< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4452. sayfa)

-
-
sen serdar dursunun bire birde adam gecip gol attigıni gordunmu hiç
pas gelmiyormusta bilnem ne de yahu o boya rağmen adamın düzgün kafa vuruşu yok nerdeyse benim icin cöptur serdar dursun ha pesic transferi dolasiyo medyada oda fb icin ilac forvet değilki bize abubakar boupenza gibi adamlar lazim hizli cevik pesic agır bana göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de sizin bu yorumlarınızı anlamıyorum adamın attığı gollerin çoğu kafa ama bizim kanattaki topçular her seferinde ofsaytta düştükleri için VAR kontrolü ile Serdar'ın attığı goller iptal ediliyor. Şimdi bu kanattaki futbolcular pası alırken ofsayt olmasaydı net şu an Serdar'ın en az 10-15 arası golü vardı. O da bizim kazmaların pas atamamasından zaten. Takımda o kadar çok pas atacak isim var ki sözde Mesut, Pelkas, İrfan, Sosa ama bir tanesi bile forvete pas atmayı akıl edemiyor.
Pesic gelse emin ol bundan daha kötü olur, ha belki Gomis bire bir pozisyonda adam geçer de gol atar ama sanmıyorum. Galatasaray'da izlediğim dönem de Belhanda, Feghouli vs. topu getirip Gomis'e servis yapıyordu o şekilde gol kralı olmuştu Gomis. Tabi Gomis'in ayağı da bizim şu anki forvetlerden çok daha düzgün ona lafım yok.
-
Serdar Dursunu maç içinde sıkça topla buluşturacaksın ki atacak. Yoksa bir şey yapamaz. Maç boyunca adama tek pozisyon gelirse kazmalığı tutar. Gömüldüğü kadar kötü bir oyuncu değil. Topla ilişkilerini ise çok beğeniyorum.
Bizim takım top yapamadığı için adamı topla buluşturamıyoruz tehlike bölgesinde. Ayağına her gelen topu kaleye zımbalayacak forvet iskiyorsan. Sow vardı, Mario Gomez vardı, öyle topçular alacaksın. Boupendeza belki. Kalanlar kaçırır. Muriqu bile kaçırıyordu. Şimdi Ersun yanalın oynattığı oyundan şikayetçiydim evet ama en azından ilerde poziiyon buluyordu takım. Defansı yaptıramıyor ersun
-
Ferdi sözleşme yapmayı reddetmiş. Sanırım hollanda'dan büyük bir kulüp aklını çelmiş. Yaklaşık 2 hafta önce sözleşme yapmaya meyilliydi (2M avro maaş, 3+1 kontrat)
ancak şu an sözleşme yapmaya sıcak bakmıyormuş. Belki de maaşını arttırmak için yapıyor keza haklıdır. Geçen seneden yapmazsan sözleşmeyi böyle senle oynar adam.
-
2 m euro çok fazla
-
Isterse vermek zorundayız, kozlar adamın elinde. Hollandadan istiyorlar, takımda en iyi futbol oynayanlardan biri... Gecen sene sözlesmeyi yapmazsan böyle elinde oynatır adam seni.
-
Belki de evertona Pereira hocasının yanına gidecektir
Türkiye'de kalmak isteseydi zaten Türkçe öğrenirdi. Adam ırkına mensup olduğu ve yaşadığı ülkenin dilini bile öğrenmiyor.
-
Çocukluktan öğretilmediyse çocuğun suçu yok kardeşim. Türkçe sonradan öğrenilecek dillerden değil. Çocukken öğrendin öğrendin yoksa tren kaçtı.. Bunda da mesuliyet anne babasınındır..
-
Ferdi de giderse artık ilk 10'a bile giremez bu takım. Onun olmadığı, yanlış mevkide oynatıldığı maçlarda alınan sonuçlar ortada. Diğer yandan kendi iyiliği için gitmesi daha iyi olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
18 yaşından beri bu adam Türkiye'de oynuyor. 4 yılı geçmiş. Bu adam Türk. Ne demek Türkçe sonradan öğrenilmez. Millet çinçe öğreniyor şaka mı bu? Adama süper uber konuşsun diyen mi var. Alamancıların hepsi süper mi konuşuyor? Ne tür bir yorum bu. Biz diyoruz ki buraya gelen yabancı topçular Türkçe öğrenmiyor bu yanlış. Msulera 10 senedir burada Türkçe basın açıklaması yapamıyor. Merih Demiral Portekizce üstüne italyanca biliyor.
