandan Zorlu Center çağırdı ertesi gün gizli toplantı diye basına verdi. Fenerbahçe yi şampiyon yapacaklar algısı oluşturdu takimi hedef tahtası yaptı
Bunlar başkanlığıda yaşadığımız bir kaç şey sadece. Nihat Özdemir'in kimin adamı olduğunu herkes biliyor algı yapmayın artık!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 24 Haziran 2024; 15:26:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulübe yakın bir isimden şaşırtıcı ve bence tuhaf isimler duydum, öğrendim. Sallamasyon gibi gelebilir, hak veririm ama içimde kalmasın paylaşayım istedim.
Ronaldo, bir yıl kiralık.
Mane, Saldanha, Morata, Jota ve Hoijberg
Avrupa şampiyonası sonrası imzalar atılacak peyderpey denildi. Morata olmazsa Lukaku ve Mitrovic zorlanacakmış kiralık olarak.
Ben pek olumlu düşünmedim ama bu arkadaş kulübe yakın bir isim.
-
3-4 nokta transfer yapacağız dedikten sonra erkekler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
rambo okan mı kaynak
-
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'de aslan Avrupa'da kedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X