O gereksiz yıllardır bloklu bende. Tavsiye ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐ (5077. sayfa)
-
-
SON DAKİKA!!
Marcus Rashford ile sıcak temaslar başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gece ne oldu öyle.
Hiç buralarda görmediğim tipler doluşmuştu.
Ağız birliği etmişcesine iğrenç cümleleri ile hakaretin, aşağılamanın bini bir paraydı.
Halada var tek tük bunlardan.
Ne olmuştu da birden istila edilmişti form.
Yoksa Braga sayılmayan golü atınca sevinçlerinden buraya mı doluşmuşlardı?
Sevinçleri kursaklarında kalınca o iğrenç hakaretleri, aşağılamaları yapıp defolup gitmişler miydi?
-
Eren Elmalı transferinde gerekli izinleri alarak hem oyuncu hem kulüp tarafıyla şeffaf bir şekilde transfer görüşmeleri yapan Fenerbahçe kulübünü kutluyorum. Oyuncu ayartmayla meşhur malum kulüp inşallah ezeli rakibinden bir şeyler öğrenir. Bir Trabzonsporlu olarak Eren'den hiç memnun değilim, gitmesi taraftarıyım ama malum kulübe gideceğine Fenerbahçe'ye gitsin isterim. Şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6S nin gözleri yaşlı
bu taraftara bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok
Tribünler de osimen dursun Özbek gitsin tezevruatlarını duyar gibiyim
City-Real eşleşti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam yani hoca geldi, hocanın ne oynattığı da biliniyordu, hoca inat ama yanlışını da düzeltiyor, bu kadroya göre hoca getirmediysek demek ki dönüşüm yaşayacağız, zamanla daha iyi olacağız. Olamazsak ben taraftarım Acun ve Ali Koç düşünsün.
-
Normalde sene sonuna kadar gelmeyecektim ama dayanamadım maalesef. Dün oynanan maçta yine 3lü-5li deneyerek macera aradık. Bu takım Inter mi de bu sistemi uygulayacak ki İtalyan futbolu zaten 3lü sisteme kurulu ayrıca Inter'de oynayan kanat bekleri Dumfries, Dimarco, Darmian ve stoperleri de sert İtalyan futbolu stoperleri ve sisteme uygun isimler. Bu bekleri çıkart iş yapmaz zaten. Elindeki malzemeyi maksimum verimle kullanmak istiyorsan Mimovic transferi ile transfer sezonunu kapattığımızı varsayarsak Talisca'yı da oynatacagını varsayarsak bu sistem olmalı.
Livakovic
Mimovic - Skriniar - Diego Carlos - Kostic/Mert Müldür
İsmail Yüksek/Amrabat - Fred
Tadic/İrfan - Talisca - Szymanski/Maximin
En-Nesyri
Mert'i sola yedek yazdım ama iki beki de yedekliyor zaten. Tadic sadece kıçını dayayıp ekstra bir şeyler yapmadan oynayacaksa Irfan'ı yazabilirim. Bu sezon çok Tadic'i izlemedik dünkü maçta da kayıp idi. Dzeko ile beraber Szymanski'nin ortalarını ezdiler maalesef umarım ki Talisca Szymanski'nin paslarını cevap verecektir. Ben Felix isterdim ama olsun sonuçta Talisca'nın da Beşiktaş döneminden kalma füzeleri var eminim Dzeko ve Tadic'den daha fazla iş yapacaktır.
Amrabat'ı severim ama bu sezon takımda en çok hata yapıp gol yediren isim, biraz daha savunmamız öne çıkmayacaksa İsmail daha iyi bir seçenek olur.
Oğuz'u da kadroya eklemek isterdim ama koyacak bir yer bulamadım belki Tadic ile Talisca dönüşümlü oynarsa Oğuz ile İrfan sağ kanatta oynayan iki isim olabilir.
Maximin sanırım Napoli'ye gidecek yerine Rashford düşünülüyor anladığım kadarıyla Rashford'un ortaları çok iyi değil bence ama iş görür mü elbette elimizde penaltı atabilen adam bile yok. O kadar kötüyüz tek iyi hücumcu isim kafa golü atan En-Nesyri.