Buraya gelen topçu Türkçe öğrenecek. Hele ki burada yıllarca oynuyorsa. Muslera gibi,Atiba gibi. Bakın visca öğrenmiş.
-
Ferdiyi de bir zahmet halletsinler bir de onu düşünmeyelim biz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle, bu adamlar deli gibi para kazanan adamlar, kulüpler özel eğitmen tutabilir, günde bir saat bu dili öğrenmeye ayırsa 365 günde en azından temel seviye Türkçe konuşup, anlayabilir.
-
Ferdi, Kim, Attila ve Kitor'un komisyonu Crespo acilen ama acilen satılmalı. Emre'den, Rıdvan'dan ve Mesut'un istediği oyuncuları Ali Başkan alırsa, takım şaha kalkacaktır.
-
-
Kardesim ben hollanda dogumlu bir turkum. Baba annem babam ogretti, biz de kucuklukten ilgiliydik turkiyeden kopmadik hatta forumlarda yazmamin sebebi de budur. Turklerden daha iyi noktalama isareti kullanir, baglac ayirma vs. de dikkat ederim haberin olsun.
Tecrubelerime dayanarak soyluyorum sana turkceyi anne baban evde ogretmiyorsa ogrenemiyorsun daha sonra. Atiba'nin visca'nin ogrendigi turkce tamamen show. Birkac kelime ogrenip kekliyorlar milleti. Turkceyi evde annen baban ogretmezse sonra ogrendigin turkce masal tamamen. Bizim turk isim soyisimli ferdi gibi arkadaslarimiz oldu. Bu adamlarin cok ilgisi de yok turkiyeye, kopuk buyuyorlar. Biz kendimize turks deriz. Ferdi gibilere allochtoon deriz (bir deyimdir) yabanci uyruklu anlamina gelir. Hollandalilar da allochtoon derler.. Hem bize yabanci hem hollandalilara yabanci, kiyida kosede kalmis insanlardir ferdi gibiler. Hadi eyvallah..!
-
Yazdığımı anlamamışsın ki hocam. Visca takır takır konuşuyor şov falan değil. Atiba bilmiyor konuşamıyor. Yaptığı ayıp. Türkçenin zorluğu kolaylığı meselesinde değiliz. Yaşadığın ülkede dili öğrenirsin. Kah daha zor olur kah daha kolay. 10 yıl yaşadığı ülkenin dilini öğrenmeyen dayılar gibi. Zihniyet aynı. Dünyada bir Türkler var bir de ispanyollar asla ama asla yaşadığı ülkenin dilini öğrenmeyen. Konfor alanından çıkamayan.
Dil bilimci misin? SoSyolog musun? Nesin? Türkçe sonradan öğrenilmezmiş. Öğrenen öğreniyor. Adam japon alfabesi kullanıyor. Geliyor transfer oludğu ülkenin dilini öğreniyor. Zor bir şey değil bu. Eziklikten dolayı Türkçe öğrenmemenin normal karşılandığını gördüm de. Böylesini ilk kez görüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 25 Ocak 2022; 14:27:11 > -
Visca bosnak, turkluk vardir onda musluman zaten visca
Ha tabi ogrenilir ben ogrenilmez demedim. Ama adamakilli turkce konusmak icin annenin ogretmesi lazim. Adi ustunde "ana"dil. Annen ogretmediyse kacar gider o tren.
-
Ferdi’nin yerinde olsam bir kuruş kazandırmadan giderim bunlara o yakışır. Adamı mevkisinin haricinde her yerde denediler oyuncak ettiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Serdara pas atsan ne olacak altı pastan bile kaleyi tutturamayan adam bu arada bi ortalara düzgün kafa vurur gol olur oyunun geri kalanında da hayalet gibi dolaşır gol kralı falan olması için darmstad a geri dönmesi lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X