Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4485. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sharpkiss , defaulticus , hunter007 , adaltice , bar3 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 20 Misafir (3 Mobil) - 21 Masaüstü4 Mobil
5 sn
91.905
Cevap
374
Favori
2.208.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 44834484448544864487
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Skriniar için devreye girmişiz deniyor.

• Gecen sezon savunma hattıyla bu takımın senin dediğin oyunu oynadı. Ferdi vardı diyeceksin de Ferdi olmadığı hatta kötü oynadığı 2-3 maçta aynı savunma hattı yine iyi oynamıştı.

Mevcut oyuncu grubuyla dediğin oyun oynanır. Hoca yeterki bu oyuncu grubuna göre sistem kursun. Ama Mourinho oyuncu grubuna göre değil kendi istediği sisteme göre takım yapıyor. Sıkıntı da burada çünkü onun istediği sisteme göre oyuncu grubu elinde yok.

Ben sana mevcut kadroya göre çözüm sunuyorum.

Hatta sana denenmiş bir yöntem üzerinden daha net anlatayım.

2.Vitor dönemini hatırla. O takımda çok defans yapıyordu. İleri çıkmakta bugün gibi zorlanıyordu. Bugün Amrabat'ın yaptığı görevi o dönem Gustavo yapıyordu. 2 stoper arasına girip top alıp dağıtıyordu.

Vitor gitti sonra İsmail geldi hatırlarsan.

Geldikten bir kaç hafta sonra Gustavo kesti. Stoperlerin arasına oyuncu sokmadı. Orta alana Crespo ve Zajc gibi iki oyuncu koydu. Osai önüne geçen sezonki gibi İrfan Can'ı koydu. O berbat takım bir anda bambaşka oyun oynadı. 6. sıradan 2.sıraya çıktı.

Jesus dönemini hatırla. Ofansif olarak iyi oynayan ama savunmada sıkıntılar yaşayan bir takımdı. Üstelik Arao denen arkadaşı Atilla ve Kim gibi iki iyi stoperin arasına sokarak oynatmasına rağmen. Ertesi sene hoca değişti. Takım yine ön liberoyu stoperlerin arasına sokmadan oynamaya başladı. Sezonun ilk devresi şahane oynayan bir FB izledik. Ne zaman Fred sakatlandı takım oyunu bozuldu. Tam Fred döndü bu defa İsmail sakatlandı. Takım yine toparlanamadı.

FB esas sorunu yıllardır orta alan ama biz yıllardır sorunu defansta arayıp orada çözmeye çalışıyoruz. Bu sorunu gerçek anlamda çözmeye çalışan tek bir teknik adam geldi o isimde benim dahil bazı konularda eleştirdiğim İsmail Kartal. Ben İsmail Kartal'ı B planı olmadığı için eleştiren bir insanım. Oyuncu değişiklikleri konusunda eleştirmişimdir ve eleştiririm. A planı iyi işleyen bir teknik adamdır ama iş B planı yapmaya gelince işte o konuda sınıfta kalıyor.

Diğer gelen hocalara bakıyoruz FB esas sorunu defans hattı sanıp yıllardır o bölgeyi adam etmeye çalşıyorlar ama edemiyorlar çünkü FB esas sorunu orta göbek hattı. O bölgeyi çözemediğin defans hattını dünyanın en iyi oyuncularından kur FB iyi top oynayamaz ve şampiyon olamaz.

Bu arada Mourinho ve bazı yabancı takımlardaki bazı iyi bildiğimiz teknik adamların bazı yaptıkları görünce gecen yıllarda İsmail Kartal için yaptığım eleştirilerimi gözden ciddi şekilde geçirmeye başladım.

70 den sonra oyuncu değiştiriyor diye herkes gibi bende çok laf etmişimdir ama bakıyorum Ancelotti bile bu sezon oyun olarak çoğu maçında bizim gibi kötü oynayan Real'in başında 70 den sonra oyuncu değişikliği yapıyor. Mourinho dediğimiz adam aynı şekilde. Pep denen ve çoğu kişinin 1 numara dediği adam gecen bir maçta 70 den sonra oyuncu değiştirdi. Takımın en önemli bir oyuncusunu yedek bekletti ve mutlak golü bulması gerektiği halde o ismi sokması beklenirken oyuna dahil sokmadı.

Yani İsmail için yaptığımız eleştirilere sebep olan tüm yanlışları son 1 yıldır dünyanın en iyisi denen 5 teknik adam da yapıp duruyorlar. Ha bunu İsmail Kartal'ı savunmak için yazmıyorum veya onu geri getirelim diyede yazmıyorum çünkü bu takımın b planıda olacak bir teknik adama ihtiyacı var o isim İsmail değil zaten. Nereden bulurlar bilmem ama en az hata yapacak, b planı olan ve a planı işlemediği zaman inatla onla devam etmeyecek bir hoca bulmaları şart.

Bu da yabancı ve başarıya aç bir hoca ile olur. Yerli hoca istemiyorum. İlla yerli olacaksa da daha önce o konuda görüşümü yazmıştım. Bir de mümkünse Portekizli hoca gelmesin.

Unutmadan. Ali Koç ve yönetimi topluca istifa edip giderlerse iyi olur çünkü onlardan ne köy olur ne kasaba. Ali ve kankileri bu takımın başına doğru hocayı filan getiremez ve doğru isimleri oyuncu olarak alamazlar çünkü onlarda onu yapacak ne vizyon ne kapasite yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 30 Aralık 2024; 20:27:59 >

• Acun da yarışmamı sunar yada İngilterede aldığı takımıyla mı uğraşır bilmiyorum ama oda FB den uzak dursun.

