Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ (1507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: man utd , eyilmaz93 , tristran , tristran Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (4 Mobil) - 12 Masaüstü5 Mobil
5 sn
143.121
Cevap
404
Favori
3.321.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 15051506150715081509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hala boş şeylerle geliyorsunuz. Şampiyonluk potasına sokmuş falan. Bu adam sonuç olarak 3 kere takımın başına geçti ve sıfır çekti. Hatalardan hiç mi ders almıyoruz. İsmail Kartal Fenerbahçe’de başarısız olmuştur. Fenerbahçe dışında da zaten başarısı yok, şu an bile talibi yok o ayrı konu. Bir daha da İsmail Kartal Fenerbahçe’nin başına gelmemelidir. Buna rağmen hala geçmişte kalmışsınız, forumdaki renktaşların bu geçmişin girdabından bir an önce çıkıp Mourinho’lu Fenerbahçeye odaklanması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Bildiğimiz şeyler. Hepsini bizzat yaşayıp gördük zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aziz Yıldırım döneminden herkesin unutmaması gereken birşey varsa o da Fenerbahçe bir sezon şampiyon olamamışsa teknik direktör başarısızdır ve ilk hedeftir. İsmi hiç önemli değil.

• Maksimum 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ 

• moritanyalı kullanıcısına yanıt

Saçma saçma şeyler yazmayın hocam en erken şampiyonluğu getiren hocayı kovan adam değilmi o?

Her avrupa kupalarından elendiğimiz gün konuşulmasın diye yıldız getirende aynı Adam.

Ali Koç ve yönetimi eleştirmek için böyle altı boş yorumlar yapmayın.

Gelmiş geçmiş en iyi 5 TD'den biri gelmiş hala İsmail diye geziyorlar, Görende şampiyon olduk da kovuldu zanneder.

• brsaltnc kullanıcısına yanıt
    Zajc ile sözleşme uzatma isteği ve Krunic transferi bizzat İsmail Kartal'ın talebidir. Bilginiz olsun. Branco sadece aracıdır. Algı yapmayalım lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlık maçında Lavia maça ilk 11 başlıyor

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Ben İsmail Kartal'ın başarısız olduğunu söylüyorum zaten.

O yorumu genel yazdım hocam ne zaman girsem konuya o ismi görüyoruz hala şaka gibi.

• Morinho nun oyun sisteminde bence Ferdi geçen seneki performansını gösteremeyecek. Bu yüzden satılması daha iyi diye düşünüyorum. Onun yerine göbeğe 2 oyuncu olsalar keşke..

• Bence Oğuz transferi çok yanlış oldu. Yabancı çok net bir hızlı adam daha almamız lazımdı. 6 M verdik ne vereceğini bilemiyoruz. Hocanın oyunda Tadic, ICK gibi iki yavaş oyuncuyu ne kadar idame ettirebiliriz bilmiyorum. Bazı maçlar Tadic ortada iki tane seri kanatla oynamak gerekebilir. Bunu yapacak olan Oğuz mudur bilemiyorum. Yanlış adamda acele ettik. Orta sahada acele etmemiz gerekirken Levent ile Oğuz’a 9 M bağladık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    Emre B.’nin arjantin şubesi denir mi sence rengim?

• Beyler Ferdi trübünleri neden selamladı? Lehine tezahürat için mi? Yoksa ayrılık mı var?

15 yıldır CL yok
    10 yıldır kupa yok

Bunu kırabilen varsa başarılıdır, henüz kimse yapamadı,o yüzden İsmail Kartal dahil diğer tüm TDler boş

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt

Tam diyemeyiz rengim Emre 9/10 bu 8/10 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ 

• josrdr kullanıcısına yanıt

Taraftara karşılık verdi hocam. Bu sezon gider zaten hocam.

• TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Tarih ikincileri değil şampiyonları yazar. Gerisi hikaye...

• Ferdi'ye Brighton yada M. United'tan 40 milyon plus teklif gelmedikçe satılmaz. 40 bekliyoruz. O parayla da her ne kadar bazı taraftarlar veto etse de Talisca ve bir merkez orta saha alınmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 11 Ağustos 2024; 17:7:44 >
  • 
Sayfa: önceki 15051506150715081509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.