< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4486. sayfa)
-
-
Bir kere başarı ısıran, basan oyuncularla gelir. Bizde Amrabat, Maximin, Nesyri dışında koşup mücadele eden adam yok. Gs kadro olarak o kadar yetenekli olmasa da adamlar sahanın her yerine koşuyor. Kaleye yirmi otuz kere gelseler ikisini üçünü ille atıyorlar. Bizim takımda herkes Bjkdeki Almeida gibi eli belinde bekliyor.
Mesela en başta Tadic adam tekniğim ben diye geziniyor daha kale ağzındaki topu kaleciye nişanlıyor. Eyüpteki Ahmet Kutucu falan geliyor 30 metreden kaleye bazuka yolluyor, Tsdeki Muhammed Cham bir toplar kesiyor hepsi adrese teslim. Gsde Yunus topa öyle vuruyor ki kaleci topu bile göremiyor şutun şiddetinden. Bizdeki vitaminsizlerin daha topu kaldırmaya mecali yok. Ama bu sadece oyuncuların suçu da değil. Mourinho rakip fark etmeksizin koca takıma otobüs çektirtiyor. Bu kadar kontrollü oynamaya gerek yok. Bak mesela Okan her maç patır kütür gol yiyor ama adam ligin farkında. 20-30 dakika pres yaptırıyor zaten rakip golü yiyince açılmaya başlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 30 Aralık 2024; 23:37:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Çok güzel yazmışsınız, Osayi Samuel bence lige 2000'lerde gelmiş en iyi bek. Ligin üstünde bir oyuncu. Mert Müldür denen hıyar ancak onun yedeği olabilir.
Osayi Samuel şuanda Galatasaray'da oynasaydı Cafu gibi tapılırdı ligde.
Elimizden gidince kıymetini anlarız.
Fenerbahçe'nin Sağ Bek ihtiyacı kulübün en önemli 160. ihtiyacı filan öyle söyleyeyim.
-
Çoluk çocuk bunlar, 38 atsan ne yazar? İleride hepsi bölgesel amatör ligde oynayacak.
-
Hocam ısıran basan adam olmamasının sebebi tamamen hoca kaynaklı. Gecen sene ligin ilk yarısı bu kadrodaki oyuncuların hepsi o dediğini yaptılar. İkinci yarı bir kaç maçta daha yaptılar sonra takımın kondisyonu yetmedi yapamadılar.
Buda aslında normal çünkü bizden daha genç kadrosu var görünen Gs bile kondisyonu tüm sezona yetecek kadar değil. Önceki sezon ve gecen sezon Gs ligin ilk yarılarında gecen seneki FB kadar bile koşmadılar. İkinci yarı başladılar koşmaya.
Bu sezonda sezonun başında yine o dediğin oyunu oynamıyorlardı. Sonradan açıldılar.
Bizim gecen sezon hatamız aslında buydu. Bu sezon Gs taktiğinin aynısını bizim Mourinho yapar diye düşündüm ama maçlar geçtikçe takımın kondisyonu artacağına yerinde saydı.
FB bu sezon sorunu hem taktik hem kondisyon problemi var. Tadic ve Dzeko sayma geri kalan takımın tamamı koşarak, pres yaparak ve ısırarak oynayabilecek kadro ama bunu ofansif oynarlarsa yapabiliyorlar.
Bu takıma iyi bir kondisyon yüklemesi yapılıp gecen sezon başındaki oyun sistemine dönse (Teknik adamın kim olduğu önemli değil. Bu Mourinho da olabilir ama son bizim bildiğimiz Mourinho onu yapmaz o ayrı mesele) oyun olarak bu ligin içinden geçer. Bu sene şampiyon olamaz artık ama dedğim gibi oyun olarak istediğimiz oyunu görürüz.
Gecen sezonu hatırlar pres yapıp ne toplar kazanıyorduk. Bu sezon o pres yok. Gecen seneki duran top organisazyonlarını hatırlar. Taç atışlarından bulduğumuz golleri hatırla. Bu sezon 3 tane duran toptan mı ne gol attık ama biri bile çalışılıp atılmış gol değil. Taç atışlarını gecen sene saniyesinde hızlaca kullanan takım bu sene taç atışlarını ağırdan alıp kullanıyor.
Ferdi'nin ve Bats gidişini sayma oyuncu grubu aynı. Zaten o duran topları ve taçları kullananlar hala kadromuz da.
Bu duruma bakınca bu sene takım taktik olarak hiç çalıştırılmıyor gibi duruyor.
6 ay boyunca yan gelip yatılmış gibi.
FB sorunu oyun sistemi ve takımın bazı konularda çalıştırılmamaması. Takımın dediğim konularda çalıştırılmadığı maçları izlerken çok net belli oluyor. Ha burada tek suçlu teknik adam değil. Takımın başında gerçek bir başkan olsa ve futboldan anlayan biri olsa tesislere gider teknik adama hoca sen bu takıma duran top ve taç atışı çalıştırmıyormuşun diye sorardı.
Bir dipnot. Gecen yıllarda özellikle gecen sene Ali Koç'un sık sık tesislere gidip antrenman izlerken çekilmiş fotoğraflarını ve videolarını görüyorduk. Üstelik takımın iyi olduğu zamanlarda filan oluyordu bu. Bu sezon hiç öyle fotoğraflar, videolar ve haberler gördük mü. Takım dökülürken.
Resmen Mourinho eline vermiş ibi istediğin gibi oyna ben ne olursa olsun karışmayacağım demiş. En karışması gereken zamanda adam ortalıkta yok. Pardon hakkınıy emeyelim ortalıkta var ama FB tesisleri yerine başka yerde gözüktü. Nerede gördük rakiplerimizden birinin teknik adamı transfer görüşmeleri için Avrupaya gitmişken bizim Ali efendi bankasının yeni yıl eğlencesine Hande Yenerle sohbet ediyordu orada gözüktü. Adam bizle neyse
Anlayan anlamıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 31 Aralık 2024; 0:10:6 >
-
1 iyiler mutlaka kazanmaz
2 git branşın anlamını öğren
3 max gsli
-
-
Osayiyi de bozdu bu ılıntı, beceriksiz yönetim... 1 senedir çocukla sözleşme uzatacaklarmı belli değil... her işi sürümcemede bıraktıkları gibi bu işi de bitiremediler... irfan da aynı durumda, ismail de hala iyileştirme bekliyor...
Ben hayatımda bu Ali koç kadar yavaş, kararsız, beceriksiz bir başkan görmedim... yanına aldığı yöneticilerde ya bunun gibi, ya da bu engelliyor onlarıda...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Koç un Yonetim Kurulundan kaç kişiyi ezbere sayabiliriz ki? Kongre üyesi olarak ve oy kullanmaya gitmiş biri olarak söylüyorum bunu. Bir zamanlar diktatör dediğim Aziz Yıldırım yönetiminde hepsini tanırdik. Hepsi de yeri gelince kameralarin önüne geçer çatır çatır konuşurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüzsüz yüzsüz gelip yazıyorsun bile malum yapının kolladigi takımın taraftarı..
-
Tam da bunu paylaşacaktım. Maalesef bu doğru. Yıldız transferi unutun arkadaşlar. Hatta transferi bile unutun..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X