Dzeko'yu Türkiye Kupası maçları hariç sadece son 15-20 dakika maçta gol ihtiyacı varken ya da çok farklı öndeysek alırım mesela 1-0 öndeyiz hiç gerek yok. Gerekirse forvetsiz oynarım daha iyi ki vakti zamanında İspanya'nın forvetsiz Avrupa Şampiyonu olduğu gibi.
Mourinho umarım beni dinliyordur 4lüde en rahat oynanabilecek sistem bana göre 4-2-3-1'dir, fazla taktik bilgisine de hiç gerek yok elinde iyi orta açan bek ve kanatların varsa zaten savunmada sorun yaşamazsın. Bırak İrfan, Oğuz, Szymanski gibi isimler En-Nesyri kafa ortası açsın zaten En-Nesyri ona uygun isim gerekirse Talisca'da aralara kaçar zorda kalınca En-Nesyri'ye yardim eder hatta Fred bile gerektiğinde içe girer bu 3 isimle lebebi gibi kanatların ortasından gol atarsın. Szymanski solda bu sistemle çok daha iyi asist oranı yakalar tabi Dzeko değil En-Nesyri oynamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 31 Ocak 2025; 14:31:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Komşunun tavuğu, komşusuna kaz görünür. GS'liler de en az bizim taraftar kadar kafasız, çok normal en ufak sonuçta tüm takımı yuhalamaları filan.
Fenerbahçe o kadar berbat ki, ilk tekmede kaos içine girip mahvolacak camiaya muhtemelen deplasmanda yenilip yine hayat verecek.
Objektif fikrimi sorarsan, Galatasaray bizden daha iyi futbol oynuyor.
-
devlet gorevi bekletilmez don yuvana..
Sizden haber beklersem şampiyonluk göremeden ölüp gideceğim, kalıp mücadele ediyoruz ki kupa göreyim bir ölmeden.
Yine de iyi niyetin için teşekkür ederim.
-
XCODE35 Efendi,
Beni yıllardır bloklamışsın. Muhtemelen bu fakiri seneler önce Ersun ve Ali Koç'u yerden yere vururken bloklamışsındır. Olabilir, saygı duyuyorum.
Peki ne oldu XCode35, gerçekleri söyleyeni blokladın da tuttuğun takım şampiyon mu oldu?
Bir halt olmadı. Çünkü hep gerçekleri yazdık, daima gerçekleri yazdık. Siz de ancak öyle mahalle edevatı gibi arkamdan konuşup bana gereksiz mereksiz dersiniz. Benim gereksiz, senin ise gerekli olduğu camianın burnu işte böyle pislikten çıkmaz.
-
Bu napoli scoutlarının kombinesi var herhalde,bizden çok seyrediyorlar bizim maçları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARAKAY -- 31 Ocak 2025; 14:33:31 > -
Uuuww, sıcak temas severiz
Rashford'un en büyük eksileri orta açamıyor ve kafa topuna çıkamıyor eğer En-Nesyri gibi forvetin varsa ona orta açabilecek isim daha iyi olur. Bana sorarsan Berghuis veya Rashford alınacak hangisini istersin ben Berghuis derim çünkü forvetimize orta açacak adam lazım. Çift forvetli sistem olacaksa Rashford neden olmasın ben sadece kanat olarak bakıyorum ki 3lüden çıkıp 4-4-2 falan oynamayacaksak çift forvete de gerek yok. 3lü istemiyorum maalesef eldeki hamur ile en iyi yapılabilecek pizza Margherita. Uçup kaçmaya gerek yok, 4-2-3-1 ile şampiyon çok rahat olursun. Acun ve Ali Koç beni hoca yapsın şu taktikle ligin içinden geçmezsem ben de bir şey bilmiyorum öyle dediğim gibi uçup kaçmaya gerek yok. Hadi kalın sağlıcakla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 31 Ocak 2025; 14:44:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X