< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]⭐⭐⭐⭐⭐ (1508. sayfa)

-
-
Niye Branco orda saksımı dediğin gibi ise Sportif direktör görevini şimdiden bıraksın daha çöpleri göndermeyene adamı savunmayın bana
-
Real Madrid Kondisyon Antrenörü Antonio Pintus, Arda Güler'i hayranlıkla izliyor.
-
Manu baksın da görsün bizden alırsa Ferdi’yi böyle olacak. Shaw denen kronikten 100 kat iyi solbek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Szymanski’yi severim ama 27 M teklif varsa satarım. Kovacic alırım.
Ah arda ah barçaya gelecektin banko 11 olurdun
alıntılamazsan adam değilsin. Lilleye eleneceğimiz günden başla beni alıntılamaya
-
Evet, tabii haklısın mourinho futboldan anlamıyor... sen yazdığın kitabı mourinho ya hediye et de biraz senden feyz alsın...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
27? 17 ye uçağını ali koç kaldırır. biz de fenerliyiz de kandırmayalım kendimizi. ne hücumu süper ne defansı, ilk aylarındaki topun çeyreğini oynamıyor. asla bi talisca değil
-
ben fenerin böyle 1-0 la kazanmasını, 90 dakika ha gol yedik ha gol yiyeceğiz diyerek biten maçlarda galip gelmesini istemiyorum. Ben fenerbahçe'nin adına yanaşır, kulüplerin arasındaki bütçe farkının hakkını veren, ruhu ile oynayan, özellikle iç sahada rakibi boğup perişan etmiş ve galip gelmiş bir fenerbahçe istiyorum. 3 puan değil güzel futbol istiyorum !!! son dakka az kalsın gol yiyorduk böyle yüreğimiz azımızda gelen 3 puanın allah belasını versin diyorum.
-
Evet, nesyri nin çok kötü olduğunu dün oynadığı 14 dakikada girdiği 3 tane gol pozisyonuna rağmen, sen çözdün... bir tane daha futbol dehası...!
Morinho sistemi maalesef bu şekilde.. 1 değil genelde 2-0 yada 2-1 bitecek maçlar.
Sezon başı fikir vermez, bekleyin 4-5 maç sonra takım oturur, ondan sonra değerlendirin... başına dünyanın en iyi hocalarından birini getirdik bu takımın, 3 tane maç seyredip, ben bu hocaya güvenmiyorum demek, en hafifinden futbol ukalalığıdır...
Geçen sene de ilk 5 maçı ıkına sıkına kazandık, hatırlatayım...
Bu takıma en az 1 hatta 2 tane üst düzey orta saha gelecek, gelmeli tabii.. biz de bu konuda eleştiriyoruz... yine geç kaldılar orta saha transferine...
Eleştirmek ile haklı çıkmak adına takımının kötülüğünü temenni etmek arasında fark var... benim burada tepki koyduğum bu tipler...
Boşa anlatmaya çalışma hocam anlamaz bunlar. Bunların gözünde makbul taraftar olman için gidişatı eleştirmeyi bırakıp "Başımızda Morinyo var len, sabredeceksiniz!!" demelisin.
Sezon sonunda 0 kupayla gs, bjk veya ts şampiyonluğu izlerken birkaç gün sana katılıyorlar, sonra yeni sezon döngüsü başlıyor, ilk moda geçiyorlar yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratYakinFanboi -- 11 Ağustos 2024; 17:58:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kötü...
Size ersun müstekak küme düşürecek ama hücum oynatacak
Dribling yapmaması dribling yeteneğinin olmadığını göstermez sonuçta bu oyuncu top ayaginda iken hücum edip topu sürebiliyor mu bu bile dribling i 12 13 yapar bu seviye de , 15 16 dedin mi işin içine yetenekli kanat oyunculari giriyor .
Gs formundaki bir kaç zat morinhonun kariyerini tartışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X