• Bu arada transferlerle sorun çözülmeyecek. En basit örneği verelim:

Oğuz Aydın'ı GS çok istiyordu ve eminim ki alsalardı şu an banko 11 oyuncuları olacaktı. Fakat biz devreye girdik ve aldık. Peki GS o eksiği nasıl kapattı? "Hoca"ları baktı elde kimse yok, Yunus'a şans verdi, istediği şeyleri anlattı gösterdi ve Yunus da anlamış belli ki müthiş skor katkısı veriyor. Bizdeki Oğuz da 2-3 maç oynasın diye bekliyoruz.

Kısacası takımın başında "hoca" olursa eldeki futbolculardan verim almayı, eksik kısma çözüm üretmeyi bilir. Sürekli transfer fetişi yapmaz.

Mesela hocamız sağ bekimizi (Osayi) beğenmiyor ve farkındaysanız saçma sapan dakikalarda onun yerine Mert'i sokuyor oyuna. Sezon başı da bayağı haberler çıkmıştı hoca Mert'i önde görüyor diye. Ama bizim lige baktığında Osayi > Mert. Neden çünkü hızlı, fizikli, atletik. Oyun zekası çok düşük evet ama buna gerek yok zaten Mert ile arasında fark yok o konuda. (Sezon başı ben de Mert'in 11 olmasını savunmuştum ama şansı değerlendiremedi.)

Hoca Osayi'den verim alacağına onu da öldürdü. Şimdi de hem sağ hem sol bek istiyormuş ama sağ bek alınmaz elde 2 isim var diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 30 Aralık 2024; 20:30:51 >

• DHF_Viper kullanıcısına yanıt

Bide burda ciddi ciddi transfer tartismasi analizi vs yapiyorlar. Veya eldeki oyuncularla ilgili analiz yapip tattisma cikartiyorlar. Harbiden sacmalik icinde yasiyorlar. Yav su takimi ali ooc ve avareleri durduruyor farkinda degiller mi . Ali koc bugun istifa etsin yerine asgari ucretle calisan gercek bi fenerbahceli birisi baskan olsa bu takim ligin geri kalan tum maclarini gule oynaya kazanir. Bakin bu takimda kimler kimler var. Oyle hocalik is filan degil bu takimin durumu. Bunun tek sebebi ali koc ve adamlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• Almanya'da 2. olan takımı 5. yapan teknik direktör olan Terzic'i neden Fenerbahçe'ye istiyorsunuz...

• Samet'i arabistana yolladıktan sonra yönetimden maguire hamlesi bekliyorum

• LADEGA kullanıcısına yanıt

bu sezon işimiz bitti. acun, ali, mourinho , elbirliği ile gelecek yılı da hiç etmeye yemin etmişler.

istifa kültürü ülkemizde yok. ben, istifa edebilen adam saygı duyuyorum artık. demek ki, egomanyak değilmiş, diyerek.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

dereye girmişizdir, devreye girdik sanmışlardır.

• konuda, herkes düşüncesini yazıyor. eleştirisini, önerisini yazıyor.

bazı ilgninç tipler, diğer forum kullanıcılara laf sokmak, hakaret etmek, üstünlük sağlamak vb. gibi abidik gubidik amaçlarla, konunun anasını ağlatıyorlar.

sebep? tatminsiz, yetersiz bir hayat ve eksik kişilik herhalde. bu yaşa kadar ,sağa sola sataşmadan, hır gür çıkarmadan, varlıklarını idame ettirmeyi öğrenememişler. yazık be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 30 Aralık 2024; 21:57:29 >
  • @Nat Alianovna
    Sayın Adminimiz,

@erenfb1907 7 gün ceeza almıştı. Bu üye kendini çok zeki sanıp imalı şekilde sık sık diğer üyelere hakaret ettiği için ve kurumlara kişilere iftira attığı için sık sık ceza almakta.
    Bu üye hep 4 gün yada 7 gün mü ceza alacak. 3 kere 4 gün ceza alanın yada 2 kere 7 gün ceza alanın sıradaki cezası katlanır,14 gün.olur,30 gün olur gibi bir kural yok mu. Bu kişi 4 gün cesa alıp,kafa dinledim iyi oldu diyor,4 gün cezalar umrunda olmuyor.
    Aynı durum burada bir cok üye için de geçerli. Mesela GS bölümünden @RedPyro da sık sık 4 gün ceza alıp geliyor,4 gün ceza etkilemiyor. 2 kere 4 gün cezadan sonra sıradaki ceza 7 gün olur, 2 kere 7 gün ceza alanın sıradaki cezası 14 gün olur gibi kural uygulanıyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraliçe Kanarya -- 30 Aralık 2024; 22:1:16 >

• Öyle bir hale getirdiler ki bizi, ismi geçenlerin hiç biri beni heyecanlandırmıyor.

• aberdi kullanıcısına yanıt

👍

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Skrinnar'ın futbol hayatı bitik. Hangi takım alırsa oynatamadan maaş öder. Belden ameliyat oldu,zıplayamıyor,eğilemiyor,vücudunu geri çeviremiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraliçe Kanarya -- 30 Aralık 2024; 22:16:37 >
  • Okan buruğa da burda daha iyi hoca dedirttin ya mourinho, Allah da seni bildiği gibi yapsın

• Rasqutin kullanıcısına yanıt

ah be ali koc -1 puandaki batik bitik adanademirin puan aldigi baskansiz ve hocasiz besiktasi yenmek icin rashford ve lukaku gibi oyunculari almayarak taraftari nasil heyecanlandirmazsin

• 
Sayfa: önceki 44834484448544864487
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.