Ali Koç mu gidecek? Bir sonraki olağan seçimli genel kurulda yine başkan olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4433. sayfa)

-
-
ali koç oldugu surece ne iyi bir transfer ne iyi bir yönerim bekleyin böyle bir yönetim şekli. böyle bir anlayış kesinlikle yok !!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelecek yıl yeni bir td getirecekler sonra gidip 4-5 tane daha orta saha alacaklar,sonrasında gidip 1.70lik 2 kanat alırlar pelkas Rossi tarzı yine umut verip gaz verip 1 yıl daha yiyecekler başka bişey beklemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Futbolcunun dibi. 33 yasina ragmen 15 milyon avro piyasasi var tm'de pek de underrated degil sanki.. Ama futbolcunun dibi dusan. Oynadigi kanadi darma duman ediyor bilekleri cok hizli ve atletik bir vucuda sahip.
-
İtalya ligini takip eden var mı bilmiyorum ama elif elmas bu sezon bi üst seviyeye çıkardı oyununu. Bugün 1 normal asist 1 penaltı asisti var , son maçta da asisti vardı farklı yerlere gidiyor oyunu.
S Sporttwitter
“Napoli Mertens ile Tekrar Öne Geçti! @emregurkaynak #SerieA #WeAreCalcio #NapoliSalernitana https://t.co/HgexOGBHFV”https://twitter.com/ssporttr/status/1485266135364870145
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 23 Ocak 2022; 18:56:23 > -
Bu çocuk daha ilk geldiğinde bile farkını koyuyordu(17).Adam olacak çocuk kendini her türlü belli ediyor
-
bir ay önce demiştim seneye real yapar diye hala aynı formda çocuk helal olsun
https://forum.donanimhaber.com/fenerbahce-2021-2022-sezonu-ana-konu--148926738-3879#151392696
-
Eljif Elmas, Ferdi Kadıoğlu ve Burak Kapacak (22) üçü de aynı yaşta.
Ayrıca Burak Kapacak ve Miguel Crespo aynı maliyete transfer edildi.
Fıkra bu kadar.
Galatasaray oynuyor, Trabzonspor izliyor.
Galatasaray çok daha iyi durumdayken, tıklım tıklım dolu tribünler önünde biz çok daha iyi oynuyorduk bu Trabzon'dan.
Yazık emeklere.
Gs saldırıyor ama birazdan ciğerleri tıkanacak soğukta Trabzon gayet sakin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Halilin basmayı görmüyorumu bu hakem aimdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gsnin penaltısını yedi hakem. Trabzon cok feci kollanıyor bu sezon. Gsye karşı bile kolladıklarına göre işler ciddi.
-
Yetiş ya Sadettin yetiş...
%100 penaltı Kerem'in pozisyonu.
Verilmezse çok büyük olay olur.
GS macında bile kollanıyor adamlar sozun bittigi yer...2 penaltı verilmedi.Sırada tokat var sonra yumruk...
-
Net penaltı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Takım sanki dört dörtlük gibi her maç sonrası burada kalecilerimize sövüyorlar resmen anlamak güç gerçekten o kadar genç ve yetenekli kaleciler olduğu için takımın şanslı olduğunu anlamıyorlar sanırım, Kesinlikle hak veriyorum bu yoruma en ufak bir hatada bu kadar ağır eleştiri yapılmaz çok yanlış.
-
Yok birsey ya Kerem in yanına bile gelmiyor adam hele kramponuna falan hic basmıyor yani...
-
sene başında enis destan'ı istedik, altınordu berke ve barış alıcı için verdiğiniz proje sözlerini tutmadınız diyerek yallah çekti kibar tabirle.
-
Altay da Berke de yaptıkları hatalarla,yumurtlamalarla acaip yara verdiler.Ne yapalım bravo mu diyelim?
Adam gitti 1 0 ondeyken 40 lık adamdan 40m den yedi gitti 1 0 ondeyken topu yumruklamadı Antalya dan yedi gitti 35m den 1 0 ondeyken Sivas dan yedi.
Ne yapalım 21 yasında diye 10 sene daha yedirsin mi diyelim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X